Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja mogę wypaplać - własnego dziecka rodzice chyba nie zabiją ;)

Donvitow z Basią zabrali kropeczke na tymczas - więc przebywa teraz w domku z ogódkiem pod samym lasem (długie spacerki ) i nad zalewem (fajne kąpiele w upały).
Kropka wykąpana w szaponiku - podobno nowe kropki wyszły na światło dzienne po spłukaniu brudu:evil_lol: , dwa spacerki z rodziców Maksi. Kropka jest tak zachwycona, że próbuj etroszke zdominować sunie rodziców - ale oni pilnują ;) Kropka olewa koty totalnie (super!nie poluje!) umie zrobić siad, daj łapę i zna komende stój - na spacerku biegała bez smyczy - bardzo się pilnowałai słuchała - nawet jesli w poblizu pojawiali sie obcy ludzie i psy.
Jednym słowem jest dobrze ;)
Ale domku szukamy nadal ;)

Posted

Dobrze, że się wygadałaś!
Przeżyłam szok, gdy pierwsz raz ujrzałam Kropencję. Siedziała w tym brudnym i dusznym i mokrym chlewie, bez światła, bez człowieka... Wyła, tak bardzo chciała wyjść. Dopiero Donvitow zadziałał i przeniósł na zewnątrz. No a teraz Kropencja grzeje dupkę na kanapie, a ja nie posiadam się z radości :multi:

Posted

a jak dziewczynki wspolnie wszystkich przez płot obszczekują hi hi hi, a i kropeczka nie załatwia się w ogrodzie - aż dziw bierze, że sunia jest taka grzeczna i wychowana.....

Posted

Kropeczka grzecznie spędziła noc na kanapie - całą ładnie przespała, rano 2 kupki w dpomku, ale każdemu może się zdarzyć:p rano na spacerku próbowała zachęcić maksi do zabawy - myśle, że parę dni adaptacji i dziewczyny będą razem rozrabiały ;)
jak tylko donvito wyjechał do pracy kropeczka bardzo płakała a teraz nie odstępuje basi - która jest w domku:lol:

Posted

evanescence napisał(a):
jaki ma super usmiech co jej tam dajesz dobrego do jedzenia

Żarłoku a Ty się uśmiechasz tylko do tego co jeść daje. Kropka nie ma czasu na jedzenie. Wulkan energi. Chrupki łapie w przelocie i gubi połowę. Boję się że przy spacerkach i takim jej podejściu do jedzenia straci na wadze. . Chyba na jakiś czas przestawię ją na makaron z kurczakiem.
Pozdrawiam.