jo_joanna Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 czekamy z niecierpliwością, jak pannica się miewa Quote
Jola_K Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 odkrycie dnia: koteczka ma bursztynowe oczy i to jak bursztynowe, cudo :loveu: uwierzcie mi, ze nie porazily mnie tak w poniedzialek, pewnie trzecia powieka, brak blasku.. wszystko to przycmilo ich piekno kotka jest juz w domku tymczasowym, dostala osobny pokoik, by nie kontaktowac sie z rezydentami a ma za towarzyszy dwa piekne rude kocury (beda fotki ;) ) powiedzialam wlascicielce tymczasu, ze fajnie kolorystycznie nasza Sisi pasuje do reszty towarzystwa :multi: narazie "warczala" na nich, czujac ich za drzwiami, zadziorna kocica :diabloti: sprawa ma sie tak: kotka dostala antybiotyk w tabletkach do podawania w domu (10tabl, po 2 dziennie), w srode zostanie przewieziona do kliniki na zabieg sterylizacji, gdzie zostanie chwilke, a pozniej z powrotem na tymczasik podczas rozmowy z lekarzem, nasza bohaterka zachwycona okazanym jej zainteresowaniem, glosno mruczala, ugniatala stol zabiegowy, lasila sie do szesciu rak, ktore miala w zasiegu, jest przekochana :loveu: narazie nie zaplacilam nic w klinice, podsumuja koszt po sterylce dzis rusze z bazarkami teraz przygotuje zdjecia Sisi do wklejenia.....:cool3: Quote
Jola_K Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 koteczka jest bardzo ruchliwa, do zdjec trzeba ja bylo przytrzymywac, bo byla bardzo zainteresowana nowym miejscem i wychodzila ciagle z kadru :roll: Tutaj kotusia z ciocia Kasią :loveu: , u której Sisi jest na tymczasie brzusio wygolono do badania usg od jednej cioteczki do grugiej cdn...... Quote
Jola_K Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 i kolejne zdjecia mam swojego czlowieka, na zawsze? przytulę się... tak mi dobrze.... i u cioci Joli :p cdn...... Quote
Jola_K Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 i ostatnia porcja zdjęć: i zdjecia rezydentów :loveu: oto Rudolf :loveu: oto Stefanek :loveu: i oba, od tyłu dziekuje Kasi za mozliwosc tymczasu u niej :multi: Quote
wandul 66 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ależ tłuste pupki , od razu widac , że to wydmuszkowane kruszynki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 zuziaM napisał(a):No, sie wie :evil_lol: - rodzina to podstawa :lol: ! Kiciuniu, czekamy na wiesci o wyzdrowieniu i potem o najwspanialszym domciu ! Takie przytulaneczki sa najslodsze. Moja Zuzka sie nie daje juz przytulac :evil_lol: ... gryzie i drapie zaraz ! Maz mi kaze do worka zapakowac i odeslac, bo zamawial mruczacego, milego i slodkiego kociaka - przytulaczka , a nie kota-terroryste :evil_lol: !nie ma takiej opcji , koty w workach to tylko ja rozdaje :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Jola_K Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 wydmuszkowane ;) zdjecia nie oddaja gabarytow Rudolfa, jest wiekszy od Stefanka, to naprawde duuuzy kotecek :) (na zdjeciach od tyłu Stefanek jest z lewej, a Rudolf z prawej) Quote
Jola_K Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 kociaki mają nowe aukcje :) Muzyka dla każdego na CD KLIKNIJ Uroczy "kot do mycia" i inne fajne dodatki KLIKNIJ dochód z niej zostanie przeznaczony na leczenie i strerylizacje Sisi oraz na leczenie kociąt parkingowych z KK i grzybicą Quote
Jola_K Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 dostałam sms z wiadomościa o koteczce :) Do tej pory wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Kotka korzysta z kuwety (nauczyła sie zdolniacha szybciutko :) ) no i cały czas mrrrrruuczy :loveu: Quote
Puchatek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Rudolfa i Stefanka to tylko chyba po gabarytach da się rozróżnić ;-) Banerki dla Sisi o które prosiłaś. Dwa do wyboru. Można pobrać stąd lub z linku w moim podpisie. Quote
Jola_K Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 dziękuje za banerek :loveu: zaraz sobie wkleję w podpis :multi: Quote
Puchatek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Widzę Agnie że Ty zgodnie z nickiem (he, he, he) masz na psim forum, w podpisie więcej kotów niż psów ;-) Quote
Agnie Koty Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 hm, kocie nazwisko mnie do tego zobowiązuje, :oops: Quote
Jola_K Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 ja na te chwile mam ten sam zestaw kocich banerkow, co Agnie Koty :) Quote
zuziaM Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 wandul 66 napisał(a):nie ma takiej opcji , koty w workach to tylko ja rozdaje :diabloti: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong: .... doslownie .... ale za to ukochane ! Co ja sie czasem musze naszukac tej malej wiercipiety ! Czasem mi wlosy z przerazenia na glowie staja, ze ... wymsknela sie jakos niezauwazona, chociaz pilnujemy drzwi zamknietych ... jak w wiezieniu co najmniej, albo w banku po godzinach :evil_lol: ! No i zwykle sie znajduje ! Lobuzica i tyle ! A to slodkie kociatko jeszcze ma smutne oczka, ale jest piekna i naprawde bardzo delikatniutka !..... szczegolnie w porownaniu do rezydentow :lol: . Quote
Jola_K Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Sisi jest drobna, taka leciutka, juz troszkę się zregenerowała na kroplówkach i karmie Hills, jaka podawano jej w klinice, pozbyła się pcheł, kleszczy i robali w jelitach po prawie tygodniu odmiana jest widoczna, ale faktycznie do rezydentow jej jeszcze brakuje :) krycha wysłała do mnie paczkę z różnościami dla kotów, które mamy pod opieką, są tam np. witaminki, preparaty p/pchelne, jest też lek p/grzybiczny dla maleństw z grzybicą... krycha wraz z kolezanka P. Ewą, wspomagła nas też bazarkowo poraz kolejny ogromnie dziękuję za wszystko :Rose: :Rose: brak funduszy to duży problem, bez nich niewiele można zdziałać, niestety w tej sytuacji, same chęci nie wystarczą by pomóc Quote
Jola_K Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 wieści z tymczasu u Kasi :loveu: Kota bardzo grzeczna jest:) rano - jak tylko usłyszy ruch drze się niepohamowanie, zeby pierwsze zajrzeć do niej :) Je wszystko grzecznie, zjadła też tabletkę bez kłopotu dziś rankiem:) Rudolf ja "olewa", Stefanek siedzi pod drzwiami. Maluszka syczy na niego jak tylko go wyczuje:) Dzis rano zetkneły się nos w nos. Jak syknęła to Stefanek poszedł spać pod kapę na tapczanie:) Zaczęła się również myć, NO! Bo juz myślałam, ze to brudasek:) pozdrawiam Quote
Agnie Koty Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 czekej, jak ona się dopucuje to dopiero będzie kocia księżniczka!:evil_lol: Quote
Jola_K Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 troszke czasu jej dac i na pewno z brzydkiego kaczątka zmieni sie w łabędzia :) Quote
Puchatek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Zaraz będzie jedenasta Kot łabędziem jest i basta Jak się SISI odpucuje To swiat cały zawojuje Tak mi wyszło od ręki :oops: Quote
Jola_K Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 od ręki? :crazyeye: :roll: pozazdroscic talentu... Quote
Recommended Posts