caroolcia Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Kropeczko skacz na pierwsza, niech ktoś cie pokocha!!! Quote
GoniaP Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No ja juz jestem spokojna o los Kropuńci :p:multi::loveu::lol::eviltong: Quote
Jagoda1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 GoniaP napisał(a):No ja juz jestem spokojna o los Kropuńci :p:multi::loveu::lol::eviltong: Rąbek tajemnicy uchylisz?... Quote
GoniaP Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Rąbek tajemnicy uchylisz?... Nie mogę, bo mnie jeszcze ktoś zbije :p Quote
Jagoda1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No dobrze, trzeba ćwiczyć silną wolę...:razz: Wszystkie Kropeczki to wspaniałe Dziewczynki,:lol: Quote
caroolcia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 a ja mogę wypaplać - własnego dziecka rodzice chyba nie zabiją ;) Donvitow z Basią zabrali kropeczke na tymczas - więc przebywa teraz w domku z ogódkiem pod samym lasem (długie spacerki ) i nad zalewem (fajne kąpiele w upały). Kropka wykąpana w szaponiku - podobno nowe kropki wyszły na światło dzienne po spłukaniu brudu:evil_lol: , dwa spacerki z rodziców Maksi. Kropka jest tak zachwycona, że próbuj etroszke zdominować sunie rodziców - ale oni pilnują ;) Kropka olewa koty totalnie (super!nie poluje!) umie zrobić siad, daj łapę i zna komende stój - na spacerku biegała bez smyczy - bardzo się pilnowałai słuchała - nawet jesli w poblizu pojawiali sie obcy ludzie i psy. Jednym słowem jest dobrze ;) Ale domku szukamy nadal ;) Quote
GoniaP Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Dobrze, że się wygadałaś! Przeżyłam szok, gdy pierwsz raz ujrzałam Kropencję. Siedziała w tym brudnym i dusznym i mokrym chlewie, bez światła, bez człowieka... Wyła, tak bardzo chciała wyjść. Dopiero Donvitow zadziałał i przeniósł na zewnątrz. No a teraz Kropencja grzeje dupkę na kanapie, a ja nie posiadam się z radości :multi: Quote
caroolcia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 a jak dziewczynki wspolnie wszystkich przez płot obszczekują hi hi hi, a i kropeczka nie załatwia się w ogrodzie - aż dziw bierze, że sunia jest taka grzeczna i wychowana..... Quote
caroolcia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Kropeczka grzecznie spędziła noc na kanapie - całą ładnie przespała, rano 2 kupki w dpomku, ale każdemu może się zdarzyć:p rano na spacerku próbowała zachęcić maksi do zabawy - myśle, że parę dni adaptacji i dziewczyny będą razem rozrabiały ;) jak tylko donvito wyjechał do pracy kropeczka bardzo płakała a teraz nie odstępuje basi - która jest w domku:lol: Quote
caroolcia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Kropeczko na pierwszą! Może piątek 13-tego przyniesie ci szczęście? Quote
Jagoda1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Kropisiu, hop, taką Sunię nie można przegapić:razz: . Ogromnie cieszę się, że znowu jest z ludźmi, po jej zachowaniu widać, że była domownikiem. Quote
Martinee Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Superowo już Kajetan się napewno dobrze się nią zajmie napewno ma tam jak u Pana Boga za piecem :) Quote
Donvitow Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Wreszcie udało się psa uchwycić w kadrze.:evil_lol: Quote
Martinee Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 jaki ma super usmiech co jej tam dajesz dobrego do jedzenia Quote
Donvitow Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 evanescence napisał(a):jaki ma super usmiech co jej tam dajesz dobrego do jedzenia Żarłoku a Ty się uśmiechasz tylko do tego co jeść daje. Kropka nie ma czasu na jedzenie. Wulkan energi. Chrupki łapie w przelocie i gubi połowę. Boję się że przy spacerkach i takim jej podejściu do jedzenia straci na wadze. . Chyba na jakiś czas przestawię ją na makaron z kurczakiem. Pozdrawiam. Quote
Martinee Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Ja miałam takie problemy z Fionką ona nawet zwracała jedzenie ale pani wzieła ją na sposob i juz tego nie robi Quote
Donvitow Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Basia gotuje. Ale tylko dla piesków. Ja dostasję ochłapy z Lidla. Quote
Recommended Posts