Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. Jestem wlasnie na wakacjach z moja 7-miesieczna chihuahua. Wstalam dzisiaj rano o 6 zeby dac jej sniadanie i wyjsc na spacer, ale sniadania nie chciala ruszyc, jak ja przypilnowalam i zachecalam to cos tam pojadla, a na spacerze nic nie zrobila pomimo tego, ze z rana leci jak burza zeby zrobic swoje na trawce. Chcialam jej dac smakolyk, zeby sprawdzic czy bedzie chciala zjesc, ale tez nie chce go ruszyc chociaz zawsze wariowala jak widziala jej przysmaki. Dopiero o 9 godzinie zrobila wieksza potrzebe ale od rana w ogole nie siusiala do teraz. nie chce w ogole pic. caly czas lezy, a jak chodzi to bez zycia. ma strasznie goracy brzuszek, zrobilam jej oklad chlodny, ale pomoglo tylko na chwile.czy to moze byc goraczka, czy mam jechac do weta? wole zapytac bo jak to nic takiego to wole nie wydawac 50 euro zeby sie dowiedziec ze nic jej nie jest.

Posted

jak wyżej,idż do weta,podwyższonej temp.nie stwierdza sie po nosie,głowie czy brzuchu.zabezpieczałas przed wyjazdem psa p/pasozytom?mógł ktos psa nakarmic czyms dziwnym?

Posted

Chcialam sie najpierw upewnic, bo sama wizyta kosztuje 50 euro. Przed wyjazdem nic nie dostawala od weterynarza na pasozyty. Nikt jej niczym nie karmil bo pilnuje, zeby nie dostawala. Jak zaczela pic wode to sie poprawilo nieco, ale moze to miec zwiazek z zabkowaniem? Bo ciezko jej sie gryzie karme i przysmaki, wiec moze to ma z tym zwiazek?

Posted

psy różnie reagują na wypadanie zębów,byc może u tojego psa apatia jest z tym związana.nie wiem w jakim rejonie świata jestes na wakacjach,nie wiem tez czy w tym rejonie wystepuje babeszioza,ale jeśli pies dalej nie będzie jadł to jak najszybciej trzeba udać się do weta.zbagatelizowanie niktórych chorób u psów może byc tragiczne w skutkach