bety Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Kraków 14-15.VI.2014 (CACIB) Sędzia: Zdenka Jilkova (Czechy) PSY Klasa szczeniąt: Redvoll UORBEK KORSAR - wo, NSzwR Klasa młodzieży: CARO Przechodzka Preria - nb MEZO Volturnus - V1, Zw.Mł., NJwR Klasa pośrednia: ASLAN From Moule's Garden - V2 BASTER Czeibo - V1, (CWC) ? Klasa otwarta: BUCKSHOT SAURON Dan Ozzy - V2 Serdtse Voina ASTON MARTIN FOR REDIENT (Rosja) - V1, CWC, NDPwR, CACIB, BOS Klasa championów: Maroteam TIFOON - V1, CWC, res.CACIB SUKI Klasa szczeniąt: BARSHA z Kuligowskiej - nb Klasa młodzieży: AFERA Daikoku - V1, Zw.Mł. Arizona's Glamour DEIRA - nb TINGA Śnieżne Zjawisko - V2 Klasa pośrednia: FELICITY LILITH Gogolińska Karolina - V2 HIMALAYA PRINCESS Canyon River - V4 MIDNIGHT CARISSIMI Remordeo - V1, CWC, (res.CACIB) ? TACHIRA Śnieżne Zjawisko - V3 Klasa otwarta: BUCKSHOT COCO Dan Ozzy - V3 FANTA Gogolińska Karolina - V1, CWC HEAVENLY Arlekinowe Imperium - V2 Klasa championów: Restyl-Ing BRIGHT CRYSTAL (Rosja) - V1, CWC, NDSwR, CACIB, BOB, BOG 3 Dobrym duszkom dziękuję za wyniki. Jakby coś się nie zgadzało to poprawcie. Pzdr Quote
goyah Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 (edited) kilka zdjęć niestety nie mam wszystkich " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> mam nadzieję, że zdjęcia nie za duże :smile: Edited December 20, 2014 by goyah za dużo zdjęć w poście Quote
bety Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 goyah napisał(a): mam nadzieję, że zdjęcia nie za duże :-) Dzięki za zdjęcia :) Rozmiar OK, ale za dużo w poście - wolno 5 zdj na post. :) Podzielisz sama czy ja mam to zrobić? Pzdr Quote
bety Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 (edited) cd zdjęć goyah " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Edited June 29, 2014 by bety Quote
bety Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 cd zdjęć goyah " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts