Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Donvitow napisał(a):
Basia gotuje. Ale tylko dla piesków. Ja dostasję ochłapy z Lidla.

To się przerzuć na chrupki...:evil_lol: Nie przemęczaj Basi i nie marudź:mad: .

Fajnie, że dziewczynki dogadują się.
Kropeczka przytyje, trzeba dać jej trochę czasu, na razie cieszy się, że jest z ludźmi i nie ma czasu na jedzenie.

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Corleone! Ja już nawet nie chcę tego Oleandra obiecanego... Zrobiliście mi najpiękniejszy prezent zabierając Kropunię z tego koszmaru, i czyniąc koszmar Gaju bardziej znośnym. Padam przed Tobą i Basią na kolana! Wasz oddany Sługa Goś.

Posted

Tak między nami- nie wiem czy Basia ją odda. Nie cierpi netu i uważa że marnujemy czas który można pośwęcić psom. Basia ją wyadoptowała. czekam co dalej. W domu ustanowione priorytety. Wiadomo że Maxi jest szefową. Kropka nap[ada na nią i gryzie za ucho. Maxi nic wiadomo szczeniakowi wolo. Dzisiaj się bawiły. Kropa na plecach Maxi nad nią. Bez warkotów. Pełna komitywa. Obiadek spokojny. Bez wpadek. Super się sunie dogadały. Kropa jest bardzo grzecznym piecholem ale niestety rano była na dywanie k....a. Ale uczymy że nawet na ogródku nie wolmno się załatwiać.Przepada za Maxika kaczuszką bo piszczy. Lubi piłki tenisowe. Są fajne.
Pozdrawiam

Posted

Donvitow napisał(a):
Tak między nami- nie wiem czy Basia ją odda. Nie cierpi netu i uważa że marnujemy czas który można pośwęcić psom. Basia ją wyadoptowała. czekam co dalej. W domu ustanowione priorytety. Wiadomo że Maxi jest szefową. Kropka nap[ada na nią i gryzie za ucho. Maxi nic wiadomo szczeniakowi wolo. Dzisiaj się bawiły. Kropa na plecach Maxi nad nią. Bez warkotów. Pełna komitywa. Obiadek spokojny. Bez wpadek. Super się sunie dogadały. Kropa jest bardzo grzecznym piecholem ale niestety rano była na dywanie k....a. Ale uczymy że nawet na ogródku nie wolmno się załatwiać.Przepada za Maxika kaczuszką bo piszczy. Lubi piłki tenisowe. Są fajne.
Pozdrawiam

To była podpucha z mojej strony, złapałeś się:evil_lol: ...
Nie trzeba być zbyt bystrym, żeby znać zakończenie DT u Was.

Pozdrawiam Was, mizianka dla Dziewczynek...

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
To była podpucha z mojej strony, złapałeś się:evil_lol: ...
Nie trzeba być zbyt bystrym, żeby znać zakończenie DT u Was.

Pozdrawiam Was, mizianka dla Dziewczynek...

Nie masz co podpuszczać:evil_lol: . Ja bym kropę zabrał dwa tygodnie temu. Celowo Basię zabierałem do schronu. Widziała jak Kropka przykleja się do mnie.:lol: Teraz co się stanie to nie huzia na mnie. Sama wyadoptowała:diabloti:

Posted

Donvitow napisał(a):
Nie masz co podpuszczać:evil_lol: . Ja bym kropę zabrał dwa tygodnie temu. Celowo Basię zabierałem do schronu. Widziała jak Kropka przykleja się do mnie.:lol: Teraz co się stanie to nie huzia na mnie. Sama wyadoptowała:diabloti:

Sprytny z Ciebie Chłopak...
Jeszcze raz serdecznie Was pozdrawiam:Rose: :cunao:

Posted

Donvitow napisał(a):
Nie bardzo wiem jak to się robi ale chyba bym musiał poprosić tą "wstrętną" "maŁĄ" SIKORKĘ.:diabloti:

Czasami trzeba nagiąć karku, a faceci tego nie lubią, zawsze starają sie być macho.:evil_lol:

Posted

Kochana, miła i niewielka SIKORKO zmień tytuł wątku. Proszę bardzo. I dopisz boksinkę Maxi i będę miał galeryjkę.:loveu:
Pozdrawiam serdecznie Kajtuś.:angryy:

Posted

Donvitow napisał(a):
Kochana, miła i niewielka SIKORKO zmień tytuł wątku. Proszę bardzo. I dopisz boksinkę Maxi i będę miał galeryjkę.:loveu:
Pozdrawiam serdecznie Kajtuś.:angryy:

Będziemy odwiedzać galeryjkę, podziwiać Suńki, Twoje ogrodowe dzieła artystyczne...:lol:
Mój Mąż też grzebanie w komputerze uważa za stratę czasu, ale chętnie korzysta z mojej skromnej komputerowej wiedzy.:razz:

Posted

witam co chcesz imie Kajtus jest fajne ok zmienie nazwe ale to nic nie da bo galerie i tak musisz załozyc w foto blogach a jak nie bedziesz mogł to ci to zrobie a tu najwyzej zmienie ze znalazła kochajacy domek i prosze tylko nie wredną

to pisała evanescence

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
witam co chcesz imie Kajtus jest fajne ok zmienie nazwe ale to nic nie da bo galerie i tak musisz załozyc w foto blogach a jak nie bedziesz mogł to ci to zrobie a tu najwyzej zmienie ze znalazła kochajacy domek i prosze tylko nie wredną

to pisała evanescence

Można moda poprosić o przeniesienie.

Posted

[quote name='evanescence']imię: Kropka
rasa: mieszaniec

miasto: Gaj

sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

charakter i opis:

Kropeczka to przesympatyczna,średniej wielkości sunieczka:)- niestety jej historia wygląda na bardzo smutną- psinusia jest strasznie chuda- dodam, że ma olbrzymi apetycik;D- Kropka uwielbia spacerki- nie sprawia żadnych kłopotów, ona kocha wszystkich ludzi!!! Kropeczka wciąż czeka na czyjeś serduszko- odwdzięczy się tak jak tylko pies potrafi- miłością i wiernością:)

kontakt:

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Gaju
63-100 Śrem

Fotki

Zobaczcie jaka śliczna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: