Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:)))) Nareszcie docenili chlpaka;)

Powaznie wyglada na wiek ale ...co tam:loveu:tez mam takiego wyrosnietego:loveu:....Asia b.mnie sie podoba figurka Rudego i glowa!!!

Gratulacje lila i bullitek:p:p

Posted

No właśnie... Poważnie wygląda, dlatego ze starszymi psami ugrywa na wystawach. Ale jestem z niego bardzo dumna. Cieszę się, że się Rudzio podoba, przekaże mu napewno :razz: Dziękujemy bardzo na gratulacje. Następna wystawa pod koniec czerwca dopiero - Championship w Winddorze, a tam brugada RR i staffik i shih-tzu.

Posted

Dziękujemy bardzo za gratulacje :p
Do Crufts się nie zagrał, bo akurat klasa graduate (nie wiedziec czemu, bo na Crufts ta klasa jest) się nie liczy :-( Ale jeszcze przed nami trochę championship, to będziemy walczyc w wyzszych klasach hihi :diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

Witam po przerwie :pPrzerwę mieliśmy, bo mega zajęci jesteśmy... Przerwa była również w wystawianiu, ale dzisiaj w końcu wystąpliliśmy na ringu w Windsorze. Rudzielec w Post Graduate Dog zajął RES, czyli tuż za podium i znowu kwalifikacja do Crufts przeleciał nam koło nosa :roll: Za to jego przyszywany braciszek rasy Shih-Tzu powymiatał i jedzie na Crufts (1 miejsce w Novice Dog, 3 miejsce w Post Graduate Dog i VHC w Limit Dog - pierwsze championship w życiu :eviltong:)! Teraz SBT nie ma wyjścia i będziemy dalej walczyć na kolejnych wystawach. Jak Evil podrośnie to jego też postaramy się zagrać, tak żeby auto wypełnić psiurami na maxa. :p
Fotki wkleję jak wywołam :p Buziaczki!!!

Posted

Witajcie! a myślałem że to ja ostatnio zaniedbuję Dogo:eviltong:
Coś mało ostatnio Rudaska;) częściej proszę;)
Rozbijacie się po wystawach, piękne sukcesy! Gratulujemy!!!
Pozdrawiam!