Agnie Koty Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Chyba przyjdzie mi zwariować Ja nie umiem tak rymować!:placz: Quote
Jola_K Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 supergoga napisał(a):Przepraszamy za wierszowane offy - mam nadzieję, że autor wątku nam nie :mad: :mad: :mad: oczywiscie ze nie! jestem fanka waszej tworczowci, Sisi na pewno juz tez :) poprawiliscie mi humor z samego rana (a mialam kiepski, oj kiepski od wczoraj) teraz nowinki o Sisi: wczoraj została przewieziona do kliniki, mialam ja ją zawiezc wracajac od maluchów z Krakowa, ale dostalam sms od Kasi, u ktorej kicia przebywala, ze mam sobie jechac do domu bo moze sama ja zawiezc akurat wczoraj takie rozwiazanie bardziej mi bylo na reke, prawie caly dzien spedzilam w Krakowie, mialam wiec jechac z Krakowa na Bielsko do Sisi i dopiero pozniej do domu, ale po calym dniu jazdy jednak stwierdzilam ze rozsadniej bedzie jak pojade prosto domu, a Sisi chocby dzisiaj moge podjechac zobaczyc i dodac otuchy w lecznicy z relacji Kasi wiem, ze lekarz stwierdzil ze jej stan fizyczny jest bardzo dobry i teraz nie widzi juz przeciwskazan do sterylki, oczywiscie i tym razem jej nie osłuchał - powód ten sam - ogromnie mruczenie zagłuszające serduszko i wszystko co chciał lekarz w Sisi sie dosłuchać to jest dobra wiadomosc z wczoraj ale sa i zle, kociaki ktore zawiozlam do Krakowa sa w kiepskim stanie, dla kilku rokowaia sa ostrozne :( ale to juz na ich watku napisze.... Quote
Puchatek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Agnie Koty napisał(a):Chyba przyjdzie mi zwariować Ja nie umiem tak rymować!:placz: A co, we wszystkim chcesz być najlepsza? ;-) Zostaw też coś dla innych :-) Oj nie przyjdzie Ci zwariować Że nie umiesz tak rymować Od tego się nie wariuje Że się dobrze nie rymuje Łatwiej myślę się wariuje Kiedy wszystko się rymuje Quote
Seaside Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jolu tu mały bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74776 Mogę prosic o konto na PW? Shadow1 kupiła zająca ;) Quote
Puchatek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Oto SISI, że przedstawię Zabierając głos w jej sprawie Nie kaszalot tylko kicia Jaka jej historia życia? Tego nie wie nikt wśród nas Może przyjdzie kiedyś czas Kiedy znajdzie się Ten Człowiek Który się wszystkiego dowie Znajdzie z nią wspólnego ducha I w mruczenie mocno wsłucha Kiedyś siądą ciemną nocą Kryjąc, że się oczy pocą Gdy rozumieć go nauczy Swą historię mu wymruczy Quote
supergoga Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Niech pomruczy nasza kicia Wszak teżmusi mieć coś z życia A mruczanki - przytulanki To śpiew kociej koleżanki Sisi śpiewa mrucząc sobie A ja znowu nic nie robię Tylko czynię rymów próby- Doprowadzę się do zguby. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 nasza Sisi już dość gruba więc sterylki będzie próba żeby kociąt już nie miała nigdy po nich nie płakała Bądź nam zdrowa Sisi, kocie bo kochają cię tu ciocie i wujowie-no a jakże lubią kotkę Sisi także Domu wszyscy wypatrują nerwy nieco się rujnują tyle kotów, psów, świneczek tak samotnych jest na świecie Sisi dobry dom mieć musi niech już losu nie podkusi w lesie sama, ni szałasu trochę bała się hałasu Dobry człek ją uratował i schronienie jej darował teraz domu, domu trzeba! Uchylimy Sisi nieba. Quote
supergoga Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Gdzie jest domek dla koteczki Kto uchyli jej furteczki Kto da kici swoje serce Zapobiegnie poniewierce Quote
Puchatek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ale wątek się rozwija Wiersz się z wierszem w postach mija Rym się z rymem sprawnie goni A skąd domek się wyłoni? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Kiedyś domek się wyłoni z tłumu domów-jak na dłoni Sisi warta super domu nie oddamy byle komu! Sisi naszym jest natchnieniem więc rozstaniem się z westchnieniem trochę żalu, łezka może lecz dom Sisi tak pomoże... Quote
Agnie Koty Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 naprawdę źle się czuję bo każdy tu rymuje... :placz: Quote
Jola_K Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 bylam dzis u naszej Muzy :loveu: Rano miała sterylkę, po poludniu gdy robilam jej zdjęcia, już była na chodzie mruczaca na całego, tuląca sie do rąk :loveu: na poczatku nie mialam pomocy i dlatego sa moje ręce na zdjęciach, bo ciagle musialm ja dystansowac, bo podchodzila bardzo blisko szukajac kontaktu, potem przyszedł lekarz i mi troszke ułatwił zadanie Sisi czuje się więc świetnie, lekarz wykluczył ropomacicze, ona faktycznie wyrzucona była zaraz po porodzie, pozbyli sie jej - pewnie jej dzieci tez sie pozbyli :placz: Sisi w klinice zostanie do zdjęcia szwów, cięcie ma malutkie, jest ono widoczne na jednym z ostatnich zdjęc A więc zapraszam do oglądania naszej ślicznotki taka sliczna jestem :loveu: pan doktor cos ciekawego robi, popatrze... i wychodzi... a w drugim gabinecie slysze pieska.. tu widac szwy... tu miaucze bezglosnie proszac o przytulenie... (Sisi nie ma glosu chyba po zaintubowaniu) pa pa pa w klinice sa znow male kociaki (maja tutaj swoj watek), ktore zostały zabrane z parkingu w Bielsku-Białej, mają nawrót grzybicy, dzisiaj mialy pobierane fragmenty skóry do dokładnego badania, tej trójce rodzeństwa też zrobiłam fotki w klinice, wstawie je w ich wątku Quote
Puchatek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 No piękny kotek. A nasza Jola widzę ranna w paluszek ;-) Quote
Jola_K Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Puchatek napisał(a):No piękny kotek. A nasza Jola widzę ranna w paluszek ;-) wczoraj jeden z kociakow schroniskowych w amoku po zastrzykowym mnie ugryzl, dzisiaj trafilam z tym do lekarza, bo mi paluch spuchnal, nacieli mi to skalpelem, dostalam antybiotyki, zastrzyk w tylek, no i teraz musimy maluchy obserwowac i mam nadzieje ze tylko na tym sie zakonczy.... :( Quote
Agnie Koty Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 zapomniałam napisać, że kiedy przedwczoraj byłam u naszej vetki to widziałam kota identycznego jak Sisi. Tyle, ze kocur to był. Przyniosły go paniez osiedla /chyba Twojego Puchatku/ z plbrzymim ropniem na szyi. Kocina nie mógł jeść, leżał bezsilny.... Wetka postanowiła go wyleczyć gratisowo w zamian za ...znalezienie domu. I udało się! Panie znalazły mu dom! Jak przyszłam to siedział w klatce i czekał na odbiór. Też taki śliczny jak Sisi. I Sisi też się uda, to będzie jak grom z jasnego nieba, zobaczycie,:evil_lol: . Jola, czytałam o Twoim paluniu na wątku kociaków. Mam nadzieję, że rozejdzie się po kościach.:evil_lol: Quote
Puchatek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Wczoraj jeden kot w schronisku Joli palec trzymał w pysku A że był amoku bliski Ścisnął szczęki i po wszystkim. Jola palec mu wyrwała A tam dziura wielka cała Jola zastrzyk w pupę miała Antybiotyk też dostała Skalpela nie uniknęła Lecz na laurach nie spoczęła I już skoro świt, u kotki. Pięknej SISI robi fotki. Quote
Puchatek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Agnie Koty napisał(a): Jola, czytałam o Twoim paluniu na wątku kociaków. Mam nadzieję, że rozejdzie się po kościach.:evil_lol: No to żeś jej pożyczyła :roll: Nie dość że ma palec poraniony to jeszcze ma się TO jej rozejść po kościach ;) Quote
BoWa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Puchatek, jestem wielbicielką Twojego talentu poetyckiego :loveu: A Sissi piękna, szkoda że już mam 3 koty... Quote
Jola_K Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 :klacz: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Agnie Koty Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Wiesz, kiedyś też myslałam, że 3 koty to szczyt moich możliwości....:oops: Quote
Seaside Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Puchatku - mam nadzieję, że tOWja Pani się nie pogniewa, ale po prostu pokłony wielkie ci biję :p Jolu - konto :razz: Uważaj na paluszka!!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 :ylsuper: :klacz: :klacz: to genialne jest Puchatek! Niezły z Ciebie jest gagatek Bardzo Joli też współczuję, nadal Sisi kibicuję Bardzo dzielna Jola K wielką krzepę ona ma nie poddaje się wszak wcale zdjęcia wstawia na portale. Biedne kotki przerażone bo zostały porzucone i przeraził je ten lekarz myślą sobie:się doczekasz! i przypadkiem Joli K palec w zębach kotek ma on przeprasza, już nie będzie grzecznie sobie w kątku siędzie poczekają kotki małe aż im dadzą domki stałe i nie będą więcej gryzły chyba że się trafi człek zły Ładnie Sisi już wygląda a w obiektyw jak zagląda wszystkich też pozdrawia szczerze znajdzie domek-ja w to wierzę Quote
Jola_K Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 nade mna nie ma sie co rozczulac dam sobie rade o te maluchy bardziej sie martwie :( zapraszam na bazarki dla kociakow parkingowych i Sisi dzisiaj Ewa zaplacila za 3 maluchy rachunek 250zl ja jeszcze za Sisi rachunku nie dostalam, ale tez nie bedzie niski intensywnie wiec pieniazki zbieramy Muzyka dla każdego na CD KLIKNIJ Uroczy "kot do mycia" i inne fajne dodatki KLIKNIJ Quote
zuziaM Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Sisi jest przesliczna ! :loveu: A ta tworczosc poetycka ... niesamowite ilu utalentowanych artystow jest milosnikami zwierzat ! :lol: Quote
Recommended Posts