Donvitow Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='GoniaP']Fiu Fiu!!! Kropencja ale ma powodzenie :lol: Ciekawe co by wyszło ze skrzyżowania Kropy z przystojnym bokserem :ekmm: Kiedy sterylka ??? :nono::mad:[/quote Po pierwszej cieczce:diabloti: :eviltong: Quote
Martinee Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Donvitow'][quote name='GoniaP']Fiu Fiu!!! Kropencja ale ma powodzenie :lol: Ciekawe co by wyszło ze skrzyżowania Kropy z przystojnym bokserem :ekmm: Kiedy sterylka ??? :nono::mad:[/quote Po pierwszej cieczce:diabloti: :eviltong: rzecz jasna Quote
Helga&Ares Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 super Boksio a Kropeczka i Maxi wyjątkowo towarzyskie 8-) Quote
Martinee Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Miałam okazje poznać je osobiście są superowe :) Quote
Donvitow Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Helga_psiaki napisał(a):w końcu to Panny Warzechy 8-) Na południu polski skąd pochodzi moje nazwisko- panny warzechówne Quote
Helga&Ares Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Donvitow napisał(a):Na południu polski skąd pochodzi moje nazwisko- panny warzechówne sie będziemy czepiać szczegółów 8-) Quote
Donvitow Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Bosze znowu muszę zamknąc sikorki w kojcu bo pyskują.:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Martyna prosi z Pascalem, ja chcę z Toniem:diabloti::diabloti: bo on ma kość, będę miała co jeść 8-) + duży wybieg Quote
Jagoda1 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Donvitow napisał(a):Na południu polski skąd pochodzi moje nazwisko- panny warzechówne A nie mówili Warzeszyna na mężatkę, Warzeszanka na , przepraszam za to słowo, dziewicę...?:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 nie nooo.....:shake::shake: teraz się sprzeczać będą:roll: Quote
Jagoda1 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Helga_psiaki napisał(a):nie nooo.....:shake::shake: teraz się sprzeczać będą:roll: Zaraz sprzeczać, to się mądrze nazywa, erystyka, sztuka dyskutowania.:evil_lol: Quote
Donvitow Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Na młodą warzeszanka, warzechówna na mężatkę warzechowa.A co to dziewica:crazyeye: Quote
Donvitow Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Nowy stworek w domu. 4-5 tygodniowa sunia podesłana dyskretnuie przez płot. Zarobaczona,osłabiona z poranioną klatką piersiową. Po podleczeniu ma domek. Kropka się nią opiekuje. Całą nioc spała przytulona do kontenerka a maluch z drugiej strony. Sunia waży 1 kg. Quote
Donvitow Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Rany ile glich może wyleżć z takiegio maŁEGO TYŁECZKA. Quote
Helga&Ares Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 ślicznie wygląda w tym koszyczku loveu::. Quote
GoniaP Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Donvitow napisał(a):Ale fajnie No nie!!! To małe to powinno jeszcze chyba ssać, co?? Quote
Recommended Posts