Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widać że RUDY już jest MEN
DOSKONAŁEJ KONDYCJI I WIELU WYGRANYCH WYSTAW,-:tort:
ORAZ POCIECHY Z PANCI I PANCIA

Życzy Family Buldożer:BIG::BIG::BIG::BIG:

Posted

Porterinko (słońce ty nasze), nam też było mega miło i bardzo ci dziękujemy za mega fajowskie towarzystwo!!! Też chcemy więcej!!! :evil_lol: Fotki zrobiłaś superaśne i bardzo ci dziękujemy! :loveu:

Hun - dzięki za tak miłe życzonka, przekażemy zaraz Rudasowi :p

Co do wystawy...
1. W Juniorach - nic... :eviltong:
2. W Yearling Dogs - 5 lokata
3. W Novice Dogs - 5 lokata

A my jesteśmy zadowoleni, bo to druga wystawa w życiu, pierwsza rangi Championship, konkurencja spora (starsza od niego w Novice!) a i tak dwa dyplomy są :cool3:. Pierwsze koty za płoty, we want more!!!

Posted

wielkie gratulacje !!! to fakt pierwsze koty za płoty i ja sobie myślę, ze pies może być super ale jak dla wszystkich to nowość to starych hodowców na początku nie się ogra :)
pięknie chłopak taki męski sie zrobił - szok :loveu:

Posted

To jeszcze Wam powiem, że Never Forgotten wygrała klase otwartą, dostała CC i teraz ona jest najnowszym championem :lol::lol::lol:

Czuję, się jak prorok i mam nadzieję, że "moje" jej zdjęcia wyszły.

Było super !

Posted

Tak wiem Klauduś, tyle, że coś jakoś w "młodszych klasach" na wystawach nic ugrać nie możemy bo on właśnie za poważnie i mężnie wygląda jak na swój wiek. Teraz na tej wystawie sędzia się mnie pyta ile on ma, ja mu na to że 12 miesięcy, a on "uhuhuh"... Kawał psa z niego i reszta stawki wyglądała przy nim w juniorach jak minor pupps... Hehehe... Pewnie dlatego jak staje ze starszymi psami na ringu, to ma szansę. A on jeszcze jest moja mała ruda dzidzia :jumpie: ...

Posted

Ja mam odworotnie :razz:
Jak wchodzę z Mantą na ring , i sędzia pyta się ile ma , to słyszę "jeszcze jak dzieciak wygląda" :cool1:

ps.Jakby co to ja nie narzekam , mi to nie przeszkadza :eviltong:

A Rudzielec jak to Rudzielec jest śliczny :loveu::loveu::loveu: Aż żałuję że niegdzie na wystawie się nie spotkamy raczej :-(

Posted

Gratuluję!!! mówiłem że będą z chłopa ludzie!!!:loveu::loveu::loveu:
-wierny kibic.

Powodzenia! ja nie trzymam kciuków, kciuki zdradzają;)
jest super, a będzie jeszcze bardziej superowszy;)!!!

Posted

Dzięki :p
Poidełko jest dla shitzaków, mam 2 w domu wystawowe i piją z niego żeby nie moczyć brody i wąsów, bo wtedy włos staje się suchy i łamliwy. Chociaż stafiki też sobie czasem z poidła korzystają :evil_lol: Monkey see, monkey does :lol:

• 2 weeks later...
Posted

W piatek 22 maja byliśmy na wystawie w Bath. Rudas zdobył RES. (IV miejsce) czyli nie jest źle. Fotki z wystawy jeszcze nie są wywołane! :angryy: Jak tylko będą, to wrzucę...
W sobotę zasuwamy do Newbury na kolejną wystawę Championship :p Trzymajcie kciuki za rudego kawalera, którego ze względu na kolor ciężko nam wykreować... HIHIHI... :diabloti:

A TERAZ FOTOSTORY...

BRYGADA RR presents: FIRST TIME IN MY LIFE - starring: Rudy Rio (SBT), Evil (SBT) oraz specjalnie w tym odcinku super horse: Szkot (xo)

1. Czekamy na konia i idziemy na pastwisko...

2. Pierwszy raz widzę konia...

3. Bezpieczniej jest z "bratem"...

4. Czemu on tutaj zagląda?

5. Czy to jakiś spisek rudzielców? :evil_lol:

CDN...

POZDROWIONKA KOCHANI!!! :loveu: