CASIA&ttb Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 czoko 123 masz PW,Max ma dom tymczaowy koło poznania-trzeba go zawieść-najlepiej jutro- a szukam wspaniałego domku STAŁEGO bo Maxiu zasługuje na to!! Quote
CASIA&ttb Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 podniose chłopaczka który lubi dzieci,koty i inne psiaki... Quote
Elkisz Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Casia i Figa - dostalam Pw,jutro pojade i wysle,bo dzis juz nie dam rady. Ja tez mam konto w tym banku.:lol: Super,ze udalo sie znalezc tak predko DT dla niego. A masz juz transport do Poznania? Quote
CASIA&ttb Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Transport jest w trakcie załatwiania-a chyba jeszcze jutro pójde z nim do weta po kropelki na pchły i kleszcze... maluszek zjadł i odpoczywa(do dupy jakość ale robione telefonem) By katarzyna at 2007-06-28 Quote
pusia2405 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Kasi nie było jeszcze, więc ja napiszę. Maluszek od wczoraj wieczór już szczęśliwy!!:loveu: Kasia chyba nie oszczędzi szczegółów... Quote
CASIA&ttb Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Max już jest w nowym domku,trafił w ręce młodego chłopaka któremu niedawno umarła 14 letnie belgijka(owczarek belgijski),mieszka w dużym domu z jeszcze większym ogrodem i ma zaraz koło domu pola i lasy.Niedługo pojawia sie fotki z nowego domku :) Dziękuje Wszystkim za pomoc w szczególności Monice dzięki której Maxik ma domek,czoko_123 która sfinansowała weta,Apbt sol która go wyciągneła z meliny ratując mu życie i Asi(pusia2405) naszemu dobremu duszkowi na którą zawsze możem liczyć(chciała rzucać wszystko i jechać z Maxiem do pozania-tam miał tymczas). Jutro bądź nawet dzisiaj bedą foty małego z nowego domku :P Quote
Kasia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Jak dobrze zrozumiałam to stały domek...? Czy tymczas? Quote
Apbt_sól Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Max ma nowy domek , mieszka w Wałbrzychu i to była miłość od 1 wejrzenia. Jego Pana nie przeraziła wizja psiaka który się załatwia w domu i delikatnie mówiac ma zaburzoną psychike i jest co naprawiać . ale MAX to młode silne zwierze , wiec wszystko można odkrecić . :) Pragnę podziekowac Casii za DT i za wszystko co dla niego zrobiła ,Casia dziekuje!! Moni za chec pomocy a w rezyltacie za domek :) . Moni Dziekuje ! :) Asiu wielkie dzieki za pomoc :) Wszystkim za współprace bo było goraco w pewnym momencie . Dziekwczyny jestescie kochane :) Już nie długo zapewne fotki gdyz mały został Moni sąsiadem i na chlopczyka na "oku" . :) Quote
Elkisz Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 O ile dobrze zrozumialam,To MAX nie pojechal do Poznania,tylko znalazl STALY domek w Walbrzychu,czy tak??? Quote
Apbt_sól Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 dokladnie tak cioteczko czoko ;) Maxik ju ż załapał podobno ze siur na dworze sie robi ;) Quote
Elkisz Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Fajnie,ze tak szybko ruszyla akcja ratowania piesia!!!! Cioteczki jestescie naprawde wspaniale!!! AZ mi sie lezka w oku zakrecila:oops: :oops: :oops: . Quote
Ziutka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :sweetCyb::sweetCyb:.........superr.........czekamy na wieści jak się mały zaklimatyzował w nowym domku i na fotki :cool3:.........cioteczki jesteście wielkie :loveu:......akcja szybka i jak widać bardzzzooo skuteczna....oby wszystkie takie na dogo były :multi: Quote
CASIA&ttb Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Maxiu zjednał Sobie miłość całego domku-nowy właściciel i rodzina są nim zachwyceni,Max jest oczkiem w głowie i sprawuje sie super,fotki będą jak tylko je dostane. Quote
CASIA&ttb Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Fotki z domku :) By katarzyna, shot with Photosmart M425 at 2007-07-01 By katarzyna, shot with Photosmart M425 at 2007-07-01 By katarzyna, shot with Photosmart M425 at 2007-07-01 URL=http://imageshack.us] By katarzyna, shot with Photosmart M425 at 2007-07-01 Quote
pusia2405 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Najbardziej mi się podoba rozłożona kluseczka na podłodze:loveu: Ale pan i psiak baaardzo pasują do siebie. Widać szczęście w oczach Maxia.:multi: Mam nadzieję, że już chłopak zapomniał o poprzednim życiu;) Quote
Ziutka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Cóż za szczęście bije z tych jego oczek :loveu:........wspaniały dom masz Maxiu :multi:.........cioteczki, jeszcze raz napisze, że jesteście poprostu wspaniałe:buzi::calus: Quote
pusia2405 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Czy można prosić o nowe zdjęcia kluseczki??:evil_lol: Quote
Ziutka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 pusia2405 napisał(a):Czy można prosić o nowe zdjęcia kluseczki??:evil_lol: Się przyłącze do Pusi :lol: Quote
CASIA&ttb Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Prosić można zawsze :P,będe sie widzieć w tygodniu z Maxem i rodzinką jego to fotki tyz będą :) Quote
CASIA&ttb Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 czoko123 napisał(a):Pozdrowienia dla MAXIA!!!:lol: :lol: :lol: Dziękuje w imieniu Maxiowego i przekaże jak będe w odwiedzinach w domku Maxia :evil_lol: Quote
Ziutka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Casia_i_Figa napisał(a):Dziękuje w imieniu Maxiowego i przekaże jak będe w odwiedzinach w domku Maxia :evil_lol: No to kiedy się wybierasz do przeducnego Maxia...:roll: I zasypiesz nas pięknymi nowymi fotkami :loveu: :loveu: ????????????????????????????????????????????? Quote
Apbt_sól Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Maxik ma sie dobrze , ja narazie w odwiediny isc nie moge , bom sama w domu z moją banda została , ale Casia moze kilka godzinek wygospodaruje i się umówi z domkiem ;) W kazdym razie wszystko pod kontrolą , Macik zaszczepiony rośnie konik "mały " Jak bedą fotany zaraz pojawia sie na wAtku:) Quote
Recommended Posts