misha23 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Witam, Zastanawiam się, jaką karmę wybrać dla swojej suczki. W schronisku jadła Brit, u mnie Joserę Junior. Po Joserze robiła bardzo często kupki i możliwe, że przez karmę się drapała. Dlatego chciałam ją przestawić na Ariona, ale to podobno też niezbyt dobry wybór? Co w takim razie doradzacie? Obawiam się kupowania przez internet w ciemno, dlatego kupowałam tę Joserę i Ariona - bo mogę je dostać w sklepie w swoim mieście i sprawdzić, czy Joy je zajada. Quote
gryf80 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 temat rzeka,poszukaj dobrze w tym dziale a znajdziesz odpowiedz na temat który był poruszany wielokrotnie Quote
animalux Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Dlaczego kupowanie przez internet jest w ciemno? Ceny dużo niższe niż w sklepie stacjonarnym a karma trafia prosto do domu. Ponadto możesz zamówić próbki wielu karm jeżeli nie jesteś przekonana. Quote
misha23 Posted June 15, 2014 Author Posted June 15, 2014 Chodzi mi tylko o to, że nie wiem, czy zasmakują młodej. ;) Dziękuję za odpowiedzi. Temat i tak na razie musi poczekać - Joy ma podejrzenie alergii i jesteśmy obecnie na diecie eliminacyjnej. :shake: Quote
Recommended Posts