Jowita Poznań Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 trzeba by bylo dogomaniacka ksiazeczke wierszow stworzyc a Sisi z rana pozdrawiam! Quote
Jola_K Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 wiersze zbierzemy, wydrukujemy i przekazemy jako posag wraz z Sisi :) Quote
Jola_K Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 dzwonilam przed chwilka do kliniki, lekarz byl zajety i nie mogl ze mna rozmawiac ale sekretarka przekazala ze Sisi ma sie swietnie :) slicznie je, pije, jest zaczepialska i berdzo "zabawowa" no nikt by nie powiedzial ze wczoraj zabieg sterylizacji miala :) male slodkosci! domku gdzie jestes? Quote
Agnie Koty Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 gdzieś jest ten dom, tylko pewnie jeszcze sam nie wie... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 pamietam Sisi o tobie rymy mi się chwilowo skończyły chyba jakieś wypalenie nastąpiło;) dobrze że wszystko dobrze :lol: Quote
Puchatek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ciekawe czyje są rymy te Alfy czy Zuzi, kto to wie? Jeśli się jednej skończyły rymy Może niech druga zajmie się nimi Quote
Jola_K Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 :) wesoły zrobił nam sie wątek to dobrze wróży na początek drobnej Sisi, która ma zaczynać nowe życie w nowym domku, o ktorym marzy skrycie. Sisi w klinice obecnie przebywa, bo po zabiegu tam wypoczywa, lecz juz nie długo, za dni pare wraca do Kasi, lecz nie na stałe, gdzie ma dach na glową zapewniony domek niestety jest już zakocony. Quote
Jola_K Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 nowa aukcja dla kociakow z trzech moich watkow - na pokrycie kosztow leczenia i sterylizacji naszej MUZY Sisi - zbieramy na leczenie 3 kotkow parkingowych, ktore maja grzybice (ostatni rachunek za pobranie wycinkow to 250zl :( ) - oraz dla kociej rodziny, na sterylizacje kociej mamy Perfumy "Truth" Calvin Klein 100ml KLIKNIJ i kolejna Wino CHARDONNEY r. 2005 KLIKNIJ zapraszam Quote
Jola_K Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 dostalam wiadomosc od osoby u ktorej przebywala Sisi na tymczasie: Moje kocury chodzą za mną z wyrzutem w oczach!!! Co zrobiłaś z małą? Gdzie jest? kochane sierciuchy, juz sie przywiazaly... Quote
Jola_K Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 bylas z nim u weta? do poniedzialku daleko :( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 nie byłam. Brak funduszy na ekstra usługę weekendową, niestety. Szkoda że nie byłam na działce w tygodniu, może bym zauważyła. Na działkach jest dużo takich kotów:(, naturalna selekcja. Tylko że te mają właściciela, nie wiem czy on by się zgodził na zabranie kociaka, to dziwny człowiek. Tak czy inaczej, jak przeżyje do poniedziałku to coś zrobię. Nie zabierałam go do domu, ma budkę ze słomą, leży teraz na takim betonie ciepłym-kominie od wędzarki, ma tam mamę więc nie jest a stresie. Tylko wychudzony jakiś, to mnie martwi. Jeśli to robale to powinien przeżyć ... Quote
Jola_K Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 trzymam kciuki! bezsilnosc ogarnia, tyle nieszczescia wkolo :( :( :( Quote
Jola_K Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Alfa i Zuza, jak maluszek, cos lepiej mam nadzieje trzymam kciuki za niego! ja dzisiaj zawiozlam kocia rodzinke do kliniki w ktorej przebywa Sisi, Sisi widzialam, tulila sie przez prety klatki, ma sie dobrze :) , oczka blyszczace, je, pije, jest ok zapraszam na nasze bazarki funduszy nam potrzeba.. :( Quote
Agnie Koty Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Naprawdę nikt się jeszcze Sisi nie zainteresował?:-( Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Puchatek']Ciekawe czyje są rymy te Alfy czy Zuzi, kto to wie? Jeśli się jednej skończyły rymy Może niech druga zajmie się nimi ja do Zuzi - wstawaj, że śpisz znowu-nie udawaj rymy mi się pokończyły i choć me wypruwam żyły nic napisać już nie mogę wzmagam w sobie tylko trwogę! Biedna Sisi, nie ma kotka domu Zuzia wstawaj, pisać trzeba komuś! Zuzia na to: daj mi spokój mam pmagać temu kotu? Jakaś Sisi, na miłą wygląda jakoś tak smutno spogląda... I śpi dalej Zuzu moja tylko jakby coś nieswoja może i wspomina teraz jaka smutna była nie raz kiedy sama tak biegała, swoich ludzi wciąż szukała a oni jej już nie chcieli bo szczeniaka nowego mieli:shake: Podobne losy tej koteczki znajdziemy Sisi domek bezpieczny:evil_lol: ale hałtura-to Zuzia dyktowała ( a to jednak pies:)). P.S. Kocię czuje sie lepiej, nabiera sił. Kuracja wędzarkowo-mięsna pomogła. Ale jest słabe. Myślę że stres związany z zabraniem rodzeństwa i nie odrobaczanie zrobiły swoje i dlatego kociak taki marny. Quote
Agnie Koty Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ale wszystko pasuje, Pańcia Zuzi jest Alfą.....:evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Agnie Koty']ale wszystko pasuje, Pańcia Zuzi jest Alfą.....:evil_lol: :haha: taa, powiedzcie to Zuzu, bo czasem zapomina :Dog_run: Mam na imię Anna stąd A a Alfa to imię takiej klaczy 00. Jak nie mam pomysłów na nick to sobie wybieram imię klaczy 00, mam ich całe setki bo pisałam pracę na ich temat. I tak to na różnych forach występuję jako Alfa, Pianossa, Amra itd. Same ulubione moje kobyłki z Janowa Podlaskiego.:diabloti: Quote
Jola_K Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 tak, potwierdzam, ze pomysl na nick, duuuzy problem przezwiska nigdy nie mialam, moje futra sa tysiaca imion... lepszy bylby jakis numeryczny (moze wzor matymatyczny, chemiczny, fizyczny... całka :cool3: ), bo umysl scisly mam, ale innym życie mogłabym skomplikowac ty masz nick "z historia", ja za to sie napracowalam, ze hej :roll: Quote
Puchatek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ja jestem Puchatkiem wszędzie i od bardzo dawna. Mimo że umysł ścisły to "dusza artystyczna" ;-) Najprościej mieć jeden nick. To moja ulubiona postać literacka. Optymistyczne podejście do życia mimo że czasem dostanie się kopniaka. Quote
Agnie Koty Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ja też się nie wysilałam na dogo, to pierwsze litery od mojego imienia i kociego nazwiska. A niektórzy myślą, że ja te koty tak ubóstwiam, :diabloti: . Quote
Jowita Poznań Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Agusia a powiedz ze nie ubostwiasz :jumpie: :megagrin: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 hihi. Ja w ogóle nie miałam zamiaru być na dłużej na Dg, zalogowałam się bo miałam coś gdzieś napisać. No i tak to dodałam do swojego nicku moją sukę-nie wiadomo po co. Napisałam nawet kiedyś do admina żeby mi ją wywalił z nazwy ale bez odzewu :) Quote
Recommended Posts