Jagoda1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Donvitow napisał(a):Basia gotuje. Ale tylko dla piesków. Ja dostasję ochłapy z Lidla. To się przerzuć na chrupki...:evil_lol: Nie przemęczaj Basi i nie marudź:mad: . Fajnie, że dziewczynki dogadują się. Kropeczka przytyje, trzeba dać jej trochę czasu, na razie cieszy się, że jest z ludźmi i nie ma czasu na jedzenie. Quote
Donvitow Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Dzisiejszy poranek. Widzicie poruszony ogon:evil_lol: Quote
Donvitow Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Chyba ogonek mgiełka będzie najlepszą odpowiedzią dla Goni.:loveu: Quote
Donvitow Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Mieliśmy odwiedzinki. Bona została w Poznaniu.:shake: Fotka dla Goni Quote
Donvitow Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Kropka dzisiaj padła. Dwa dni szalała nie ruszaj ąc się od nas. Dzisiaj odpoczywa.Uwierzyła że nie zniknimy.:lol: Quote
GoniaP Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Corleone! Ja już nawet nie chcę tego Oleandra obiecanego... Zrobiliście mi najpiękniejszy prezent zabierając Kropunię z tego koszmaru, i czyniąc koszmar Gaju bardziej znośnym. Padam przed Tobą i Basią na kolana! Wasz oddany Sługa Goś. Quote
Donvitow Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 EEEEE nie padaj na kolana wolę bardziej namacalne:evil_lol: dowody wdzięczności:evil_lol: Kropka uwierzyła. Jest u siebie. Odsypia. Jest słodzias. Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Kropisiu, tymczas wspaniały, a teraz szukamy stałego domku... Quote
Donvitow Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Tak między nami- nie wiem czy Basia ją odda. Nie cierpi netu i uważa że marnujemy czas który można pośwęcić psom. Basia ją wyadoptowała. czekam co dalej. W domu ustanowione priorytety. Wiadomo że Maxi jest szefową. Kropka nap[ada na nią i gryzie za ucho. Maxi nic wiadomo szczeniakowi wolo. Dzisiaj się bawiły. Kropa na plecach Maxi nad nią. Bez warkotów. Pełna komitywa. Obiadek spokojny. Bez wpadek. Super się sunie dogadały. Kropa jest bardzo grzecznym piecholem ale niestety rano była na dywanie k....a. Ale uczymy że nawet na ogródku nie wolmno się załatwiać.Przepada za Maxika kaczuszką bo piszczy. Lubi piłki tenisowe. Są fajne. Pozdrawiam Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Donvitow napisał(a):Tak między nami- nie wiem czy Basia ją odda. Nie cierpi netu i uważa że marnujemy czas który można pośwęcić psom. Basia ją wyadoptowała. czekam co dalej. W domu ustanowione priorytety. Wiadomo że Maxi jest szefową. Kropka nap[ada na nią i gryzie za ucho. Maxi nic wiadomo szczeniakowi wolo. Dzisiaj się bawiły. Kropa na plecach Maxi nad nią. Bez warkotów. Pełna komitywa. Obiadek spokojny. Bez wpadek. Super się sunie dogadały. Kropa jest bardzo grzecznym piecholem ale niestety rano była na dywanie k....a. Ale uczymy że nawet na ogródku nie wolmno się załatwiać.Przepada za Maxika kaczuszką bo piszczy. Lubi piłki tenisowe. Są fajne. Pozdrawiam To była podpucha z mojej strony, złapałeś się:evil_lol: ... Nie trzeba być zbyt bystrym, żeby znać zakończenie DT u Was. Pozdrawiam Was, mizianka dla Dziewczynek... Quote
Donvitow Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):To była podpucha z mojej strony, złapałeś się:evil_lol: ... Nie trzeba być zbyt bystrym, żeby znać zakończenie DT u Was. Pozdrawiam Was, mizianka dla Dziewczynek... Nie masz co podpuszczać:evil_lol: . Ja bym kropę zabrał dwa tygodnie temu. Celowo Basię zabierałem do schronu. Widziała jak Kropka przykleja się do mnie.:lol: Teraz co się stanie to nie huzia na mnie. Sama wyadoptowała:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Donvitow napisał(a):Nie masz co podpuszczać:evil_lol: . Ja bym kropę zabrał dwa tygodnie temu. Celowo Basię zabierałem do schronu. Widziała jak Kropka przykleja się do mnie.:lol: Teraz co się stanie to nie huzia na mnie. Sama wyadoptowała:diabloti: Sprytny z Ciebie Chłopak... Jeszcze raz serdecznie Was pozdrawiam:Rose: :cunao: Quote
Donvitow Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Sprytny z Ciebie Chłopak... Jeszcze raz serdecznie Was pozdrawiam:Rose: :cunao: Mowa.:oops: :oops: :oops: Quote
Donvitow Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Nie bardzo wiem jak to się robi ale chyba bym musiał poprosić tą "wstrętną" "maŁĄ" SIKORKĘ.:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Donvitow napisał(a):Nie bardzo wiem jak to się robi ale chyba bym musiał poprosić tą "wstrętną" "maŁĄ" SIKORKĘ.:diabloti: Czasami trzeba nagiąć karku, a faceci tego nie lubią, zawsze starają sie być macho.:evil_lol: Quote
Donvitow Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Kochana, miła i niewielka SIKORKO zmień tytuł wątku. Proszę bardzo. I dopisz boksinkę Maxi i będę miał galeryjkę.:loveu: Pozdrawiam serdecznie Kajtuś.:angryy: Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Donvitow napisał(a):Kochana, miła i niewielka SIKORKO zmień tytuł wątku. Proszę bardzo. I dopisz boksinkę Maxi i będę miał galeryjkę.:loveu: Pozdrawiam serdecznie Kajtuś.:angryy: Będziemy odwiedzać galeryjkę, podziwiać Suńki, Twoje ogrodowe dzieła artystyczne...:lol: Mój Mąż też grzebanie w komputerze uważa za stratę czasu, ale chętnie korzysta z mojej skromnej komputerowej wiedzy.:razz: Quote
Donvitow Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 JASNE. jAK ROZLICZAM bASI FIRMĘ NA KOMPIE JEST ok. jAK WEJDĘ NA DOGO-OBRAZA./ TARGUJĘ ZA zasługi godzinkę:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 witam co chcesz imie Kajtus jest fajne ok zmienie nazwe ale to nic nie da bo galerie i tak musisz załozyc w foto blogach a jak nie bedziesz mogł to ci to zrobie a tu najwyzej zmienie ze znalazła kochajacy domek i prosze tylko nie wredną to pisała evanescence Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Helga_psiaki napisał(a):witam co chcesz imie Kajtus jest fajne ok zmienie nazwe ale to nic nie da bo galerie i tak musisz załozyc w foto blogach a jak nie bedziesz mogł to ci to zrobie a tu najwyzej zmienie ze znalazła kochajacy domek i prosze tylko nie wredną to pisała evanescence Można moda poprosić o przeniesienie. Quote
Helga&Ares Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='evanescence']imię: Kropka płeć: suka rasa: mieszaniec miasto: Gaj sterylizacja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: tak charakter i opis: Kropeczka to przesympatyczna,średniej wielkości sunieczka:)- niestety jej historia wygląda na bardzo smutną- psinusia jest strasznie chuda- dodam, że ma olbrzymi apetycik;D- Kropka uwielbia spacerki- nie sprawia żadnych kłopotów, ona kocha wszystkich ludzi!!! Kropeczka wciąż czeka na czyjeś serduszko- odwdzięczy się tak jak tylko pies potrafi- miłością i wiernością:) kontakt: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Gaju 63-100 Śrem Fotki Zobaczcie jaka śliczna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
caroolcia Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 No to nam sie rodzinka powiększyła :loveu: i to nie przez wnuka :diabloti: Quote
Recommended Posts