Seaside Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Jolunia gratuluję sukcesu :loveu: Trzy kociaki w domku!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Seaside Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A zapomniałąm dodać, że ja też mam drugiego - od 2 tygodni 4 miesięczną przybłędkę :loveu::loveu::loveu::loveu: Czort już się z niego niezły robi - zdjęcie w ogólnym jeleniogórskim :) Quote
Jola_K Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Seaside']Jolunia gratuluję sukcesu :loveu: Trzy kociaki w domku!!!:multi::multi::multi::multi: 2/3 gratulacji naleza sie naszej zuziM ;) wlasciwie za jej pomoca dwie kotki beda mialy domek :) natomiast "grozba"odebrania Sisi z dotychczasowego domku u Kasi, przypieszyla ich decyzje o adopcji... lawina wydarzen! Quote
Jowita Poznań Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 no to Sisi gratuluje nowego domu :D a ja wiedzialam tak pod skora ze oni Sisi nie oddadza :evil_lol: Quote
zuziaM Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A ja sie ciesze, ze dzieki temu, ze jest domek dla dwoch kociczek kolo mnie, bede mogla ugoscic Jole :lol: :multi: ! Dziewczyny, mam nadzieje, ze tez chcecie poznac Jole i przyjedziecie do nas ( wstepnie zaplanowane, ze Jola przyjedzie w piatek poznym popoludniem, wiec na sobote zamawiam piekna pogode i moze zrobimy malego grillka :lol: .... mamy tez rewelacyjna pizze - posiedzimy wiec sobie i poplotkujemy ). Co Wy na to ( Jagoda, Magda :lol: ) ? ? ? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 w domu! :smilecol: Gratuluję dziewczyny! To z groźbą zabrania z DT jest dore-już nie jeden zwierz został w DT bo ludzie dopiero wtedy sobie uświadamiają jaki jest wspaniały gdy zawiśnie nad nimi groźba zabrania tymczasowicza:diabloti: U mnie na tej zasadzie zostały 3,4 koty i pies.:oops: Wspaniele Sisi, bądź szczęsliwa. No i na dodatek jeszcze inne domki. Lawina domów:loveu: Jakby byli jacyś chętni ludzie na koty z okolic to możecie dać mi znać. Na działkach w Żorach jest mnóstwo młodych kotków, starszych też: białe,szare,szylkrety,rude,czarne,niebieskie... Niestety jest to miejsce gdzie ludzie podrzucają też domowe, dorosłe koty. W zimie nie mają one lekko. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Seaside napisał(a):A ja w ten weekend we Wrocławiu :( to źle? Ja bym chciała mieszkać i pracować we Wrocławiu. :p Quote
Agnie Koty Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ja też chciałabym Jolę poznać osobiście, może kiedyś...:oops: Quote
Jola_K Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 dawno nie bylo nowych zdjec wiec teraz wrzuce duuuuzo... :) :) :) wczoraj przy okazji transportu nowych kociakow do Kasi (beda u Kasi warunkowo do wtorku), odwiedzilam i obfocilam cala kociarnie :) rezydenci poczatkowo z duza niesmialoscia do mnie podeszly, ale po pewnym czasie bylam traktowana jako "swoj czlowiek" Sisi bardzo sie zmienila, futerko sie zregenerowalo, przytyla, jest jeszcze bardziej urocza! to mloda koteczka jest bardzo zadziora, skora do zabawy, Rudolf-jako starszy pan Kot przyglada sie tym wybrykom ze srednim zrozumieniem, gdybyscie widzieli jak fajnie na nia patrzyl :) a oto sesja zdjeciowa, bedzie i Sisi i rezydenci najpierw bohaterka watku: cdn ;) Quote
Jola_K Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 i jeszcze Sisi wraz ze Stefankiem i Kasia (brak autoryzacji na to zdjecie!) a ponizej rezydenci, Stefanek i Rudolf :) tutaj Rudolf solo :) a tutaj Stefanek solo :) slicznosci prawda? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 jakie szczęśliwe, uśmiechnięte, słoneczne koty!:loveu: Aż się cieplej robi. Quote
Jola_K Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Sisi nadal u Kasi i nadal ma status "tymczasowej" jutro zadzwonie do Kasi po nowe wiesci Quote
Jola_K Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Sisi juz od kilku tygodni w nowym domu, a ja nie napisalam tego! miejsce Sisi u Kasi zajela Kicia Nera, kilkumiesieczna koteczka z porazeniem, od wczoraj jest u Kasi Tutaj jej watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=98381 Quote
Jola_K Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 w okolicy Bielska, nie uczestniczylam w tej adopcji niestety to znajomi pini z fundacji for animals postaram sie cos dowiedziec o kici Quote
Jola_K Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 dzisiaj dotarly do mnie bardzo smutne wiesci :-( zmarl Pan Wladek, wybawiciel Sisi :placz: byl przemila osoba, bardzo lubiana, wielkim przyjacielem zwierzat zawsze sluzyl swoja pomoca, kazdemu... od wielu lat kazdy kolejny pies u niego byl przygarniety, kazdej zimy okienko do kotlowni jego domu bylo otwarte, zostawial tam karme, byly legowiska dla bezdomnych kotow.... nie ma go juz wsrod nas, to duza strata :placz: rozpacz rodziny, ktorej z calego serca wspolczuje :-( Panie Wladku, swiatelko dla Pana Quote
Recommended Posts