skaskiczka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Charlotte to koteczka z łódzkiego schroniska. Ma około 2 lat. W schronisku ma numer 390 i przebywa tam od 17 maja tego roku. Jest odrobaczona, zaszczepiona. Będzie wysterylizowna. Jest bardzo towarzyska, ufna, przytulasta. Uwielbia pieszczoty mizianie, zawsze jest koło nas, ociera się, mruczy. I jest pięknie umaszczona :) Jej oczka pytają: Co mam zrobić, żebyś mnie pokochał? Chciałabym, żeby do Charlotte uśmiechnął się los. Żeby miała szansę rozkwitnąć w swoim własnym domku, żeby nie musiała chodzi i pytać... Może ktoś ją pokocha? Da jej domek? Teraz niestety sytuacja uległa pogorszeniu mała pchełka, sama słodycz w tym chudziutkim, biednym ciałku... cudowne, pełne miłości serduszko, którego nikt nie potrzebuje :( to oczko wygląda nieładnie ale wyleczenie takiego zakatarzonego oczka w kochającym domku to żaden problem. MOŻE KTOŚ MÓGŁBY... CHOCIAŻ DT... BŁAGAM Quote
Magija Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 niestety Szarlotka wygląda coraz gorzej, choć kiedy z nią siedziałyśmy wspinałą nam się na kolana i tak bardzo prosiła o choć chwilkę uwagi. " Czy Pani moze mnie zabrać? Proszę... Ja wiem, że Muszka mieszka tu 7 lat Wiem, że Klemensowa ma chore oko Wiem, że Miecia przyszła tutaj niedawno i ciągle czeka Ja tutaj cichutko przycupnięta poczekam Tylko proszę Pani, ja nie wiem czy ja tak długo dam radę Ja nie wiem czy ja doczekam..." Szarlotka ma numer 390 Quote
skaskiczka Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Błagamy o tymczas. Może się ktoś zlituje nad tym kocim serduszkiem... Quote
skaskiczka Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Nie spadaj maleńka. Musi Cię ktoś zauwazyć. Quote
Jowita Poznań Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 cudna koteczko - podnosze Cie w gore, Ty musisz znalezc domek! Quote
Jowita Poznań Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Jeszcze raz podnosze cudnosci!!! Trzymam za Ciebie pieknoto kciuki i wierze ze bedziesz niedlugo w domku! Quote
Jowita Poznań Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 kto pokocha sliczna kicie?? ja juz ja kocham i zaluje ze wziasc nie moge :shake: Quote
skaskiczka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Dzięki Jowito za podnoszenie. Tak bardzo, bardzo chciałabym znaleźć dla nie j DT chciaż. Żeby je serduszko nie pękło. Quote
Puchatek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Banerek dla Szarlotki. Do pobrania tutaj albo z linku w moim podpisie. Quote
skaskiczka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Dziekuję, tak bardzo dziękuję:loveu: Quote
skaskiczka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Tylko ja tak chyba nie umiem zrobic, żeby był widoczny Edit. Jednak umiem. Bardzo dziękuję. Quote
Jowita Poznań Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja tez dziekuje Puchatku :loveu: sliczny banerek od razu skorzystam sliczna koteczka teraz bedzie bardziej widoczna hop Szarlotko po domek, najlepszy na swiecie! Quote
Jowita Poznań Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 nowy dzien, nowa szansa na domek, tylko kochana nie spadaj w dol. Domeczek musi sie znalezc... jak samopoczucie Szarlotki dziewczyny? Quote
skaskiczka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Samopoczucie Szarloteńki poznamy pewnie w sobote rano, bo dziewczyny wybierają sie w piątek do schroniska. Jak na razie nikt się ne odezwałz propozycją domku. Czekamy dalej i bardzo mocno wierzymy, że się uda.:thumbs: Quote
Agnie Koty Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 skaskiczko, a Szarlota jest gdzies poogłaszana? Jakieś allegro czy miau?. Quote
skaskiczka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Tak, jest poogłaszana chyba wszędzie, gdzie sie dało. Jest na allegro. Jest na miau. Ona jest z miau. Tylko tam jest taki okrutny problem, że wszyscy dokoceni maluszkami. Ciężki okres nawet na adopcje maluchów a co dopiero dorosłego kotka ze schroniska. Ma ponad 60 ogłoszeń w sieci. Wrzuciłam ja nawet na fora końskie. Naprawdę wierze, że się uda, pomimo wszystko. Musi sie udać. Ja jeszcze chciałam o banerku. Ja się wczoraj tak wzruszyłam, że maleńka dostała banerek, że spałam tylko 3 godziny. bardzo za niego dziękuję. Quote
Agnie Koty Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 a zatem pozostało tylko modlić się do św. Franciszka żeby ktoś ja wypatrzył. Tak, wszyscy są zakoceni.A bannerek sliczny, te oczy... Quote
Puchatek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Nie banerek ma te śliczne oczy tylko kicia. Jakby miała brzydkie to i banerek byłby nie za piękny ;-) Quote
Jowita Poznań Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 a tak jest slicznym banerkiem- wlasnym Szarlotki- dzieki Puchatkowi :loveu: Quote
skaskiczka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Wstawiam jeszcze kilka zdjęć koteczki. Może ktos się zakocha?:loveu: Quote
Jowita Poznań Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 jest przesliczna, szkoda ze nie moge dac jej domu, kicia spedza mi sen z powiek Quote
Jowita Poznań Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Agnie---> podobna do mojej psotnej Amisi co? Quote
Recommended Posts