Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnie Koty napisał(a):
Jakie Sisi ma piękne bursztynowe oczy...

dokladnie to samo odkrylam, gdy Sisi troszke sie zregenerowala, pierwsze jej zdjecia nie oddawaly ich uroku, nie byly blyszczace, z trzecia powieka..... ale dobra karma i opieka pokazaly szybko jaka z niej pieknosc jest! :)

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jola_K napisał(a):
oj Sisi, nikt nie dzwoni, nikt nie pyta, a taki kochany pyszczek z ciebie

:obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic:
tyle wspaniałych zwierzów czeka na domy (choćby Sisi czy te w moim podpisie!). Ludzie nie dzwonią, nie piszą! Nie znają się , nie doceniają! :obrazic:

Posted

:ekmm: bo domki się łatwo zapeszają.

A teraz przepraszam za off-a ale : RATUNKU!!!!!! Dzisiaj widziałam na dworcu PKS w Żorach - cały dzień biegał pies, potem się dowiedziałam że ponad tydzień już tam jest. Wcześniej biegał wzdłuż drogi, ktoś go na pewno wyrzucił z samochodu. To średni pies, rudo-czarny, gładki-ładny. Jeśli macie jakiś dom, chociaż tymczasowy-PROSZĘ. Ja go dowiozę. Bo go auto zabije. W Żorach jest remont i objazd przez miasto robią. Pies jest przyjazny ale już chudy, z taką nadzieją podbiega to każdego autobusu.:(

Posted

Alfa a nie da rady u cibie go przechować?? Parę miesięcy temu tez takiego wziełąm i domek w 2 tyg się znalazł. Burczeli na mnie że warunków nie ma ale zaparłam się i juz :cool3:

Jolu czekamy czekamy!!

Posted

wybaczcie milczenie..
opowiem od poczatku: gdy kilka dni temu znalazl sie domek chetny adoptowac dorosla kotke i gdy zdecydowano sie na Sisi, powiadomilam DT o tej cudownej wiadomosci
DT zamiast cieszyc sie razem ze mna poinformowal mnie, ze bardzo zzyli sie z koteczka i ze zostanie ona adoptowana przez rodzicow Kasi, ktorzy wlasnie w tym czasie zegnaja sie ze swoja staruszka jamniczka, ktora od dluzszego czasu choruje na nowotwor, jest ciagle leczona ale teraz jej stan znacznie sie pogorszyl, sa przerzuty, musza podjac te najtrudniejsza decyzje w zyciu, gdy jeszcze jakis cien nadziei tli sie w sercu, jak zwykle, do konca... :(

jej miejsce zajmie Sisi, ktora ma za zadanie pomoc obcierac lzy po utracie suni

tak wiec, Sisi nadal przebywa w DT u Kasi, z ktorego przeprowadzi sie do jej rodzicow po odejsciu ich suczki

niestety nie mam nowych zdjec Sisi ale na pewno, jeszcze bardziej sie zregenerowala i powala wszystkich swoim urokiem!

zamiast Sisi do nowego domku pojada dwie kotki schroniskowe, wymeczone przez wielokrotne porody, dom zdecydowal sie na obie :)

Posted

tak, trzy koteczki :)
z doroslych zostanie mi jeszcze Fionka na tymczasie..

a domek maja miec te oto koteczki:

kotka Benia, ktora wielokrotnie rodzila dzieci, ostatnio nie udalo jej sie odchowac zadnego miotu, kocieta umieraly..:(

oraz kotka Malwinka, ktora dzisiaj zawiozlam na sterylke aborcyjna, jest juz jest po zabiegu, nosila 4 maluszki...

wiecej mozna przeczytac tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6659674#post6659674

zapraszam :)