porterin Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 No to się Rudy doczekał heheh Miło było Was poznać, super było, ja chce więcej :evil_lol: Quote
hun Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Widać że RUDY już jest MEN DOSKONAŁEJ KONDYCJI I WIELU WYGRANYCH WYSTAW,-:tort: ORAZ POCIECHY Z PANCI I PANCIA Życzy Family Buldożer:BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
Eventing Star Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Porterinko (słońce ty nasze), nam też było mega miło i bardzo ci dziękujemy za mega fajowskie towarzystwo!!! Też chcemy więcej!!! :evil_lol: Fotki zrobiłaś superaśne i bardzo ci dziękujemy! :loveu: Hun - dzięki za tak miłe życzonka, przekażemy zaraz Rudasowi :p Co do wystawy... 1. W Juniorach - nic... :eviltong: 2. W Yearling Dogs - 5 lokata 3. W Novice Dogs - 5 lokata A my jesteśmy zadowoleni, bo to druga wystawa w życiu, pierwsza rangi Championship, konkurencja spora (starsza od niego w Novice!) a i tak dwa dyplomy są :cool3:. Pierwsze koty za płoty, we want more!!! Quote
Patka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 wielkie gratulacje !!! to fakt pierwsze koty za płoty i ja sobie myślę, ze pies może być super ale jak dla wszystkich to nowość to starych hodowców na początku nie się ogra :) pięknie chłopak taki męski sie zrobił - szok :loveu: Quote
porterin Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 To jeszcze Wam powiem, że Never Forgotten wygrała klase otwartą, dostała CC i teraz ona jest najnowszym championem :lol::lol::lol: Czuję, się jak prorok i mam nadzieję, że "moje" jej zdjęcia wyszły. Było super ! Quote
klaudia&Manta Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Gratulacje !! Faktycznie chlopak zmężniał jak nie wiem :D Quote
Eventing Star Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 No dobra... Obecna... Fotki są... :p 11 maja - Birmingham National Dog Show 2008 (Championship in Stafford) I z ringu i spoza ringu :eviltong: Quote
klaudia&Manta Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Super fotki :) Jak się tak na chłopczynę patrzy , to jest nie do poznania , bo to już nie chłopaczek a mężczyzna ;-) Quote
Eventing Star Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Ta... Mężczyzna 12 miesięczny!!! Hihihihihi :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 No bo duszą to on jeszcze dzieciak , tylko z wyglądu zaczyna się robić sporym facetem ;) Quote
Eventing Star Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Tak wiem Klauduś, tyle, że coś jakoś w "młodszych klasach" na wystawach nic ugrać nie możemy bo on właśnie za poważnie i mężnie wygląda jak na swój wiek. Teraz na tej wystawie sędzia się mnie pyta ile on ma, ja mu na to że 12 miesięcy, a on "uhuhuh"... Kawał psa z niego i reszta stawki wyglądała przy nim w juniorach jak minor pupps... Hehehe... Pewnie dlatego jak staje ze starszymi psami na ringu, to ma szansę. A on jeszcze jest moja mała ruda dzidzia :jumpie: ... Quote
klaudia&Manta Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ja mam odworotnie :razz: Jak wchodzę z Mantą na ring , i sędzia pyta się ile ma , to słyszę "jeszcze jak dzieciak wygląda" :cool1: ps.Jakby co to ja nie narzekam , mi to nie przeszkadza :eviltong: A Rudzielec jak to Rudzielec jest śliczny :loveu::loveu::loveu: Aż żałuję że niegdzie na wystawie się nie spotkamy raczej :-( Quote
Eventing Star Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Raczej możemy się spotkać... w 2009 :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cóż ja bym się ciieszyła :D Z Mantą jeszcze za rok na wystawy mmamy zamiar jeździć , więc kto wie, kto wie :lol: Quote
Sebastian Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Gratuluję!!! mówiłem że będą z chłopa ludzie!!!:loveu::loveu::loveu: -wierny kibic. Powodzenia! ja nie trzymam kciuków, kciuki zdradzają;) jest super, a będzie jeszcze bardziej superowszy;)!!! Quote
Eventing Star Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Dzięki, dzięki! :thumbs: Jak będzie okaże się jeszcze w tym miesiącu dwukrotnie... 23 maja w Bath mamy Championship i 31 maja w Newbury też Championship... :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Eventing Star Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Z cyklu - OPOWIEŚCI ŁÓŻKOWE I ćwiczenia przed wystawą C.D. A na koniec - Jak wygląda w klatce pies na maxa znudzony??? WŁAŚNIE TAK! | v Quote
porterin Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ćwiczcie, ćwiczcie i nie odpuszczajcie, najważniejsze wiara w siebie :multi::multi::multi: Red staff doda ci skrzydeł, czy jak to było :evil_lol: Quote
Carbonara Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 o kucze ale sie uśmiałam :) i przylączam się do słów Doroty :) Trening czyni mistrza :)):razz: Quote
daro 25 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A po co Ci poidelko dla gryzoni?:D Pies sliczny- bardzo ladna budowa. Zycze powodzenia na wystawach Quote
Eventing Star Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Dzięki :p Poidełko jest dla shitzaków, mam 2 w domu wystawowe i piją z niego żeby nie moczyć brody i wąsów, bo wtedy włos staje się suchy i łamliwy. Chociaż stafiki też sobie czasem z poidła korzystają :evil_lol: Monkey see, monkey does :lol: Quote
daro 25 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 heh ciekawy jestem jak to wyglada jak pies z tego pije. Sory za offa Quote
Sebastian Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 To wygląda jak kprlówka!!! a pies, no cóż zatkało kakało!!! :-o:-o:-oSuper!!! Quote
Eventing Star Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 W piatek 22 maja byliśmy na wystawie w Bath. Rudas zdobył RES. (IV miejsce) czyli nie jest źle. Fotki z wystawy jeszcze nie są wywołane! :angryy: Jak tylko będą, to wrzucę... W sobotę zasuwamy do Newbury na kolejną wystawę Championship :p Trzymajcie kciuki za rudego kawalera, którego ze względu na kolor ciężko nam wykreować... HIHIHI... :diabloti: A TERAZ FOTOSTORY... BRYGADA RR presents: FIRST TIME IN MY LIFE - starring: Rudy Rio (SBT), Evil (SBT) oraz specjalnie w tym odcinku super horse: Szkot (xo) 1. Czekamy na konia i idziemy na pastwisko... 2. Pierwszy raz widzę konia... 3. Bezpieczniej jest z "bratem"... 4. Czemu on tutaj zagląda? 5. Czy to jakiś spisek rudzielców? :evil_lol: CDN... POZDROWIONKA KOCHANI!!! :loveu: Quote
Patka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 ja ale fajne foto aaa i zapomniałam dodac że mamy taka sama pasiastą posciel tylko wkładkę pręgowaną ;) Quote
Recommended Posts