pszczolka Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Rozważając za i przeciw postanowiłam karmić psy BARFem. Jak podajecie swoim psom podroby? chciałam dać surowe, ale pies olał to. Ugotowałam je bez żadnych dodatków- zjadł ekspresowo. Wodę, w której gotowały się serca również dałam psu- wylizał całą miskę... Ale nie wiem czy dobrze zrobiłam... Quote
*Monia* Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Zależy jakie podroby. Moje sucze obydwie zjadają żołądki i serca bez dosmaczania niczym, tylko kroję na mniejsze kawałki i wrzucam do michy. Wątróbkę bez niczego tylko młodsza zje w ostateczności, a starsza mimo że wszystkożerna to wątróbki nie ruszy więc muszę kombinować. Najczęściej rozdrabniam i mieszam z olejem/oliwą i warzywami, wtedy jest do przełknięcia. Ewentualnie jak mi się nie chce papki warzywno-owocowej tworzyć a mam akurat wątróbkę to kroję drobniutko, dorzucam ją do mięcha mielonego, mieszam dokładnie, polewam olejem rybnym i psice wcinają tak że michy fruwają po kuchni ;). Quote
Recommended Posts