Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łoł! ależ się chłopaczek zmienił!!! na korzyść oczywiście :D fajnie wygląda, powodzenia na wystawach! :D daj znać jak tylko gdzieś pojedziecie :D

Posted

[quote name='Eventing Star']Dziękujemy pięknie. Na ringu będziemy już 22 marca w Bristolu. Oczywiście będzie fotorelacja a może i video :cool3:
A teraz taki krótki filmik z Rudasem
http://www.youtube.com/watch?v=3BeczVRP-Y8

[SIZE="4"]Rewelacja!!!clip nie ma sobie równych!!!
od dziś ten filmik dj.Seba zapodaje jako no.1 na liscie przebojów

łaaaa ja też taki chcę!!!!!!:placz::lol::lol::lol:

• 3 weeks later...
Posted

Hej Kochani!!!
Nadszedł ten dzień, godzina zero... Dziś wystawa w Bristolu i debiut Rudyiego :p Relacje zdamy jak wrócimy, trzymajcie za nas kciuki, a przy okazji:
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"!!!

Posted

Obecna!!! :razz:

Wybaczcie, że dopiero teraz, ale w Wielką Sobotę była wystawa, potem zaraz święta no i czasu nie było kiedy napisac co i jak i wstawic foty.
Bylo to OPEN SHOW w Bristolu, Rudzik szedl w klasach: 3. PUPPY I 5 . MAIDEN DOG. W PUPPY zero i echo, także trochę się zdołowałam... :roll: No ale w MAIDEN DOG zajął klucha 3 miejsce, co poprawiło mi humor. :multi: To był i mój i jego debiut, także mamy nadzieję, że będziemy się docierac na kolejnych wystawach, a że juz kalendarz zaplanowany i do końca tego roku staniemy jeszcze 14 razy na ringu, to z pewnościa bedzie co pisac i wstawiac foty.
Przez tą wystawę zdarzyło się jeszcze coś, co swój finał miało właśnie dziś... Po prostu nie uwierzycie... DZISIAJ KUPILIŚMY KOLEJNEGO STAFFIKA!!!
A teraz kilka foteczek dla was kochani, dziękujemy za trzymanie za nas kciuków jak i za pochlebne komentarze o filmiku. Z pewnością będą kolejne :p Już niedługo nowy wątek o naszym czarnym księciu... Buziaki i uściski!!! Lovamy was!!!

Posted

haaa! serdeczne gratulacje! :multi:
trening czyni mistrza - jeszcze wszystko przed Wami!!!

ale koniecznie pochwal sie co to za nowe cudko czarne????

Posted

klaudia&Manta napisał(a):
no to wielkie gratulacje ! 14 razy ? Może się gdzieś spotakmy ? :razz:
No i gratulacje perełki [czarna?] - więcej o niej prosimy :loveu:

No pewnie! Te wystawy są w zasadzie w calej Anglii więc może się zdazyc ze sie gdzies spotkamy :)
Perełka dzisiaj skończył 18 dni i odbieramy go 11 maja :)

Posted

..Witaj

- brawo dla Was .. za DEBIUT !!

A ja mam taka prosbe,jakbys była uprzejma i zerknęła w katalog wystawowy (czy cus w czym sa zestawione psiaki biorace udzial w wystawie ) ..i zorientowała sie.. w nazwach .. CZARNO-BIAŁYCH ..SBT - to jest suczka z linku z fotkami,na stronie 8 (kobieta w bluzeczce w paski) i Zwycięski piesek ..str. 9 i 10 (on też sie przewinął na wczesniejszych str.) ..byłabym bardzo wdzięczna..

I serdecznie DZIĘKUJĘ z góry .. :loveu:

Pozdrawiam ciepło .. z wiosennej (zimowej PL) :evil_lol: