Erykowa Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Pogoda musi byc :) Do zobaczenia.Nie zgubcie sie po drodze.Erman juz po siodmej zasnal kamiennym snem i chyba nawet nie podejzewa co go jutro czeka bo jak nas pakowalam to siedzial na ogridku ;) Quote
Bolsbokser Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Och, jak mu ładnie w tej pomarańczowej obróżce :) Quote
Erykowa Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Malo powiedziane,właśnie wpakowalam się do łóżka:) A Erman juz w drodze do domu zwinął się w kłębek w samochodzie i usnął jak kamień.W domu zjadl kolacje i znów" padl ".Tylko my byliśmy do po 17tej i chyba dodatkowo zmarzl :( Ale spisal się dzielnie i wylosowaliśmy nagrody oprócz oleju,który dostaliśmy z dyplomem. Teraz czekam na jakies zdj.bo ja zrobiłam kilka ale tylko cudnie złotego lasu. Quote
Guest TyŚka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 Zmęczony pies... święto :D Zazdroszczę Wam tych DT ;p Quote
mar....ka Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 też zazdroszczę, ja tylko mogę wyciagnąć tz-ta i Gabi hehe, nie mamy z kim się poszwędać....nawet starszy syn ze mną nie pójdzie :p Quote
Erykowa Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Hej też zazdroszczę, ja tylko mogę wyciagnąć tz-ta i Gabi hehe, nie mamy z kim się poszwędać....nawet starszy syn ze mną nie pójdzie :P Ja w niedzielę po DT chciałam iśc na spacer,żeby psa-i siebie rozruszać.Ale,żeby nie było,ze tylko pies i pies ;) zaproponowałam rodzince wspólny spacer.To jak się okazało,że chce iśc na dłużej niż 30 min to mąż stwierdził,że boli go kolano,jedna córka,że idzie do sąsiada-kolegi a druga,że musi u swinek posprzatać.I tak jak zwykle poszlismy sobie we dwójkę ;) Coś z DT. Erman z Nuką czekają ;) lekko grząskie kawałki trasy na trasie wbiegamy na metę a tak Eryczek odpoczywał ;) Quote
Erykowa Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Szybka regeneracja (własciwie to uważam,ze on spokojnie mógłby iść na 25 km,tylko nie ze mną ;) ) z suką internetowej znajomej-zresztą Mistrzynią :) -Peru i odbieramy dyplom i nagrodę A tak pies spędził ,następny dzień,niedzielę-do godziny 12tej ;) Quote
Bolsbokser Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 lekko grząskie kawałki trasy http://i67.tinypic.com/e85tex.jpg Buahahaha .... lekko grząskie :D U nas tez takie się trafiają :P Quote
Erykowa Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 Łuj ;) no tak.W takim razie u nas grząsko nie było.I już nigdy nie powiem,ze Erman brudny ;) Korzystając z chwili i z tego,ze net jakoś "zasuwa" wrzucam dużo zdjęć.Potem będę pisać i czytać bo to mogę z kom.i tableta. Wspomniany zeszło niedzielny niedzielny spacer Quote
Erykowa Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 I z ogródka.Łapanie jesiennego słoneczka. Quote
mar....ka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 ale macie słoneczko, a Erykowi oczka od niego się pokurczyły :) http://i68.tinypic.com/ou33tz.jpg Quote
Bolsbokser Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Łuj ;) no tak.W takim razie u nas grząsko nie było.I już nigdy nie powiem,ze Erman brudny ;) Korzystając z chwili i z tego,ze net jakoś "zasuwa" wrzucam dużo zdjęć.Potem będę pisać i czytać bo to mogę z kom.i tableta. http://i63.tinypic.com/2qi7m9d.jpg Fiuuu, fiuuuu....jaka gustowna obróżka :) No brudem to będzie ciężko prezebić Roniego i jego harce na błotno-grząskim gruncie :P Quote
Erykowa Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 No słoneczko nam dopisuje :) Jak moja córka zobaczyła pierwszy raz Ermana to stwierdziła,że wyglada jak Chinczyk więc coś w tych oczkach musi być ;) Roniemu w błotnym kamuflażu ciężko będzie dorównać ;) Erman i jego zabawa patyczkiem /czasami to boję się,że sobie krzywdę zrobi i chyba na gwiazdkę dostanie sztuczny patyk ;) / A zmieniając temat-znalazłam czas wsadzić dziewczyny na kucyki ;) Quote
Erykowa Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 A jak już koniuchy się pojawiły to pospamuję bo dawno ich nie dawałam :) Karmel,koń koleżanki synek mojej klaczy I moje sierściuchy,obiboki ;) Melucha Siwus czyli Nałóg Babcia Ruda czyli Konwalia I cała ,nierozłączna trójca Znikam i na razie nic więcej już nie wrzucam ;) Quote
Erykowa Posted October 29, 2015 Author Posted October 29, 2015 A ,zapomniałam jeszcze ale muszę Wam napisać.W zeszłym roku kupiłam z zooplusa derkę zimową dla Ermana,niestety okazała się krótka.Tyle,że zimy nie było i miałam jeszcze jedną/kupioną przez moją ciocię na ciuchach ;) .Więc oprócz przymiarki leżała sobie w szafie.I jakoś przez dziwny przypadek wlazłam tu na forum w temat kupna-sprzedaży i tam dziewczyna miała na sprzedaż taką samą tylko 10 cm dłuższą.Z kasą kiepsko ale stwierdziłam,ze zapytam czy aktualne a przy okazji napomknęłam,że mam mniejszą.I okazało się,że Ona kupiła swoją ale była za duża na jej psa.Więc się wymieniłyśmy-za co jestem jej bardzo wdzięczna.Teraz Eryczek ma piękną,zakrywającą zadek kurteczkę na zimę :) 1 Quote
Guest TyŚka Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Wymiany są najlepsze, więc cieszę się, że Tobie się udało :) Zdjęcia - super. Powtórzę się, ale zazdroszczę Wam DT, tej pasji i możliwości wyjazdów (u nas spory kawał na zawody, niestety). A Ermanik jak świetnie wypoczywa, heheehe ;). Co do spacerów... ja też najczęściej chodzę sama, bo chętni są do czasu aż nie oszacują (na ich życzenie) długość spacerku ;) Quote
mar....ka Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 jejeku jak Ci tych koników zazdroszczę, a dziewczyny jakie zdolne amazonki http://i65.tinypic.com/s3ivyu.jpg:) Quote
Erykowa Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Dzięki.Ale wiecie-szewc bez butów... ja w piatek wsiadłam po roku przerwy a dziewczyny moje też z 3 x na rok wsadzam :) Koleżanka wyciągnęła mnie w teren.I było tak pięknie że dziś poleciałam tam z Ermanem ;) Quote
marta1624 Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Erman jaki dostojny :) Moje brązowe w liściach się zlewają :lol: Quote
Erykowa Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Jeszcze postanowiłam wziąć udział w wydarzeniu na FB i robimy w listopadzie 75 km spacerów ,więc już zaczęłam zbierać.Tylko dziś było tak pięknie,że więcej zdjęc robiłam niż maszerowałam ;) Quote
Erykowa Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Tak właśnie Marta pomyślałam tam w lesie,że Twoich by nie było widać ;) Quote
Recommended Posts