jolkablaszczyk Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 cudnie mu w tej mikołajowej czapie :) Quote
Erykowa Posted December 8, 2015 Author Posted December 8, 2015 Dzięki !! Ale mamy fajną pamiątkę na zimowe wieczory ! https://www.youtube.com/watch?v=oEnn-DFDcV8&feature=youtu.be Quote
Oscar Patric Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Dzięki !! Ale mamy fajną pamiątkę na zimowe wieczory ! https://www.youtube.com/watch?v=oEnn-DFDcV8&feature=youtu.be no świetna ;) Quote
mar....ka Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Erykowa czekałam oglądałam i się doczekałam hehehe (oo!!! krzyczę do męża Erykowa, a on gdzie i z powrotem przewijanko heheh). Ale kibicowałam też boksiowi, one wszystkie z adhd <3 Quote
marta1624 Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Filmik boski, nie wiedziałam że aż tak Kajkę uchwycili :) I Er uwielbiający kamerę <3 Quote
Erykowa Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Hej Ja własnie pierwsze co to Kajkę zobaczyłam ;) A teraz patrzcie co sobie kupiłam zdjęcie kiepskie ale zaraz po przyniesieniu do domu.Pokaże jeszcze kiedyś w świetle dziennym i na uszach-bo to kolczyki I jeszcze przyszła dziś świateczna obroża Ermanka,czerwona w białe gwiazdki :) ale dostanie ją dopiero na święta Quote
marta1624 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Ale śliczne <3 Ja planuję kalendarz zamówić z piesełkami :) Ale najpierw chcę zdjęcia świąteczne zrobić a tu czapka Mikołaja zaginęła :( Quote
mar....ka Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Hej Ja własnie pierwsze co to Kajkę zobaczyłam ;) A teraz patrzcie co sobie kupiłam zdjęcie kiepskie ale zaraz po przyniesieniu do domu.Pokaże jeszcze kiedyś w świetle dziennym i na uszach-bo to kolczyki I jeszcze przyszła dziś świateczna obroża Ermanka,czerwona w białe gwiazdki :) ale dostanie ją dopiero na święta koniecznie zrób fotę, jak biedą na uszach :) Ale śliczne <3 Ja planuję kalendarz zamówić z piesełkami :) Ale najpierw chcę zdjęcia świąteczne zrobić a tu czapka Mikołaja zaginęła :( hehe u mnie Gabi w szkole przesiała, tyle lat była.... Quote
marta1624 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Moja się znalazła :) Ale piesy nie współpracują więc fot nie będzie ;) 1 Quote
Erykowa Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Dzięki.Zdjęcie zrobię,Na razie czekają na "okazję" albo jak przestanę chodzić w czapce bo ich nie widać z pod niej a ja zmarzluch to pewnie trochę potrwa ;) Marta Er też nie chciał współpracować dlatego taka nieszszęśliwa mina bo leżał jak za karę ;) Jeszcze mamy w uszach renifera ;) Quote
agutka Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Zuzia tylko nie bzikuj jak ja =D z bulkami robi mi się całkiem spora kolekcja :p Quote
Erykowa Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 Agutka postaram się ale ciężko ;) A to historyjka z wczoraj ;) Er koniecznie chciał pomóc przy pierniczkach jak nie z jednej to z drugiej strony ;) Niestety nie dostał zgody więc się obraził ;) Quote
Oscar Patric Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Nie no, ostatnia fota wymiata :) Quote
marta1624 Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Erman jest genialny <3 I jaka obróżka ładna :) Quote
Erykowa Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 Marta dzięki Majoka bardzo dziękujemy za życzenia !!! Wiecie katastrofa z tymi Świętami.Tzn ja wiem,że jakby lało,wiało i było zimno to też bym narzekała a teraz jest pięknie,ale ja w ogóle nie czuję tych Świąt.Dobrze,że mam teściową w domu bo bardzo pomaga i jakoś nam te przygotowania idą ale jak balkon w kuchni otwarty,kury u sąsiada gdaczą a Erman wyleguje się w słonku to nijak Bożego Narodzenia nie widać :( Jutro ubieramy choinkę i może jak zrobi się ciemno,okna pozasłaniamy to jakoś się klimat zrobi. Taki mielismy dziś spacer w przerwie przygotowań I jeszcze-3 bałwany na ogrodzie ;) Oraz wygrzewanie futerka Quote
Erykowa Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 I jeszcze spacer tak,tak z dziś 23.XII Quote
mar....ka Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Erykowa jak tam żyjesz, wreszcie jakieś mrozy zapowiadają. U mnie na ogrodzie mlecze rozkwitają i pigwowiec (jak nie zapomnę, to zrobie jutro fotę) Quote
Erykowa Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Hej Majoka ! Żyje mi się bardzo dobrze,choć objedzona jestem jak bąk ;) i nawet jak wracam po dwu godzinnym spacerze z Ermanem nie czuje głodu ;) I to wcale nie jem dużo tyle,że często ;) Mam zdjęcia z pierwszego dnia świat gdy poszliśmy się przegonić.Erman jakby jakiegoś szaleju się najadł ;) A jutro idziemy do koleżanki Er-Nuki-z którą na DT jeździmy i najpierw przeganiamy psy po ogródku a potem idziemy w trasę.Widziałam,że juz od poł. tygodnia mrozy więc może i zimy się doczekamy.JUż zastanawiałam się czy derka nam się przyda a ty jest taka szansa ;) Quote
Erykowa Posted December 27, 2015 Author Posted December 27, 2015 No zima na całego ;) ale nie żartujmy,ponoć ma przyjść.W prawdzie tylko na tydzień ale jak z 15 spadnie nam nagle poniżej 0 to nie będzie wesoło ;) Erman dziś wygoniony jak dawno nie.Najpierw spacer do znajomej,potem z 20 min gonitwy po wielkim ogrodzie,potem z 8 km spacer i znów szaleństwa i powrót :) Zupełnie przez przypadek,niecały rok temu zgadałam się z Moniką-którą znałam jako mamę kolegi córki z klasy,że też była by zainteresowana DT i w ogóle wspólnymi spacerami z psami.I tak Erman ma naprawdę fajna koleżankę.Na zawodach zawsze idą razem ,"łeb w łeb" i jedno na drugie czeka .Nuka z mocnym charakterem,jednak ewidentnie lubi Ermana i toleruje jego wygłupy ale też potrafi go ustawić :) Dziś wspólnie szalały na ogrodzie i nawet nie było żadnych spięć o zabawki itp.Tylko zawsze chce mi się śmiać jak spotykamy ludzi którzy co nieco wiedzą o psach/rasach i głowią się na widok Eryka z Nuką bo niby takie same/maścią/,tyle,że Er bez ogona i wyższy-ale nie jakoś bardzo i zagwozdka i pytania czy one tej samej rasy?albo zdziwienie,że Er "gończy Polski" a do dobermana trochę podobny ;) Quote
marta1624 Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Świetne fotki <3 Widać że Er uwielbia koleżankę :) Quote
Recommended Posts