Eventing Star Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Vectra :cool3: Frisbee jeszcze żyje, staffik ma do niego ograniczony dostęp... hihihi Dopiero wczoraj zauważyłam, że jest firmy Kong i to pewnie dlatego jeszcze w całości... dobra guma... Mały nauczył się doskonale nowej zabawy na pastwisku - wyrywanie kępek trawy z korzeniami, strząsanie ziemi z owych korzeni i rozszarpywanie oczyszczonych "sadzonek" :razz:... Ja natomiast mam nową zabawę - likwidowanie dziur w trawie. Czuję się jak kolesie z konnych torów wyścigowych, ale przynajmniej się nie nudzę!:evil_lol: BTW - oto frisbee Rudy'iego Quote
Vectra Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 przy staffiku czowiek odkrywa u siebie wiele talentów :diabloti: na nudę aż grzech by było narzekać.Ale jakie życie urozmaicone , będzie co wnukom opowiadać :evil_lol: :evil_lol: Quote
Sebastian Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dopiero wczoraj zauważyłam, że jest firmy Kong i to pewnie dlatego jeszcze w całości... dobra guma... Mały nauczył się doskonale nowej zabawy na pastwisku - wyrywanie kępek trawy z korzeniami, strząsanie ziemi z owych korzeni i rozszarpywanie oczyszczonych "sadzonek" :razz:... Ja natomiast mam nową zabawę - likwidowanie dziur w trawie. :lol::lol::lol: Frantic life with staffi:evil_lol: Quote
Eventing Star Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Witamy ponownie po przerwie :multi: Podnosimy temat dołączając nowe fotki. Rudy Rio 20 stycznia skończył 9 miesięcy i troszkę już podrósł. Zapraszamy do obejrzenia zdjątek. Quote
Sebastian Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 No nie ten sam chłopak!!! jak wydoroślał:crazyeye: ...jak skończy dwa latka, to dopiero będzie;):multi: Świetnie wygląda, ale wstaw fotki panicza na golasa;) Quote
Canaveral-staff Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ładni Ci rośnie i dereczkę zmienił na bardziej maskującą;) Quote
Patka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 o ja ale sie piękny kawaler z niego robi - super tfu tfu :cool3: Quote
Eventing Star Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Sebastian Książk napisał(a):No nie ten sam chłopak!!! jak wydoroślał:crazyeye: ...jak skończy dwa latka, to dopiero będzie;):multi: Świetnie wygląda, ale wstaw fotki panicza na golasa;) Wedle życzenia - panicz Rudy Rio na golasa :B-fly: 3 miniaturki - kliknijcie aby zobaczyć powiększenie (według regulaminu były za duże) http://img91.imageshack.us/img91/803/Rudi2027012008.jpg maksymalna wielkość zdjęcia to 640 x 640 Quote
Eventing Star Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 I kila fotek z wypadu nad morze Quote
klaudia&Manta Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Super foteczki :cool3: a Rudzielec śliczny jak zawsze :eviltong::p Quote
strumyk Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Eventing Star napisał(a):I kila fotek z wypadu nad morze http://imgcash1.imageshack.us/img91/5514/Rudi1127012008.th.jpg super tutaj :) Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki. Quote
Eventing Star Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Dziękujemy ślicznie Klaudusi i Mancie za pochwalenie naszej kluseczki i Strumykowi także za docenienie naszej jurajskiej zatoki. :p A i tu mam jeszcze jedno zdjątko z plaży. Quote
Sebastian Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Śliczny chłopak, prawdziwy podrostek:crazyeye: Super fotaski, mam nadzieję że teraz już będą regularnie:user: Rio ma świetne miejsca na spacery! Pozdrawiamy. Troszkę mnie nie było...więc nadrabiam... Quote
hun Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Eventing Star,-RUDE JEST PIĘKNE,-:loveu: Family Buldożer Quote
Eventing Star Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Bardzo dziękujemy :p 17 lutego wybieramy się na wystawę i spotkanie Staffordshire Bull Terrier Devon & Cornwall Club w As z rudzikiem. Jeszcze nie na ring, ale zabieramy go, żeby sobie pooglądał z nami. Quote
klaudia&Manta Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ja nie rozumiem co tu taka ciesz ? :angryy: Jakieś nowe foty proszę :eviltong::cool3: Quote
Sebastian Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Eventing Star napisał(a):Bardzo dziękujemy :p 17 lutego wybieramy się na wystawę i spotkanie Staffordshire Bull Terrier Devon & Cornwall Club w As z rudzikiem. Jeszcze nie na ring, ale zabieramy go, żeby sobie pooglądał z nami. No i co tam? dziś 17:mad: jakie wrażenia, czekamy na relację:lol: Quote
klaudia&Manta Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Dokładnie , 17 jest więc relacje nalezy zdac :razz: :mad: cekam z niecierpliwoscia :eviltong: Quote
Eventing Star Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Haaaaaa... Jestem! Przepraszam za opóźnioną relację, ale jest! Zapisaliśmy się do klubu Devon & Cornwall no i już niedługo będziemy śmigać na wystawy! Pan sędzia poza ringiem był tak uprzejmy, że obejrzał Rudyiego i jest nam niezmiernie miło, że go ocenił. Oprócz tego mieliśmy konsultację klubową z trenerem i jest git. Niedługo już będę wstawia foteczki z wystaw! :multi: Już momencik i będą fotki... Quote
Recommended Posts