Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A zapomniałąm dodać, że ja też mam drugiego - od 2 tygodni 4 miesięczną przybłędkę :loveu::loveu::loveu::loveu: Czort już się z niego niezły robi - zdjęcie w ogólnym jeleniogórskim :)

Posted

[quote name='Seaside']Jolunia gratuluję sukcesu :loveu: Trzy kociaki w domku!!!:multi::multi::multi::multi:

2/3 gratulacji naleza sie naszej zuziM ;)
wlasciwie za jej pomoca dwie kotki beda mialy domek :)
natomiast "grozba"odebrania Sisi z dotychczasowego domku u Kasi, przypieszyla ich decyzje o adopcji... lawina wydarzen!

Posted

A ja sie ciesze, ze dzieki temu, ze jest domek dla dwoch kociczek kolo mnie, bede mogla ugoscic Jole :lol: :multi: !
Dziewczyny, mam nadzieje, ze tez chcecie poznac Jole i przyjedziecie do nas ( wstepnie zaplanowane, ze Jola przyjedzie w piatek poznym popoludniem, wiec na sobote zamawiam piekna pogode i moze zrobimy malego grillka :lol: .... mamy tez rewelacyjna pizze - posiedzimy wiec sobie i poplotkujemy ).
Co Wy na to ( Jagoda, Magda :lol: ) ? ? ?

Posted

w domu! :smilecol: Gratuluję dziewczyny!

To z groźbą zabrania z DT jest dore-już nie jeden zwierz został w DT bo ludzie dopiero wtedy sobie uświadamiają jaki jest wspaniały gdy zawiśnie nad nimi groźba zabrania tymczasowicza:diabloti:
U mnie na tej zasadzie zostały 3,4 koty i pies.:oops:
Wspaniele Sisi, bądź szczęsliwa. No i na dodatek jeszcze inne domki. Lawina domów:loveu:
Jakby byli jacyś chętni ludzie na koty z okolic to możecie dać mi znać. Na działkach w Żorach jest mnóstwo młodych kotków, starszych też: białe,szare,szylkrety,rude,czarne,niebieskie... Niestety jest to miejsce gdzie ludzie podrzucają też domowe, dorosłe koty. W zimie nie mają one lekko.

Posted

dawno nie bylo nowych zdjec wiec teraz wrzuce duuuuzo... :) :) :)

wczoraj przy okazji transportu nowych kociakow do Kasi (beda u Kasi warunkowo do wtorku), odwiedzilam i obfocilam cala kociarnie :)

rezydenci poczatkowo z duza niesmialoscia do mnie podeszly, ale po pewnym czasie bylam traktowana jako "swoj czlowiek"

Sisi bardzo sie zmienila, futerko sie zregenerowalo, przytyla, jest jeszcze bardziej urocza!
to mloda koteczka jest bardzo zadziora, skora do zabawy, Rudolf-jako starszy pan Kot przyglada sie tym wybrykom ze srednim zrozumieniem, gdybyscie widzieli jak fajnie na nia patrzyl :)

a oto sesja zdjeciowa, bedzie i Sisi i rezydenci

najpierw bohaterka watku:

cdn ;)

Posted

i jeszcze Sisi wraz ze Stefankiem i Kasia (brak autoryzacji na to zdjecie!)

a ponizej rezydenci, Stefanek i Rudolf :)

tutaj Rudolf solo :)

a tutaj Stefanek solo :)

slicznosci prawda?

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

dzisiaj dotarly do mnie bardzo smutne wiesci :-(

zmarl Pan Wladek, wybawiciel Sisi :placz:

byl przemila osoba, bardzo lubiana, wielkim przyjacielem zwierzat
zawsze sluzyl swoja pomoca, kazdemu...
od wielu lat kazdy kolejny pies u niego byl przygarniety, kazdej zimy okienko do kotlowni jego domu bylo otwarte, zostawial tam karme, byly legowiska dla bezdomnych kotow....

nie ma go juz wsrod nas, to duza strata :placz:
rozpacz rodziny, ktorej z calego serca wspolczuje :-(

Panie Wladku, swiatelko dla Pana