Martinee Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 imię: Kaja płeć: suka wiek: 4 lata rasa: mieszaniec miasto: Gaj sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Kajka to malutka, z prześlicznym futerkiem suczka- wciąż pełna optymizmu:)-ma taką ufną mordke, jest grzeczna, kontaktowa i towarzyska:) bez wołania wskakuje na kolanka i rozdaje buziaki! Z nadzieją patrzy na każdego kto tylko się zbliża i nieustannie merda ogonkiem:D Przygarnij ją pod swój dach- zyskasz najlepszego przyjaciela... kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Gaju 63-100 Śrem Fotki Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Podobna do mojej Kaji tyle ze ma inny kolorek..jest śliczna ma taki lisi pyszczuś, mam nadzieje że szybciutko znajdzie domek:multi: Quote
Martinee Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Rybko proszę cie mow innym o naszej Kaji :) Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Postaram sie powiadomić...jest taka podobna do mojej:loveu: lece na forum skopiuje jej historie:razz: Quote
Rybka_39 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No co jest...:shake: hopaj:multi: A ty ja wyprowadzałas na spacer? Quote
Martinee Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 jeszcze nie miałam okazji ale już nie długo się z nią pobawie dalej nikt nie chce takiej super suni Quote
Rybka_39 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 To masz dobrze..w naszym nie pozwalaja spacerować z psami...:shake: Jak oznasz ją to opisuj szybciutko:cool3: Quote
Martinee Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Moim marzeniem jest ,żeby znalazła domek może się spełni Quote
Martinee Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 czyz ona nie jest cudowna berła w koronie Quote
Donvitow Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Kurcze . Perła w koronie. Biedna ninia mało nie została zagryziona przez koleżanką z boksu. Na szczęście usłyszałem jej skowyty Wypuściłem z boksu mimo że miałem zakaz.. Ma pokąsany pyszczek iłapkę/ Jej koleżanka oszczeniła się w nocy i chciała zagrużć konkurentkę/ Jest słodziaś . Jak odpoczęła po stresach polizała mnie po ręce a potem leniuchowała w trawce. Jak na nią popatrzyłem merdała. Jak popatrzyłem dłużej to podbiegała i jedno liżnięcie po ręce i pod krzaczki. Żadnej nachalności Jest słodka . Potrzebuje domku. Najlepiej starsza osoba. Quote
Rybka_39 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Kurcze....szkoda ze nie mam dla niej domku..śliczna:multi::multi::multi: Quote
Martinee Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Donvitow napisał(a):Kurcze . Perła w koronie. Biedna ninia mało nie została zagryziona przez koleżanką z boksu. Na szczęście usłyszałem jej skowyty Wypuściłem z boksu mimo że miałem zakaz.. Ma pokąsany pyszczek iłapkę/ Jej koleżanka oszczeniła się w nocy i chciała zagrużć konkurentkę/ Jest słodziaś . Jak odpoczęła po stresach polizała mnie po ręce a potem leniuchowała w trawce. Jak na nią popatrzyłem merdała. Jak popatrzyłem dłużej to podbiegała i jedno liżnięcie po ręce i pod krzaczki. Żadnej nachalności Jest słodka . Potrzebuje domku. Najlepiej starsza osoba. Ale druga mała psinka czy ta onka ?? probuje coś znaleść ale coś ciężko mi idzie. Napisze do Pani z Niemiec tylko zapomniałam nick na dogo ale znajde Quote
pajunia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 To napiszcie mi jeszcze, ile ona w klebie ma? Czy sie z innymi psiakami dogaduje? Quote
Martinee Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 lubi inne psy , jak wroci Donvitow to powie ile ma w kłebie Quote
Donvitow Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Kaja jest słodziakiem. Ma trochę dziwną minkę bo ząbki wystają do przodu. Niewiele brakowała a by żle skończyła. Jak jest na wolnośi przymila się ale delikatnie. Dwa lizy malutkim języczkiem. A potem spoko - na trawkę. jak patrzysz małe przymilanko, dwa lizy po ręce i spokój. Słodka dla starszej osoby. Doskonale toleruje inne pieski. Sama mało nie została zagryziona. Absolutne 0 konfliktowości. Jeste malutka. W kłębie/ mały - bardzo mały pekińczyk./ Nic nie napisałem w sprawie adopcji do niemiec. Quote
Martinee Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Kajetan nie tak ostro dla Pajuni bo to ona dała domek jednej z naszych suni :) Moja wina ,że kupiłam takiego szybkiego konia , musze się nauczyc nim hamowac ale mowie wam smieszny to widok jak sikorka prowadzi konia ;p;p Quote
pajunia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No coz, nie bede tu na watku suni, swoich rekomendacji wstawiala. Zbyt dlugo jestem na dogo, mase psom, bo okolo 300 dzieki mnie dom znalazlo. Rozumiem, ze mlody stazem dogomaniak mnie nie zna, ale Gonia, i Ty tez jestes przeciw mnie i uwazasz, ze mnie nie wolno ufac? To jest bardzo przygnebiajace. Dobrze, ze choc jednemu psu od was udalo mi sie dom znalezc, nim doszlo do takiego jawnego pogardzenia moja pomoca. O ktora nawiasem mowic, mnie poproszono. Ale ja sie z Gajem nie bede zegnala , tylko po prostu inaczej dzialala. Quote
Donvitow Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Wow.Ale ostro.Przeczytaj jeszcze raz mojego posta. Nie dyskryminuję, nie zniechęcam, proszę tylko o kontakt. Nie znam Cię i Twej działalności. A dokładna kontrola z kim się pracuje to podstawa adopcji" nie gdziekolwiek i szybko tylko w pewne miejsca". Jeśli się przekonam jestem za. Evenescence może postępować jak chce i szukać domku gdzie i jak chce.. Sunia jest ślicznym przymilaskiem i bezproblemowym. Nie odnoś mego posta do całego wątku i założycielki tylko do mnie. Dzięki za PW. Quote
Martinee Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Wow nie tak ostro.Ja to mam pecha chce dobrze a wychodzi zle ja się nie nadaje do tej roboty :( Quote
Donvitow Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Hej sikorko spoko. To ja gdzie wlęzę mam problemy. A poczatek naszej netowej znajomości.:evil_lol: .Rób swoje. Nadajesz się. Quote
Martinee Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Może kiedyś się poznamy w niedziele będe w schronie ;p Quote
Recommended Posts