R.J.Osanna Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Trochę wstyd, że nikt dotąd nie napisał nic o ca de bou na tegorocznej wystawie europejskiej, zwłaszcza, że powody do dumy i świętowania mieli właściciele zalogowani na tym forum. Ale nadrobię zaległości, chociaż nie mam niestety kompletnych wyników. Jeśli ktoś wie więcej - proszę o korektę:lol: Psy Klasa Młodzieży Odysseus RJ Osanna - ex1, CWC, Młodzieżowy Zwycięzca Europy, BOB Klasa Championów Nucklear Rainbow - ex 1, CWC, CACIB, Zwycięzca Europy, Kolekcjia Zołotoy Lisy Bond James Bond - ex2, vice Zwycięzca Europy Rus Kauri Trevis young - ex3 Suki Klasa młodzieży Kolekcjia Zołotoy Lisy Gaviota - ex 1, CWC, Młodzieżowy Zwycięzca Europy Klasa pośrednia Zorina Royal Pearl - ex1, CWC, CACIB, Zwycięzca Europy klasa championów: La Belle Osanna - I doskonała, CAC, res-CACIB, vice-Zwycięzca Europy. Była jeszcze Barbara z Ukrainy - ale nie znam jej wyników, chyba 2 doskonala. Zwycięzca Rasy, piękny Odysseus R.J.Osanna ze swoją włascicielką i sędzią: [URL=www.fotosik.pl][/URL Wszystkim serdecznie gratuluję, a najwięcej - sobie samej, bo tegoroczna wystawa europejska to znów wielkie zwycięstwo mojej hodowli R.J.Osanna: 1 Mlodziezowe Zwycięstwo Europy, Najleszpy Junior, BOB, [Odysseus R.J.Osanna ] 2 Zwycięstwo Europy - psy [ Nuklear Rainbow R.J.Osanna ] 3 Zwycięstwo Europy - suki [ Zorina Royal Pearl to córka mojego Ikara Chevalier Osanna ] 4 vice-Zwycięstwo Europy [ La Belle Osanna ] Quote
Iriska Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :bigcool: Renata, CONGRATULATIONS to you and your breeding work!!! Once again Osanna has proved that its dogs are the best! :calus: Quote
R.J.Osanna Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 All, Iriska is the owner of ODYSSEUS R.J.Osanna:lol: Iriska, Congratulations! You are excellent owner!:multi: :multi: :multi: Quote
effa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 @Iriska It was nice to meet you (I was with Dogo Canario) :) Congratulations! Quote
Iriska Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 effa napisał(a):@Iriska It was nice to meet you (I was with Dogo Canario) :) Congratulations! Nice to meet you! Do I remember right that Janusz has acquainted us on Sunday? :roll: ;) Quote
Recommended Posts