Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Puchatek napisał(a):Zaraz będzie jedenasta Kot łabędziem jest i basta Jak się SISI odpucuje To swiat cały zawojuje Tak mi wyszło od ręki :oops: :evil_lol: dobre! Już minęła jednesta Sisi to jest wyższa kasta choć wygląda teraz marnie wnet ktoś miły ją przygarnie Quote
Puchatek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nigdy w życiu nie sądziłem że będę pisał wierszyki :-) Nawet nie przepadam za poezją ale na Dogo zostałem sprowokowany przykładem i tak już poszło. Fakt że dość łatwo mi to przychodzi ale i wierszyki też lotów jakichś specjalnie wysokich nie są. Quote
Jola_K Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 sa bosssskie! Alfa i Zuzia - nastepna natchniona osobowosc wierze, ze Lunie te wiersze szczescie przyniosly, wiec piszcie tutaj wierszyki, niech znow pomoga! Quote
Puchatek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a)::evil_lol: dobre! Już minęła jednesta Sisi to jest wyższa kasta choć wygląda teraz marnie wnet ktoś miły ją przygarnie No i mimo późnej pory Z wierszykami spruł się worek SISI futro już pucuje I do domu się szykuje Quote
Jola_K Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 uwieeeelbiam :klacz: :cool2: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: Quote
Puchatek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Tu poddaje się Puchatek Bo snu mając niedostatek By odpocząć odrobinę Musi pospać sobie krzynę Quote
Seaside Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Puchatku!! Już 10 rano!!! Prosimy o wierszyk dla Sisi :evil_lol: Quote
Puchatek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Znowu jedenasta prawie Kot rozgląda się ciekawie Czy na wątek ktoś zagląda ? Kotce SISI sie przygląda ? Quote
Jola_K Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 oj, tak, rozglada sie, ona ciagle sie rozglada za kolanami czlowieka jest przeprzytulasna Quote
Jowita Poznań Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 i jaka sliczna ta Sisi, zdjecia, zdjecia prosimy! Quote
Jola_K Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 troszke dzis Sisi zaniedbalam, ale to ze wzgledu na jej mlodszych braci, ktorzy baaaaardzo potrzebuja pomocy (zalozylam im dzisiaj watek w Inne), udalo mi sie jednak cos zorganizowac z czego sie przeogromnie! a Sisi jutro okolo godziny 17tej zostanie przetransortowana do kliniki i w czwartek bedzie miala zabieg jutro pstrykne jej jakies fotki :) Quote
Puchatek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Prowokuję, prowokuję Naśladowców nie znajduję Tylko Alfa się sprężyła I czterowiersz ułożyła A gdzie reszta z wierszem, który Naszą SISI pchnie do góry? Quote
Jola_K Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 moze Figa bez maku pomoze? bo ja to nic nie uloze :shake: ogromne ze mnie beztalencie wiec nie dla mnie to zajecie :roll: :oops: :oops: :oops: Quote
Puchatek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jak się spręży Jola_K Parę rymów też nam da Kto następny się wysili, Wątek SISI nam umili ? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ja umilę Sisi wątek! Niech ma bida na początek. W końcu ktoś ją zauważy zabrać kicię się odważy i dziękować będzie kotce naszej biało-rudej psotce za mruczenie, przytulanie zaraz z rana, jak się wstanie! I wieczorem, po północy i w południe, czasem w nocy Sisi dobrym kotkiem jest niech no tylko będzie test. Test mruczenia, przytulania i zabawy, polowania Sisi to jest super kotka - nie tam jakaś zwykła płotka...:evil_lol: Quote
Jola_K Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 :klacz::klacz::klacz::klacz: nie, no ja tu sie wyglupilam swoimi wypocinami, obiecuje ze juz nie bede... ;) Quote
Puchatek Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Była sobie SISI mała Która domeczku nie miała Gdy się w lesie bardzo bała Joli kolegę spotkała Ten ją wziął do domu w którym Miała mieszkać z kundlem burym Pies zaborczy jest niestety Nie zważa na jej zalety No i z domu wygnać chce Konkurencji boi się I tak dzięki Joli K Kicia wątek tutaj ma Szuka domku nawet w sieci Bo czas leci, szybko leci A kot domek musi mieć Znaleziony poprzez sieć Dom w Realu musi być Bo w sieci nie da się żyć Musi dużo ciepła mieć No i SISI bardzo chcieć Wszyscy życzą Ci koteczku Najwspanialszego domeczu Jeśli uda się rzecz cała Świetny domek będziesz miała Sorki dla Twojego kolegi za opis psa ale tak mi się lepiej rymowało ;-) Quote
Seaside Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Jolu ja nawet nie próbuję :evil_lol: Przepraszam za opóźnienie bazarkowe :oops: Niestety wynalazłąm tylko maskoty :oops: Na zakupy na razie brak funduszy :oops: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Puchatek napisał(a): I tak dzięki Joli K Kicia wątek tutaj ma ten rym mi się najbardziej podoba!:lol: Wieki dzięki! Jolu K. kotka wątek tutaj ma Ma bazarki, konto ma ta malutka znajda Twa (:evil_lol: ale głupie) Nie mam dzisiaj żadnej Weny mój mózg wola: jeny, jeny! Lepiej przestań pisać już na poduszkę głowę złóż. Bo 2 noce już zarwane i na dogo przesiedziane to nie służy Sisi tu ani wcale nikomu. :roflt: Quote
Pokahontas Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Alfa i Zuzia napisał(a):ten rym mi się najbardziej podoba!:lol: Wieki dzięki! Jolu K. kotka wątek tutaj ma Ma bazarki, konto ma ta malutka znajda Twa (:evil_lol: ale głupie) Nie mam dzisiaj żadnej Weny mój mózg wola: jeny, jeny! Lepiej przestań pisać już na poduszkę głowę złóż. Bo 2 noce już zarwane i na dogo przesiedziane to nie służy Sisi tu ani wcale nikomu. :roflt: o rajuuuu poeci tu nawet piszą :evil_lol: dobre :klacz: Quote
supergoga Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Może ciotka też spróbuje jeśli wenę swą poczuje Sisi kotem jest nad koty bierz sie ciotka do roboty Szukaj domu, szukaj w necie szukaj w całym wielkim świecie niech wie kot, że koty w cenie nie szukają tylko lenie My się lenić nie będziemy Więc do pracy się bierzemy cud nad cudy domu szuka Znaleźć dom - to jednak sztuka Gdzie te domu, gdzie ci ludzie Sisi - nasz ty koci cudzie Nie łam łapek - coś znajdziemy do domu cię powiedziemy Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Teraz znowu tu zajrzałam i się prawie popłakałam! Toż to ciocia Supergoga! Tu zawiodła ją dziś droga! napisała wierszyk Sisi jej na pewno to nie wisi Kotka dobrze wszystko wie ten Internet rozumie I jak tylko nikt nie widzi (bo się jednak trochę wstydzi:oops: ) to zagląda tu na wątek wie też dobrze gdzie początek Zna nas wszystkich, obserwuje ładnie wszystko tam notuje A czy na Allegro jestem? Pyta cicho za agrestem Chociaż jestem wszędzie pewnie czuję się tak jakoś zwiewnie chyba ciała mi przybywa bo wiatr tak mnie nie podrywa Wkrótce będę grubszą kotką taką śliczną kaszalotką kaszalotką to przesada to już była by zawada... Tak rozmyśla Sisi siedząc czasem coś tam sobie jedząc i o domku marzy skrycie tym co kocha ją nad życie Quote
supergoga Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Sisi nie bądź kaszalotem Bądź zgrabniutkim, pieknym kotem Żeby się nie pokusili I na tran nie przerobili Dom znajdziemy kotko miła żebys sama już nie była Abyś miała swego człeka na którego teraz czekasz. Quote
anilla Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: chylę czoła.... Quote
supergoga Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Przepraszamy za wierszowane offy - mam nadzieję, że autor wątku nam nie :mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts