Ziutka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Apbt_sól napisał(a):Maxik ma sie dobrze , ja narazie w odwiediny isc nie moge , bom sama w domu z moją banda została , ale Casia moze kilka godzinek wygospodaruje i się umówi z domkiem ;) W kazdym razie wszystko pod kontrolą , Macik zaszczepiony rośnie konik "mały " Jak bedą fotany zaraz pojawia sie na wAtku:) To wspaniale, że chłopak rośnie ......już sobie wyobrażam jaki to bysior jest :evil_lol: :evil_lol: To tylko pozostaje nam czekać na zdjęcia.......mam nadzieje, że go poznam :cool3: :cool3: Quote
CASIA&ttb Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ziuta-23 napisał(a):Kiedy będą fotki Maxia?? kiedy ja i Michał(pan Maxia) będziemy mieli wolne w tym samym czasie(praca i obowiązki) i kiedy wrócimy z wakacji.Mam kontakt z nimi(sms,mail) i wszystko jest jak najbardziej ok-mały rośnie i pięknie sie rozwija i nawet śladu nie ma po tych 4 miesiącach spędzonych w melinie:angryy: Dziękujemy za pamięć o Maxiu :loveu: Pozdrawiam Quote
Ziutka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Casia_i_Figa napisał(a):mały rośnie i pięknie sie rozwija i nawet śladu nie ma po tych 4 miesiącach spędzonych w melinie:angryy: To wspaniale :multi: :multi: W takim razie cierpliwie czekamy na zdjęcia Maxia....:loveu: Quote
Ziutka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Już minął ponad miesiąc od ostatnich wieści co u Maxia.............:placz: :placz: :placz: Quote
Apbt_sól Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 U Maxia bez zmian ma sie bardzo dobrze - mysle ze juz nie dlugo będa fotanki ;) Quote
Ziutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Apbt_sól napisał(a):U Maxia bez zmian ma sie bardzo dobrze - mysle ze juz nie dlugo będa fotanki ;) No to czekamy nadal w takim razie. Apbt_sól........dzięki, że się odezwałaś...:buzi: Quote
CASIA&ttb Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 ziuta-23 napisał(a):Już minął ponad miesiąc od ostatnich wieści co u Maxia.............:placz: :placz: :placz: nie bijcie tylko ale nie mam jak sie wyrwać żeby podjechac i obfocić Maxika :placz: Quote
Ziutka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Casia_i_Figa napisał(a):nie bijcie tylko ale nie mam jak sie wyrwać żeby podjechac i obfocić Maxika :placz: No nie wiem....nie wiem...:evil_lol: Pomyślimy sobie z cioteczkami czy bić nie będziemy...:mad: :lol: Quote
pusia2405 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 ziuta-23 napisał(a):No nie wiem....nie wiem...:evil_lol: Pomyślimy sobie z cioteczkami czy bić nie będziemy...:mad: :lol: Oj pomyślimy, pomyślimy!!:evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 wczoraj w autobusie spotkałam pana Maxa,no i sie dowiedziała paru rzeczy : - pancio i rodzinka jest zakochana w Maxiu - Maxiu grzecznie sie słucha i wraca na spacerkach(uczy sie aportować kija) - Max uwielbia szarpać wiszącą oponke od roweru(moze to robić cały dzień po czym pada zmęczony - piesio to leniuch(z obrzydzeniem patrzy na "normalną"(dostosowaną do wieku) karmę suchą,woli tą drobną dla szczeniaków) bo nie musi jej grzyźć - Max kocha wszystkie psiaki ale że urósł już sporo to inni spacerowicze boją sie go i nie pozwalają psiaką bawić sie z maluszkiem naszym :( jak nie bedzie padać to w niedziele idziemy na pola wylatać psiaki i pewnie fotki bedą :) Quote
Ziutka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Casia_i_Figa napisał(a): jak nie bedzie padać to w niedziele idziemy na pola wylatać psiaki i pewnie fotki bedą :) No i nie padało........a fotek nadal nie ma :mad: :mad: :evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ziuta-23 napisał(a):No i nie padało........a fotek nadal nie ma :mad: :mad: :evil_lol: ano nie padało ale nie padam na twarz(3 tydzień nocek w pracy+soboty pracujące mnie wykańczają) :shake: sie poprawie jak tylko przestane marzyć o nocy spędzonej w Swoim łużku :evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Fotki :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Wieści :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 fotków brak wieści są następujące:Max jak każdy dobrze wychowany młodzieniec nie sprawia żadnych problemów Michałowi i reszcie rodziny-w ciągu dnia lata po ogrodzie ze swoją ukochaną oponką a jak Michał wraca z pracy to idą na pola(zaraz koło domu mają piekne tereny do biegania) :) Quote
Ziutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wielkie dzięki za szybki odzew :loveu: Super się czyta takie dobre wieści :lol: A na fotki nadal czekam :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts