Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pogoda musi byc :)
Do zobaczenia.Nie zgubcie sie po drodze.Erman juz po siodmej zasnal kamiennym snem i chyba nawet nie podejzewa co go jutro czeka bo jak nas pakowalam to siedzial na ogridku ;)

Posted

Malo powiedziane,właśnie wpakowalam się do łóżka:)
A Erman juz w drodze do domu zwinął się w kłębek w samochodzie i usnął jak kamień.W domu zjadl kolacje i znów" padl ".Tylko my byliśmy do po 17tej i chyba dodatkowo zmarzl :(
Ale spisal się dzielnie i wylosowaliśmy nagrody oprócz oleju,który dostaliśmy z dyplomem.
Teraz czekam na jakies zdj.bo ja zrobiłam kilka ale tylko cudnie złotego lasu.

Posted

Zmęczony pies... święto :D Zazdroszczę Wam tych DT ;p

Posted

Hej

też zazdroszczę, ja tylko mogę wyciagnąć tz-ta i Gabi hehe, nie mamy z kim się poszwędać....nawet starszy syn ze mną nie pójdzie :P

Ja w niedzielę po DT chciałam iśc na spacer,żeby psa-i siebie rozruszać.Ale,żeby nie było,ze tylko pies i pies ;) zaproponowałam rodzince wspólny spacer.To jak się okazało,że chce iśc na dłużej niż 30 min to mąż stwierdził,że boli go kolano,jedna córka,że idzie do sąsiada-kolegi a druga,że musi u swinek posprzatać.I tak jak zwykle poszlismy sobie we dwójkę ;)

Coś z DT.

Erman z Nuką czekają ;)

avg1s2.jpg

lekko grząskie kawałki trasy

e85tex.jpg

na trasie

sgjsk0.jpg

wbiegamy na metę 

25ezqyx.jpg

a tak Eryczek odpoczywał ;)

5uzqe.jpg

Posted

Szybka regeneracja (własciwie to uważam,ze on spokojnie mógłby iść na 25 km,tylko nie ze mną ;) )

z suką internetowej znajomej-zresztą Mistrzynią :) -Peru

148kbw9.jpg

i odbieramy dyplom i nagrodę

r9k0om.jpg

A tak pies spędził ,następny dzień,niedzielę-do godziny 12tej ;)

1zdw3go.jpg

Posted

Łuj ;) no tak.W takim razie u nas grząsko nie było.I już nigdy nie powiem,ze Erman brudny ;)

Korzystając z chwili i z tego,ze net jakoś "zasuwa"  wrzucam dużo zdjęć.Potem będę pisać i czytać bo to mogę z kom.i tableta.

Wspomniany zeszło niedzielny niedzielny spacer

ztcd4z.jpg

zmm5pj.jpg

xpzr7p.jpg

2qi7m9d.jpg

dya9g3.jpg

Posted

Łuj ;) no tak.W takim razie u nas grząsko nie było.I już nigdy nie powiem,ze Erman brudny ;)

Korzystając z chwili i z tego,ze net jakoś "zasuwa"  wrzucam dużo zdjęć.Potem będę pisać i czytać bo to mogę z kom.i tableta.

http://i63.tinypic.com/2qi7m9d.jpg

Fiuuu, fiuuuu....jaka gustowna obróżka :)

No brudem to będzie ciężko prezebić Roniego i jego harce na błotno-grząskim gruncie :P

Posted

No słoneczko nam dopisuje :) Jak moja córka zobaczyła pierwszy raz Ermana to stwierdziła,że wyglada jak Chinczyk więc coś w tych oczkach musi być ;)

Roniemu w błotnym kamuflażu ciężko będzie dorównać ;)

Erman i jego zabawa patyczkiem /czasami to boję się,że sobie krzywdę zrobi i chyba na gwiazdkę dostanie sztuczny patyk ;) /

25k0oea.jpg

15pgyma.jpg

8xlyra.jpg

rseq7t.jpg

A zmieniając temat-znalazłam czas wsadzić dziewczyny na kucyki ;)

s3ivyu.jpg

Posted

A jak już koniuchy się pojawiły to pospamuję bo dawno ich nie dawałam :)

Karmel,koń koleżanki synek mojej klaczy

63sx1c.jpg

I moje sierściuchy,obiboki ;)

Melucha

2mcc0mc.jpg

Siwus czyli Nałóg

95o9xc.jpg

Babcia Ruda czyli Konwalia

wjujr8.jpg

I cała ,nierozłączna trójca

2j1u7w0.jpg

Znikam i na razie nic więcej już nie wrzucam ;)

Posted

A ,zapomniałam jeszcze ale muszę Wam napisać.W zeszłym roku kupiłam z zooplusa derkę zimową dla Ermana,niestety okazała się krótka.Tyle,że zimy nie było i miałam jeszcze jedną/kupioną przez moją ciocię na ciuchach ;) .Więc oprócz przymiarki leżała sobie w szafie.I jakoś przez dziwny przypadek wlazłam tu na forum w temat kupna-sprzedaży i tam dziewczyna miała na sprzedaż taką samą tylko 10 cm dłuższą.Z kasą kiepsko ale stwierdziłam,ze zapytam czy aktualne a przy okazji napomknęłam,że mam mniejszą.I okazało się,że Ona kupiła swoją ale była za duża na jej psa.Więc się wymieniłyśmy-za co jestem jej bardzo wdzięczna.Teraz Eryczek ma piękną,zakrywającą zadek kurteczkę na zimę :)

• Upvote 1
Posted

Wymiany są najlepsze, więc cieszę się, że Tobie się udało :)

Zdjęcia - super. Powtórzę się, ale zazdroszczę Wam DT, tej pasji i możliwości wyjazdów (u nas spory kawał na zawody, niestety).

A Ermanik jak świetnie wypoczywa, heheehe ;).

Co do spacerów... ja też najczęściej chodzę sama, bo chętni są do czasu aż nie oszacują (na ich życzenie) długość spacerku ;)

Posted

Dzięki.Ale wiecie-szewc bez butów... ja w piatek wsiadłam po roku przerwy a dziewczyny moje też z 3 x na rok wsadzam :)

Koleżanka wyciągnęła mnie w teren.I było tak pięknie

sfv0cg.jpg

że dziś poleciałam tam z Ermanem ;)

k1ypas.jpg

2he97wg.jpg

34rap9y.jpg

14cef4h.jpg

Posted

Jeszcze postanowiłam wziąć udział w wydarzeniu na FB i robimy w listopadzie 75 km spacerów ,więc już zaczęłam zbierać.Tylko dziś było tak pięknie,że więcej zdjęc robiłam niż maszerowałam ;)

scrpcg.jpg

2gsen1h.jpg

24pjkw1.jpg

6fxmi0.jpg

2zs2ozq.jpg