pumcia02 Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 Dzięki :) Niko już jest w swoim nowym domu. Wszystko już było przygotowane na jego przyjazd, posłanie, miski, smycz, zabawki, jedzonko, gryzaki... A on wszedł do domu, zwiedził wszystko jakby nigdy nic, dałam mu od siebie kosteczkę to wziął i uciekł pod łóżko. Chyba będzie dobrze :) Quote
Gabi79 Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 [quote name='pumcia02']Dzięki :) Niko już jest w swoim nowym domu. Wszystko już było przygotowane na jego przyjazd, posłanie, miski, smycz, zabawki, jedzonko, gryzaki... A on wszedł do domu, zwiedził wszystko jakby nigdy nic, dałam mu od siebie kosteczkę to wziął i uciekł pod łóżko. Chyba będzie dobrze :)[/QUOTE] Ale fajnie:multi::multi::multi: Kilka dni nie zaglądałam na wątek, a tu taka niespodzianka. Czy będą wieści i fotki Nikusia z DS? Quote
kabaja Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 jaka super wiadomość :) maluchu powodzenia :) Quote
pumcia02 Posted August 25, 2014 Author Posted August 25, 2014 Wpłynęło 20zł od sharka :) dziękuje! Quote
pumcia02 Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 Zapraszam na wątek Seta :( 'http://www.dogomania.pl/forum/threads/254271-Duży-szczeniak-zwrot-z-adopcji-Jego-brat-odebrany-Pomożecie-Potrzebne Quote
Atomowka Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Ależ cudne wiadomości. :):):):) Strasznie, strasznie się cieszę. Jakieś psie towarzystwo będzie miał? Do bloku czy do domu trafił> Quote
pumcia02 Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 Niko jest w mieszkaniu w bloku. W Gdańsku. [FONT=Helvetica Neue]Dziękuje za Nikosia!;) Mały miewa się coraz lepiej [/FONT][FONT=Helvetica Neue][/FONT][FONT=Helvetica Neue]Ogromny pieszczoch, najlepszy i najwierniejszy przyjaciel [/FONT][FONT=Helvetica Neue][/FONT][FONT=Helvetica Neue]Polecam wszystkim by przygarniali niechciane zwierzątka, sa bardzo oddane i przekochane;) Zasługują na wyjątkową miłość i doceniają każdy gest [/FONT][FONT=Helvetica Neue] [/FONT] Quote
Nutusia Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 No to już chyba naaaaajwyższy czas tytuł zmienić ;) :) Quote
Gabi79 Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Siedzę w pracy, wlazłam na dogo i na widok tej fotki mam świeczki w oczach. Nikusiu wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojej Rodziny!!! GDAŃSK..... ALE MU ZAZDROSZCZĘ:lol: Quote
pumcia02 Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Ja też i mam nadzieje, że zostanie tam już na zawsze :) Quote
Atomowka Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Ależ on jest śliczny, No pies idealnej urody wg mnie. Trzymaj sie gnojku przekochany. Quote
Nutusia Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Łał, ale się z niego przystojniak zrobił! :) Quote
Gabi79 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Jak miło zobaczyć szczęśliwego Nikosia!!! Quote
Atomowka Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 To on? Jakoś wcale nie podobny. Wyrósł a taka była klucha malutka u mnie Quote
Recommended Posts