Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra :cool3: Frisbee jeszcze żyje, staffik ma do niego ograniczony dostęp... hihihi
Dopiero wczoraj zauważyłam, że jest firmy Kong i to pewnie dlatego jeszcze w całości... dobra guma...
Mały nauczył się doskonale nowej zabawy na pastwisku - wyrywanie kępek trawy z korzeniami, strząsanie ziemi z owych korzeni i rozszarpywanie oczyszczonych "sadzonek" :razz:... Ja natomiast mam nową zabawę - likwidowanie dziur w trawie. Czuję się jak kolesie z konnych torów wyścigowych, ale przynajmniej się nie nudzę!:evil_lol:

BTW - oto frisbee Rudy'iego

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przy staffiku czowiek odkrywa u siebie wiele talentów :diabloti: na nudę aż grzech by było narzekać.Ale jakie życie urozmaicone , będzie co wnukom opowiadać :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dopiero wczoraj zauważyłam, że jest firmy Kong i to pewnie dlatego jeszcze w całości... dobra guma...
Mały nauczył się doskonale nowej zabawy na pastwisku - wyrywanie kępek trawy z korzeniami, strząsanie ziemi z owych korzeni i rozszarpywanie oczyszczonych "sadzonek" :razz:... Ja natomiast mam nową zabawę - likwidowanie dziur w trawie.

:lol::lol::lol:
Frantic life with staffi:evil_lol:

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Sebastian Książk napisał(a):
No nie ten sam chłopak!!! jak wydoroślał:crazyeye:
...jak skończy dwa latka, to dopiero będzie;):multi:
Świetnie wygląda, ale wstaw fotki panicza na golasa;)

Wedle życzenia - panicz Rudy Rio na golasa :B-fly:
3 miniaturki - kliknijcie aby zobaczyć powiększenie (według regulaminu były za duże)

http://img91.imageshack.us/img91/803/Rudi2027012008.jpg

maksymalna wielkość zdjęcia to 640 x 640

Posted

Śliczny chłopak, prawdziwy podrostek:crazyeye:
Super fotaski, mam nadzieję że teraz już będą regularnie:user:

Rio ma świetne miejsca na spacery!
Pozdrawiamy.

Troszkę mnie nie było...więc nadrabiam...

Posted

Bardzo dziękujemy :p
17 lutego wybieramy się na wystawę i spotkanie Staffordshire Bull Terrier Devon & Cornwall Club w As z rudzikiem. Jeszcze nie na ring, ale zabieramy go, żeby sobie pooglądał z nami.

• 2 weeks later...
Posted

Eventing Star napisał(a):
Bardzo dziękujemy :p
17 lutego wybieramy się na wystawę i spotkanie Staffordshire Bull Terrier Devon & Cornwall Club w As z rudzikiem. Jeszcze nie na ring, ale zabieramy go, żeby sobie pooglądał z nami.

No i co tam? dziś 17:mad: jakie wrażenia, czekamy na relację:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Haaaaaa... Jestem! Przepraszam za opóźnioną relację, ale jest! Zapisaliśmy się do klubu Devon & Cornwall no i już niedługo będziemy śmigać na wystawy! Pan sędzia poza ringiem był tak uprzejmy, że obejrzał Rudyiego i jest nam niezmiernie miło, że go ocenił. Oprócz tego mieliśmy konsultację klubową z trenerem i jest git. Niedługo już będę wstawia foteczki z wystaw! :multi:
Już momencik i będą fotki...