klaudia&Manta Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No i gdzie te fotki ? A pan sędzia co powiedział o rudzielcu?:p EDIT: O widze fotki , widzę ;-) Rudzielec troszkęprzyprał:lol: Quote
Eventing Star Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Nie mogę napisać bo zapeszę :evil_lol: Zaraz wrzucam kolejne foty... Quote
klaudia&Manta Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Śliczne fotki:) Model jak zwykle przeuroczy, no i z chłopaczka robi sie wam meżczyzna :razz::razz: Ślicznie:loveu: Quote
Sebastian Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ...ja nieustannie kibicuję:loveu:z miesiąca na miesiąć coraz piękniejszy! Bardzo ładne przedpiersie:cool3: nie częsta zaleta u rudzielców;) Quote
wejherstaff Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 http://img90.imageshack.us/img90/2558/20022008575xr2.jpg Bardzo fajnie chłopaczek się prezentuje :loveu::loveu::loveu: Quote
Asztir Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 łoł! ależ się chłopaczek zmienił!!! na korzyść oczywiście :D fajnie wygląda, powodzenia na wystawach! :D daj znać jak tylko gdzieś pojedziecie :D Quote
Eventing Star Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Dziękujemy pięknie. Na ringu będziemy już 22 marca w Bristolu. Oczywiście będzie fotorelacja a może i video :cool3: A teraz taki krótki filmik z Rudasem http://www.youtube.com/watch?v=3BeczVRP-Y8 Quote
Sebastian Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Eventing Star']Dziękujemy pięknie. Na ringu będziemy już 22 marca w Bristolu. Oczywiście będzie fotorelacja a może i video :cool3: A teraz taki krótki filmik z Rudasem http://www.youtube.com/watch?v=3BeczVRP-Y8 [SIZE="4"]Rewelacja!!!clip nie ma sobie równych!!! od dziś ten filmik dj.Seba zapodaje jako no.1 na liscie przebojów łaaaa ja też taki chcę!!!!!!:placz::lol::lol::lol: Quote
Eventing Star Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Hej Kochani!!! Nadszedł ten dzień, godzina zero... Dziś wystawa w Bristolu i debiut Rudyiego :p Relacje zdamy jak wrócimy, trzymajcie za nas kciuki, a przy okazji: Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja"!!! Quote
klaudia&Manta Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No to trzymamy kciuki, czakmy na zdanie relacji i jakieś fotki rzecz jasna :razz::razz: I również zdrowych i spokojnych :p Quote
Canaveral-staff Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Co tu taka cisza jak tam po wystawie domagam sie fototrelacji:lol::lol: Quote
strumyk Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Albo chociaz wyniku, jak juz nie wynikow :) Quote
Eventing Star Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Obecna!!! :razz: Wybaczcie, że dopiero teraz, ale w Wielką Sobotę była wystawa, potem zaraz święta no i czasu nie było kiedy napisac co i jak i wstawic foty. Bylo to OPEN SHOW w Bristolu, Rudzik szedl w klasach: 3. PUPPY I 5 . MAIDEN DOG. W PUPPY zero i echo, także trochę się zdołowałam... :roll: No ale w MAIDEN DOG zajął klucha 3 miejsce, co poprawiło mi humor. :multi: To był i mój i jego debiut, także mamy nadzieję, że będziemy się docierac na kolejnych wystawach, a że juz kalendarz zaplanowany i do końca tego roku staniemy jeszcze 14 razy na ringu, to z pewnościa bedzie co pisac i wstawiac foty. Przez tą wystawę zdarzyło się jeszcze coś, co swój finał miało właśnie dziś... Po prostu nie uwierzycie... DZISIAJ KUPILIŚMY KOLEJNEGO STAFFIKA!!! A teraz kilka foteczek dla was kochani, dziękujemy za trzymanie za nas kciuków jak i za pochlebne komentarze o filmiku. Z pewnością będą kolejne :p Już niedługo nowy wątek o naszym czarnym księciu... Buziaki i uściski!!! Lovamy was!!! Quote
AMFI Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 haaa! serdeczne gratulacje! :multi: trening czyni mistrza - jeszcze wszystko przed Wami!!! ale koniecznie pochwal sie co to za nowe cudko czarne???? Quote
klaudia&Manta Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 no to wielkie gratulacje ! 14 razy ? Może się gdzieś spotakmy ? :razz: No i gratulacje perełki [czarna?] - więcej o niej prosimy :loveu: Quote
Eventing Star Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 klaudia&Manta napisał(a):no to wielkie gratulacje ! 14 razy ? Może się gdzieś spotakmy ? :razz: No i gratulacje perełki [czarna?] - więcej o niej prosimy :loveu: No pewnie! Te wystawy są w zasadzie w calej Anglii więc może się zdazyc ze sie gdzies spotkamy :) Perełka dzisiaj skończył 18 dni i odbieramy go 11 maja :) Quote
Asztir Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 hahaha staffikomania dopada każdego :D a potem tylko przybywa i przybywa! :D Gratuluje zerówno wyniku na wystawie jak i nowego członka rodziny :D Quote
Carbonara Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 My równiez gratulujemy !!!!! i jeszcze raz gratulujemy udanego debiutu jak i nowego czarnego księcia :))):loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Eventing Star Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Dziękujemy pięknie :) Przy okazji znajomi wczoraj podlinkowali mi fotorelacje z wystawy, mnóstwo tam zdjęć Rudasa [URL]http://ziggar.smugmug.com/gallery/4571933_SCaaj/1[/URL] Quote
staff-ka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 ..Witaj - brawo dla Was .. za DEBIUT !! A ja mam taka prosbe,jakbys była uprzejma i zerknęła w katalog wystawowy (czy cus w czym sa zestawione psiaki biorace udzial w wystawie ) ..i zorientowała sie.. w nazwach .. CZARNO-BIAŁYCH ..SBT - to jest suczka z linku z fotkami,na stronie 8 (kobieta w bluzeczce w paski) i Zwycięski piesek ..str. 9 i 10 (on też sie przewinął na wczesniejszych str.) ..byłabym bardzo wdzięczna.. I serdecznie DZIĘKUJĘ z góry .. :loveu: Pozdrawiam ciepło .. z wiosennej (zimowej PL) :evil_lol: Quote
Recommended Posts