ankub Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 muszę zrobić swojemu adoptowanemu psu rezonans magnetyczny mózgu w warszawie jest to koszt ok 1000 zł czy ktoś z was ma informacje czy gdzie można zrobić to trochę taniej?mogę oczywiście dojechać do innego miasta...słyszałam ze może lublin...bardzo was proszę o info...pies jest juz diagnozowany przez neurologa jest na silnych lekach przeciwbólowych a co drugi spacer m atak podobny do padaczki... Quote
gryf80 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 zadzwoń moze tu,ale to chyba troszke daleko: http://www.klinikadlazwierzat.pl/rezonans-magnetyczny/ Quote
rozi Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Dojazd do innego miasta to też koszt przecież, więc moim zdaniem wyjdzie na to samo, nie mówiąc o tym, że ja bym nie taszczyła gdzieś daleko pieska, który żyje w bólu. Quote
ankub Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 dziekuje...temat już nieaktualny...wczoraj w nocy jańcio odszedł za tęczowy most Quote
ankub Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 rozi napisał(a):Dojazd do innego miasta to też koszt przecież, więc moim zdaniem wyjdzie na to samo, nie mówiąc o tym, że ja bym nie taszczyła gdzieś daleko pieska, który żyje w bólu. koleżanko zadałam bardzo PROSTE I CZYTELNE pytanie...czy masz jakies info na temat rezonansu?nie prosiłam o twoje pseudo wywody zyciowe...nie znasz mnie i nie znasz sytuacji psiaka...naprawde sadzisz ze jestem debilem...zawsze sa u mnie 2 adoptowane psy...zawsze stare i chore najbardziej potrzebujace w polsce...sa u mnie na takim jakby hospicjum aby nie umierały samotne i opuszczone... ty sugerujesz ze narazałabym psiaka na dodatkowy ból stres itd...moze zastanowisz sie na przyszłosc zanim napiszesz kolejne bzdury bo mogą one sprawic komus przykrosc...i dla twojej wiadomosci dojazd do innego miasta mam gratis wiec nie wiąże sie to dla mnie z dodatkowymi kosztami...życze trochę wiecej taktu i rozwagi w wypowiedziach Quote
rozi Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 ankub napisał(a):ty sugerujesz ze narazałabym psiaka na dodatkowy ból stres itd...moze zastanowisz sie na przyszłosc zanim napiszesz kolejne bzdury Niczego nie musiałam sugerować, chciałaś jechać z psem do innego miasta, żeby mniej zapłacić. Ja dość rzadko piszę bzdury. Quote
ankub Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 a skąd kretynko wiesz czy mój pies był obolały????no skąd bezmyślna okrutna paplo?wiesz co mu było?co dolegało?stuknij sie w ten swój głupi łeb...i nie waż się sugerować ze oszczędzam kase na swoich zwierzakach !!!!i daruj sobie te swoje bzdurne komentarze...nic nie wnosisz do tematu a jedynie zakłócasz w tym momencie moja załobę Quote
rozi Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 ankub napisał(a):a skąd kretynko wiesz czy mój pies był obolały????no skąd bezmyślna okrutna paplo?wiesz co mu było?co dolegało?stuknij sie w ten swój głupi łeb...i nie waż się sugerować ze oszczędzam kase na swoich zwierzakach !!!!i daruj sobie te swoje bzdurne komentarze...nic nie wnosisz do tematu a jedynie zakłócasz w tym momencie moja załobę Zapiszę sobie, żeby się więcej na twoich wątkach nie odezwać. Quote
ilonasz22 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 czy robił ktoś rezonans tutaj http://rezonans.warszawa.pl/ Polecam takżę rezonans magnetyczny Quote
wronka Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Sądząc po stronie wygląda to jak pracowni MRI, ale dla ludzi. Nie sądzę, aby przyjmowane w niej były też zwierzęta. Quote
Recommended Posts