Nutusia Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Pochwal się, Stefciu, pochwal! :) Grzeczny byłeś, to i Mikołaj o Tobie nie zapomniał ;) Quote
Ziutka Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Pochwal się, Stefciu, pochwal! :) Grzeczny byłeś, to i Mikołaj o Tobie nie zapomniał ;) oj nie zapomniał hi takiego prezentu się nie spodziewał :p Quote
Kejciu Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Czyżby... DS!?!?!?!?!?!? niestety nie - z ogłoszeń cisza - zmodyfikowana treśc z informacją o jego problemach z pęcherzem chyba nikogo póki co nie zachęcił :(fajne zdjęcia też nie pomagają :( a prezent hmmmmmmmmm ZDRADZIĆ narazie nie mogę :) ON tymbardziej :D Quote
Nutusia Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Skoro tak, to stawiam na... koleżankę lub koleżkę! :megagrin: Quote
Kejciu Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Skoro tak, to stawiam na... koleżankę lub koleżkę! :megagrin: Chłoinkę :P istne szaleństwo :):) :)narazie schowana bo do świąt by nie przetrwała :) Quote
Nutusia Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 O kurczątko - coś mi mówi, że Stef będzie robił za... czubek :megagrin: Quote
Kejciu Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 eee tam a skąd takie wnioski???? hehe zaprosimy gości aby pełnili taką zacną funkcję :D Stefowi Królowi nie wypada :D Quote
Nutusia Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 No właśnie dlatego, że czubek najwyżej jest! :) Quote
Kejciu Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 No właśnie dlatego, że czubek najwyżej jest! :) Stef wie że jest najwyżej w wielu sercach :) - a z miejsc to obstawia te najniższe - w oczekiwaniu że zawsze z góry coś smakowitego może spaść :) Quote
Nutusia Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 A widzisz, jaki z niego spryciarz! No i fakt - też prędzej coś pod choinką będzie niż... na :) Quote
Kejciu Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 A widzisz, jaki z niego spryciarz! No i fakt - też prędzej coś pod choinką będzie niż... na :) Coś lub KTOŚ :D Quote
Kejciu Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Dopisuję kwotę 220zł z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/144010-koniec-rozliczam-og%C5%82oszeniowy-wysy%C5%82amy-psiaki-do-dom%C3%B3w/ Quote
Kejciu Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 No dobrze jakoś nie miałam czasu wcześniej żeby się zebrać i napisać :) Ale nie chciałam zapeszać - Stefan zostaje u mnie na stałe :) Nie było o niego telefonów a tak się ze sobą zżyliśmy że nie wyobrażam sobie oddania go teraz gdyby jednak ten telefon zadzwonił :) Quote
malagos Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 "Jakoś nie miałam czasu napisać" - he, he, taka wiadomość to rewelka na poczatek roku! Quote
Marysia R. Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 A ja nie miałam czasu pogratulować, chociaż wyczytałam to info na innym wątku. A wczoraj jak się spotkałyśmy zupełnie o tym zapomniałam Więc teraz serdecznie gratuluję nowego domownika! :) :) I to takiego uroczego :) Quote
Kejciu Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 A ja nie miałam czasu pogratulować, chociaż wyczytałam to info na innym wątku. A wczoraj jak się spotkałyśmy zupełnie o tym zapomniałam Więc teraz serdecznie gratuluję nowego domownika! :) :) I to takiego uroczego :) na jakim wątku? :) ja nigdzie nie pisałam o tym :) Quote
Recommended Posts