Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evanescence napisał(a):
Dominika co ty tak odkopujesz stare wątki tu zdjęci się już nie daje a pisać to też nie tu tylko na wątku w fotoblogu

"już w nowym domu" można traktować jako fotoblog :shake:

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga_psiaki']"już w nowym domu" można traktować jako fotoblog :shake:[/quote]

Zapraszam was obie po odbiór niespodzianki z Turcji.:shake: Oczywiście z aparatami:evil_lol:

Posted

Mam pomysł poproszę moda o przeniesienie do fotobloga. Teraz nam wstyd bo zalwaliłyśmy sprawe z tymi łańcuchami ja potem mogłam jechać bo rodzice by mnie odebrali o 17 ale już nie chciałam głowy zawracać bo pierw mówie ,że nie jedziemy a potem wymyślam SUPER ZDJĘCIA

• 3 weeks later...
Posted

Rany jak dawno nie bylo nowych fotek. Poprawie sie. Ale to wakacje, to schron, nowe psiaki itd.

Kropka urosła. Jeszcze nie miała cieczki więc pewnie jest mlodsza niż ją ocenialiśmy. ulkan energi, błyskawica nie do zmęczenia. Zawsze jest w trzech miejscach i robi dwie rzeczy naraz. Niestety jak wychodzimy niszczy skutecznie kanapę, uwielbia rozkopywać trawnik ale i tak ją uwielbiamy. Maxi odmłodniała przy niej i nawet wyszczuplała. Spią często razem przytulone.
Kropka uwielbia wszystkie obce psy. Szaleje i jest w stanie w zabawie zamęczyć każdego.
Będą fotki obiecuję.

Posted

Kong to taka zabawka-piłka z dziurkami. Wkłada się do niej pełno smakołyków, jakieś parówki, ciasteczka itp. to co pies najbardziej lubi, wyjęcie tych smakołyków jest trudne i pracochłonne. To świetna zabawa, zanim pies zorientuje się, że jest sam, minie sporo czasu. Warto kupić dużego konga,wtedy na dłużej starczy. Ja to stosuję.

Posted

dla naszego Taga zabawka Kong to nie problem. Wyciąga z niej wszystko w mig. Jedyna zaleta tej zabawki jest to, że jej jeszcze nie rozgryzł. :diabloti: Chyba niezniszczalna ;)

Posted

[quote name='Donvitow']Dobra sprawdzimy. Gdzie kupiłaś duże kongo. Kropka jest łakomczuch . Moze to poskutkuje o ile się z Maxi nie wezmą za łby.:evil_lol:
Taka duża piłka jest w zoologicznym przy Gimnazjum nr 1. Tam na przeciwko jest zoologiczno-wędkarski, w innych nie spotkałam w śremie:diabloti:

[quote name='Tago']dla naszego Taga zabawka Kong to nie problem. Wyciąga z niej wszystko w mig. Jedyna zaleta tej zabawki jest to, że jej jeszcze nie rozgryzł. :diabloti: Chyba niezniszczalna ;)

Ty mówisz o typowym kongu, a mi chodzi o piłkę z dziurkami. Z tego typowego łatwiej wyciągnąć zdobycz:evil_lol:
Tobie chodzi o to:
http://www.allegro.pl/item259786664_kong_rozm_m_inteligentna_zabawka_dla_psa_.html
a mi o to:
http://www.allegro.pl/item259094941_snacky_pies_kula_smakula_zabawka_na_przysmaki.html

W tym zoologu, o którym pisałam wyżej jest jeszcze większa;)

Posted

Można sprobować ale nie wiadomo czy pomoże ja powiem tak jak Tekila miała 4 to dopiero wydoroślała a wcześniej była masakra niszczyła wszytko na swojej drodze ja proponuje uzbroić się w cierpliwość :D:D:D

P.S czekam na zdjęciaaa

Dominika Ares ma u ciebie jak u Pana boga za piecem jakies nowinki wszytko co jest w zoologicznym Ares ma :D:D:D