Jump to content
Dogomania

5miesiecy MAX mixCaDeBou lubCanario wyciagniety z meliny - Ma Domek!!!!!

Recommended Posts

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Maxik ma sie dobrze , ja narazie w odwiediny isc nie moge , bom sama w domu z moją banda została , ale Casia moze kilka godzinek wygospodaruje i się umówi z domkiem ;)

W kazdym razie wszystko pod kontrolą , Macik zaszczepiony rośnie konik "mały "

Jak bedą fotany zaraz pojawia sie na wAtku:)

To wspaniale, że chłopak rośnie ......już sobie wyobrażam jaki to bysior jest :evil_lol: :evil_lol:
To tylko pozostaje nam czekać na zdjęcia.......mam nadzieje, że go poznam :cool3: :cool3:

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Kiedy będą fotki Maxia??

kiedy ja i Michał(pan Maxia) będziemy mieli wolne w tym samym czasie(praca i obowiązki) i kiedy wrócimy z wakacji.Mam kontakt z nimi(sms,mail) i wszystko jest jak najbardziej ok-mały rośnie i pięknie sie rozwija i nawet śladu nie ma po tych 4 miesiącach spędzonych w melinie:angryy:

Dziękujemy za pamięć o Maxiu :loveu:

Pozdrawiam

Posted

Casia_i_Figa napisał(a):
mały rośnie i pięknie sie rozwija i nawet śladu nie ma po tych 4 miesiącach spędzonych w melinie:angryy:

To wspaniale :multi: :multi:

W takim razie cierpliwie czekamy na zdjęcia Maxia....:loveu:

• 1 month later...
Posted

Apbt_sól napisał(a):
U Maxia bez zmian ma sie bardzo dobrze - mysle ze juz nie dlugo będa fotanki ;)

No to czekamy nadal w takim razie.
Apbt_sól........dzięki, że się odezwałaś...:buzi:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Już minął ponad miesiąc od ostatnich wieści co u Maxia.............:placz: :placz: :placz:

nie bijcie tylko ale nie mam jak sie wyrwać żeby podjechac i obfocić Maxika :placz:

Posted

Casia_i_Figa napisał(a):
nie bijcie tylko ale nie mam jak sie wyrwać żeby podjechac i obfocić Maxika :placz:

No nie wiem....nie wiem...:evil_lol:
Pomyślimy sobie z cioteczkami czy bić nie będziemy...:mad: :lol:

Posted

wczoraj w autobusie spotkałam pana Maxa,no i sie dowiedziała paru rzeczy :

- pancio i rodzinka jest zakochana w Maxiu
- Maxiu grzecznie sie słucha i wraca na spacerkach(uczy sie aportować kija)
- Max uwielbia szarpać wiszącą oponke od roweru(moze to robić cały dzień po czym pada zmęczony
- piesio to leniuch(z obrzydzeniem patrzy na "normalną"(dostosowaną do wieku) karmę suchą,woli tą drobną dla szczeniaków) bo nie musi jej grzyźć
- Max kocha wszystkie psiaki ale że urósł już sporo to inni spacerowicze boją sie go i nie pozwalają psiaką bawić sie z maluszkiem naszym :(

jak nie bedzie padać to w niedziele idziemy na pola wylatać psiaki i pewnie fotki bedą :)

• 2 weeks later...
Posted

Casia_i_Figa napisał(a):

jak nie bedzie padać to w niedziele idziemy na pola wylatać psiaki i pewnie fotki bedą :)

No i nie padało........a fotek nadal nie ma :mad: :mad: :evil_lol:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
No i nie padało........a fotek nadal nie ma :mad: :mad: :evil_lol:

ano nie padało ale nie padam na twarz(3 tydzień nocek w pracy+soboty pracujące mnie wykańczają) :shake:

sie poprawie jak tylko przestane marzyć o nocy spędzonej w Swoim łużku :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

fotków brak

wieści są następujące:Max jak każdy dobrze wychowany młodzieniec nie sprawia żadnych problemów Michałowi i reszcie rodziny-w ciągu dnia lata po ogrodzie ze swoją ukochaną oponką a jak Michał wraca z pracy to idą na pola(zaraz koło domu mają piekne tereny do biegania)

:)