Nutusia Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Mądra kicia - i Pańcia wreszcie mogła odetchnąć pełniejszą piersią ;) Quote
yucca Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 I tutaj zaglądam na zaproszenie, super jest ten wasz Stefek, cudo nie kot :) Quote
terra Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Jestem tez u kicorka, śliczny burasek, uwielbiam takie :) Quote
bric-a-brac Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Boski Stefano! Filmy cuuudne. Koniecznie w treści ogłoszeń powinny być linki do filmów! Ludzie się od razu zakochają. Quote
Kejciu Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Stefanos ma dzisiaj odwiedziny mamy2 :D a mama1 się relaxuje po ciężkiej nocy z Tofikiem :) Quote
Ziutka Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 (edited) Stefan jest BOSKI :loveu: super kociak, piekny i te jego mega oczyyyy! Nawet pizze z nami zjadł i przymierzał sie do mojej coli ale jednak zrezygnował ;) Edited August 1, 2014 by Ziutka Quote
Ziutka Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Nareszcie troszkę chłodu, Stefano i inne zwierzaki odpoczną od upałów :) Quote
Kejciu Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 [quote name='Ziutka']Nareszcie troszkę chłodu, Stefano i inne zwierzaki odpoczną od upałów :)[/QUOTE] oj u mnie taki skwar a dopiero 11..... Quote
Ziutka Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='kejciu']oj u mnie taki skwar a dopiero 11.....[/QUOTE] No własnie przyszłam odwołać to co wcześniej napisałam :) Było fajnie, juz nie jest... Quote
Kejciu Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Wczoraj Stefan miał w odwiedzinach kolejną moją koleżankę:) oczywiście spał w gościem :) Martusia powiedziała że tak cudownego kota nigdy nie widziała - bez szelek siedział mi na kolanach wczoraj półtorej godziny nie wyrywając się - spokojnie sobie spał na powietrzu - a dzisiaj rano znowu było ćwiczenie chodzenia na smyczy :):):) Marta coś tam działa już więc kciuki wskazane baaaaaaardzo :):):)za domek :) Quote
Ziutka Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='kejciu'] Marta coś tam działa już więc kciuki wskazane baaaaaaardzo :):):)za domek :)[/QUOTE] Tak jest! trzymamy i to mocno :) Quote
Nutusia Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 O mamooooo.... Trzymam u stóp, bo ręce mi potrzebne. Ziuta, szafa już prawie gotowa, wiesz? ;) Quote
Kejciu Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 Co Stefan robi w takie upały? a co innego może robić Stefan hihi :D Quote
Ziutka Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='Nutusia']O mamooooo.... Trzymam u stóp, bo ręce mi potrzebne. Ziuta, szafa już prawie gotowa, wiesz? ;)[/QUOTE] Oki Nuta, czekam na fote :eviltong: Quote
Nutusia Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Cyknę już we właściwym wnętrzu, czyli za jakieś... 10 dni ;) Quote
Ziutka Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 [quote name='Nutusia']Cyknę już we właściwym wnętrzu, czyli za jakieś... 10 dni ;)[/QUOTE] To i wnętrze cyknij! Na biało zrobiona ? :) Quote
Nutusia Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Cyknem, cyknem! Tak prawie - jak miało być zgodnie z naszymi ustaleniami. Super jest - Iwonka może żałować ;) Quote
Recommended Posts