marta1624 Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Hejka :) Co do chodzenia- moje po trawie nie chcą :/ Chodnik, kamienie- po tym uwielbiają. Tylko bieg przy rowerze po chodniku niemożliwy, bo biegną po chodniku a nie trawie obok i stawów szkoda... Więc tylko leśne ścieżki nam zostają. Quote
Tyśka) Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 Łał, jakie cudowne zdjęcia. Er to elegancja-francja :) Przystojniaczek. Quote
mar....ka Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Śliczne masz te córeczki :) Starsza, to już taka panienka. Bardzo podoba mi się ta fotka z profilu. Quote
jolkablaszczyk Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 ja już conieco widziałam na fb :) ale zdjecia mogłabyś tu dać :) Quote
Erykowa Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 Hej Dzięki dziewczyny :) Wiecie...mam w domu męża,jestna 3 tyg.zwolnieniu i umiera z nudów w związku z tym czasu na kompa mam jeszcze mniej ;) Jeśli chodzi o ostatnie zawody-było super,organizacja fantastyczna ale trasa-katastrofa ;) tzn piękna ale myślałam,że padnę ;) Najpierw ok 4km w słonku wzdłuż Sanu ,potem ok 3-4 km już w cieniu ale ostro w górę,potem kolejnych kilka km tylko ostro w górę i od razu w dół.Nic prostego.Czasem tak ostro,że można było się spokojnie rękoma podpierać.Potem znów kilka km cholernie ostro w dół i w końcu ostatni odcinek po prostej ale to max 1,5km.Z tym,że już przy rozdaniu mapek mówili,że trasa wymagająca bo to MP były.Lubliniec przy tym to bułka z masłem ;) Ale na końcu kąpiel w sanie i wylegiwanie się na trawce wynagrodziły wszystko.I jak na trasie było bardzo ciężko tak na drugi dzień nie odczułam żadnych skutków tych wspinaczek.Bardzo pomógł mi zakupiony z 2-3 tyg wcześniej zupełnie przez przypadek i winnym celu kantarek-halterek .W prawdzie er nauczył się,że w dół ma byc wolno ale mysle,że bez niego wróciła bym bez zębów ;) Trochę zdjęć mam,kilka starszych coś już po ale liczę,że jeszcze może na stronie pojawią się jakieś bo z samych zawodów mam kilka. Tu p.Er odpoczywa i zbiera siły oraz z jakiegoś spacerku przygotowawczego przed Quote
Erykowa Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 I zawody czyli 28.V.2016 Sanok,Mistrzostwa Polski Quote
Erykowa Posted May 30, 2016 Author Posted May 30, 2016 To odpoczynek już po-FBukowe i niedzielny relaks po zawodach czyli wypas i Er pilnujące,żeby żarcie mu nie uciekło;) Quote
jolkablaszczyk Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Dogtrekkingu jak zwykle szaleczo wam zazdroszczę :) pogoda dopisała a trasy w sezonach są właśnie o różnym stopniu trudności.... jest co wspominać :) super zdjecia! Quote
Chesti Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Godzinę temu, Erykowa napisał: Bardzo pomógł mi zakupiony z 2-3 tyg wcześniej zupełnie przez przypadek i winnym celu kantarek-halterek .W prawdzie er nauczył się,że w dół ma byc wolno ale mysle,że bez niego wróciła bym bez zębów ;) Hahaha! Dostałam głupawki :D :D :D Super fotorelacja :) Ja coraz częściej myślę o DT. Oczywiście nie takich hardcorach jak Wasz ostatni, ale coś, gdzieś by się przydało zacząć ;) Quote
Tyśka) Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Świetna fotorelacja :D A z opisu DT brzmi nieźle, uwielbiam hardkorowe warunki :D Quote
mar....ka Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 ale superowo :) Pewnie jak jest ostro w górę, to cieszysz się że Eryk ma takie wymiary jak ma :P Zawsze doceniam power Shadowa w górach :P (musi się biedak Pańci naciągać) Quote
Erykowa Posted May 31, 2016 Author Posted May 31, 2016 JolkaBlaszczyk dzięki.Ja w tym roku pierwszy raz brałam udział w Pucharze Pl i właśnie róznica trasy w Lublińcu atu była kolosalna. Angi ja właśnie na trasie myślałam o Zabrzu,toż to było jak kilometrowy spacerek w porównaniu do tego ;) Ale najwazniejsze to to,że w niedzielę ani ja ani er nie odczuwaliśmy zadnych skutków po tym wysiłku.No jakbym całą sobotę na ogródku w leżaku spędziła :) Chesti nie ma się z czego śmiać ;) ;) A na pierwszy start bardzo polecam 10.09 Tychy.Super organizacja /na kilku zawodach była taka sobie i różnicę bardzo czuć/.Trasa prosta-tzn po płaskim,zaraz po wakacjach-łatwiej kondycję wyrobić a do tego już wrzesień czyli nie takie upały.I stosunkowo blisko "od nas". Tyś ja to bym chciała taki dogtrekking z ludzmi z tego forum i poznać te wszystkie psy na zywca :) Majoka dzięki.No nie powiem pod górę bardzo pomaga i zastanawiam się jak ludzie dają sobie radę bez takiego "parowozu" z przodu;) Teraz niestety najbliższe zawody dopiero we wrzesniu :( ;( strasznie szkoda mi naszej kondycji bo bez mobilizacji-zbliżających się zawodów ciężko mi utrzymać taką formę.Ale Erman nie sprawdza się w upałach więc nie będe go meczyć.Za to jesień zapowiada się intensywnie -trzymajcie kciuki,żeby się udały wszystkie starty A teraz rozpoczynamy letnie lenistwo...jak Erman je przezyje ;) bo właśnie zamówiliśmy dzieciom duży basen na stelażu.Niestety albo na szczęscie nie wiem,nie głeboki (żeby mozna je było spokojnie tam same zostawić-choć muszę się pochwalić,że gdy ja walczyłam w Sanoku dziewczyny na basenie zdały karty pływackie :) ),ijak on go rozwali/uszkodzi to obawiam się,że i przez męża i przez dziewczyny zostanie utopiony ;) Quote
mar....ka Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Nie będziesz miała już w czym topić jak rozwali :P Też myślałam o stelażowym, ale kupiłam wczoraj w intermarche taki zwykły rozporowy (dla Gabi na dzień dziecka). Rozłożę go pewnie w lipcu, bo końcem czerwca jedziemy nad morze. Quote
angineuuka Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Ja mam basen na stelarzu. Wydaje mi sie wygodniejszy od gumy(taki tez mielismy :p ) gumowy ciezej rozlozyc rowno. A Stelarzowy takie harce przetrwal :D Quote
Chesti Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 O 31.05.2016 o 19:30, Erykowa napisał: A na pierwszy start bardzo polecam 10.09 Tychy.Super organizacja /na kilku zawodach była taka sobie i różnicę bardzo czuć/.Trasa prosta-tzn po płaskim,zaraz po wakacjach-łatwiej kondycję wyrobić a do tego już wrzesień czyli nie takie upały.I stosunkowo blisko "od nas". Oooo widzisz :) A Wy będziecie? :) Quote
Erykowa Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Mam nadzieję,że nasz basen też przetrwa i to nie 1 sezon Chesti oczywiście planujemy być.Nawet obiecałam córce,że wystartujemy razem więc raczej nie odpuści;) Majoka też o takim myslałam.My chcemy rozkładać lada dzień.Planujemy wyjazdy-przynajmniej dziewczyn-na cały lipiec więc niech się już cieszą Quote
Chesti Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 To git :) A może iść więcej osób z jednym psem? Tzn. wiem, że w rodzinnej tak, ale w tych innych kategoriach? Quote
Recommended Posts