Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesc,

wlasnie wczoraj zapisalam mojego bullka 7 miesiecznego na wystawe.

sama nie wiem jak to bedzie bo nie mam zadnego doswiadczenia w wystawianu

poza tym pomyslalam, ze fajnie by bylo sie poznac skoro czeka nas wiele wspolnych spotkan na wystawach... co wy na to?

fajnie by tez bylo gdyby odezwali sie Ci z duuuzym doswiadczeniem bo zawsze debiutanci moga sie czegos nauczyc

wiec kto z Was sie zglosil na kwietniowa warszawska wystawe?

pozdrawiam eryka i ahsan

Posted

Z chęcią :lol:

Miałam z Santinel wziąść sunie ale za bliski spokrewniona z Kaziem :(

Będzie taż z nami Szelma ale ona musi poczekać do lata zabraknie jej 1 mc do pokazania się :)

Posted

Moze ja zglosze swojego Jeepa ale sie zastanowie bo jest strasznie chudy a do kwietnia moze sie nie utuczyc :lol: wystarczajaco.Za to do Lodzi w maju napewno go zglosze.

Posted

CZESC! MY TEZ MAMY JUZ ZGLOSZONE NASZE amstaffki na wystawe w w-wie! jedziemy cala ekipa i juz nie mozemy sie doczekac! milo bedzie sie zobaczyc przy ringach! pozdrowionka

Posted

Do astanii, dziekuje bardzo za spotkanie, bylo bardzo milo :) poza tym usciskaj malucha (czemu moj juz nie jest taki maly:(

a tak ogolnie...

wcale nie wydaje mi sie, ze moj pies jest za chudy! on jeszcze rosnie i nie mozna chyba z nich robic grubasnych-potworow

cwicze teraz codziennie z ta ringowka i jest duzo zabawy, jak ma stac to siada ale jakos to bedzie. Ja sie tam za bardzo juz nie martwie chociaz jest milo patrezc jak wytrawni psiarze sie obchodza z psami.

Po spotkaniu w zwiaku zaczelam sie zastanawiac czy mojemu psiakowi jest wogole dobrze ze mna :oops: bo ja tak duzo rzeczy robie nie tak jak trezba...

a jak wygladaly Wasze debiuty na ringu?

pozdrawiam eryka&ahsan

Posted

Kunda tez sie zjawi się w klasie mlodzieży i ciekawe jak bedzie bo to będzie moje pierwsze wystawianie. Ring nie wyglada tak strasznie jak sie jest widzem, ale kiedys trzeba zrobic ten pierwszy krok.

ASTANIA wyslalem do Ciebie widomość z pewnym zapytaniem, wielkie dzieki za odpowiedz.

Do zobaczenia

PP

Posted

pozdrowienia dla kundy od pewnego bialego bullka z latka na oku :)

lapis, to tez bedzie moj pierwszy raz!!! boje sie strasznie, to znaczy boje sie jak zachowa sie ahsan bo on jest strasznie towarzyski i jakos sobie nie moge wyobrazic, ze nie bedzie zaczepiac innych psiakow...

Posted

Eryka

Twój maluszek jest troszkę za chudy ale tylko troszkę . Jego boki powinny być zaokrąglone a nie wklęśnięte. Oczywiście nie wolno go zapasać ale trochę powinien przytyć. Dzwoniła do mnie wczoraj hodowczyni Twojego bullka. Ojej myślałam, ze nie wyjdę z domu. Pytała o wiadomy temat zapewniłam ją, że wszystko jest OK. Oczywiście nie mówiłam, że malec mógłby być troszkę grubszy z wiadomych powodów. W poniedziałek było wesoło ale zazwyczaj jest spokojnie i więcej czasu.

Wpadnij w kolejny poniedziałek zobaczymy efekty Twojej pracy ma też przyjść Pampin z młodą amstaffką to poćwiczycie razem. Może zejdziemy na dół i tam pochodzicie wokół klombu oczywiście jak nie będzie lało :D :D :D

Posted

suuuuper jasne, ze przyjdziemy z ogromna przyjemnoscia, pochwalic sie wynikami naszych cwiczen, no i spotkac sie z amstafka :)

czyżby poznali się na Polach Mokotowskich?

jasne, ze na polach bo tam grasujemy :evilbat:

Astaniu, jej dzieki, ze mnie ocalilas i nie wydalas, z tym, ze jest za chudy... bedziemy podjadac wiecej, ja niestety jeszcze nie dobylam powaznej rozmowy bo akurat bylam na dworcu... :oops:

teraz intensywnie uczymy sie nie wskakiwac i nie podskakiwac... ale to nie jest latwe

pozdrawiamy cieplutko eryka&ahsan

Posted
Kunda tez sie zjawi się w klasie mlodzieży i ciekawe jak bedzie bo to będzie moje pierwsze wystawianie. Ring nie wyglada tak strasznie jak sie jest widzem, ale kiedys trzeba zrobic ten pierwszy krok.

Pampin jestem z tobą :lol:

To jak w piosence "Do zakochania pierwszy krok"

Kórde jak Crazy@ mi pomoże to ja też przyjade na pola - dzieciaki sprzedam i chajda na pola :lol:

Posted

no więc to wyglada tak....

Pampin ma AST (9 miesieczna sunia, pręgowana z białymi znaczeniamia)

Kazik@ tak jak napisała ma 2 AST

Crazy@ ma bokserka

Lapis - Kunda zgłoszona jest w mlodzieży na miedzynar. w Wawie.

Kazik@, Crazy i ja spotykamy sie wlaściwie w każda niedziele o 14-tej na polach mokotowskich i to bez względu na pogode. Spędzamy tam jakieś 2 godziny i jak juz mamy hipotermie a psy zakwasy wtedy zbieramy sie do domku. Zapraszamy wszystkich którzy maja ochotę bo psiaki swietnie sie razem bawia i nie ma zadnych problemów.

Psiarzy jest tam sporo, czesto też wpada Kundy siostra z miotu (Biba), jeden AST (sunia, ale zapomnialem imienia!!!) i bulek... kiedys były nawet dwa.

Zapraszamy wszystkich. Każda niedziela o 14-tej, więc Eryka d niedzieli!!!

ASTANIA - do zobaczenia w poniedziałek i dzieki za pomoc. Ciekaw jestem ile AST będzie w suczkach w mlodzieży????

Kazika jeszcze jedno jak masz ochote to możemy sie razem wybrać w niedzielke, moja żonka jeżdzi teraz też z nami, ale samoch. ma 5 miejsc:))) a psy do bagażnika :))))) oczywiście to był zart!

PP

Posted

astaniu, bardzo mi przykro, ze to nie prawda. poprostu mi tak kiedys powiedzial na spacerze i tyle zapamietalam i powtorzylam. tak czy siak pipi ma super charakter i jest zapatrzona w swojego pana czego niestety nie moge powiedziec o moim psie :(

oka to do zobaczenia w niedziele na polach, a moze jeszcze jais bullek by sie dolaczyl? tak tylko pytam, bo czuje sie w mniejszosci...

pozdrawiam eryka&ahsan