Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 9 months later...
Posted

witam wszystkich po baaardzo długiej nieobecności...chciałam wszystkich poinformować a zwłaszcza tych którzy wątpili w nasze dobre intencje że pomimo czasu który minął Funia wciąż mieszka z moją kuzynką i ma się bardzo dobrze. Tosia którą adoptowaliśmy rowniez jest z nami więc nastepnym razem proszę o odrobinę zaufania bez wypisywania ocen jak kto podchodzi do adopcji bo to okazuje sie właśnie po czasie... :) nic miłego czytac o sobie takie rzeczy...(że nalezy dobrze sprawdzić ludzi, że nie jadą po swojego psa to już inaczej podchodzą itp.)Wy tu jesteście siłą ponieważ się znacie i macie do siebie jakieś tam zaufanie ale proszę nie traktujcie nowych ludzi chętnych do pomocy w ten sposób bo powiem szczerze że jak to wszystko przeczytałam a nie mailam jeszcze aktywacji konta i nie mogłam sie bronic,to tak samo rece mi opadły i odechciało mi się wszystkiego, ale gdybym się rozmyśliła to ucierpiała by na tym tylko Funia a tak samo zależało nam na Funi jak na Tosi żeby zmienić ich dotychczasowe kiepskie życie i sie udało :) i chociaż nie udzielam się za często na forum Funia i Tosia to nie pierwsze psiaki którym pomogłam :)
pozdrawiam wszystkich niedowiarków a w szczególności gamonia, desdemonę i karOlę a Piance dziękuję że w nas wierzyła i w nasze dobre intencje co okazało sie trafne :) oraz Szyszce za pomoc przy transporcie :buzi:

jak widać Funia jest nadal taka grubiutka jak była mimo większego ruchu nie schudła...może taka jej uroda :) chociaż muszę przyznać że łakomczuch z niej niesamowity a przy tym cwaniara - jak na początku wprowadzili jej dietę to dojadała u sąsiada heheh wiec zrezygnowali bo Funia gdy robiła się głodna wędrowała sobie do sąsiadki o miękkim sercu na coś na ząb :)

poniżej fotka z humorem - tak się zrobiło kiedy zawiał silniejszy wiatr :P

POZDRAWIAMY :)