cuciola Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Kto ze slawnych osob ma lub mial chihuahua? spoooro tego jest :-o wklejajcie tutaj: Madonna i Chiquita Britney i Bit Bit Paris Hilton Brendan Fraser Scarlett Johansson Quote
miumiu Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 z polskich "gwiazd" ma Patrycja Markowska, rosyjską suczkę ale nie mam fotki suczka przeciętna w kierunku niezapiękna ;) Quote
Chefrenek Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 A Madonna to pozbyła się tej suczki :( jak urodziła Lolę. Suczka zaczęła sprawiać jakieś kłopoty wychowawcze. Na zdjęciu zamieszczonych przez Bozzka jest Mickey Rourke i Rachel Bilson. Hilary Duff Reese Witherspoon Quote
miumiu Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 a ja wiem skąd P.M. ma tą sukę "Gwiazdeczkę" co ją porwać chcięli w Meksyku jak pańcia zostawiła zwierzę do pilnowania dzinsów a sama poleciala sie kąpać -cud, ze ją odzyskała oj dziewczynki marketing nam kuleje, trzeba społecznie rozdać ze 2 mioty Dodom i takim tam, się ruch w interesie zrobi ;) :shake: Quote
Bozzka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Paola Barale - wloska show-girl (ma kilka chi...) a ta strona z jej web-site ma tytul: "Moi najdrozsi przyjaciele".... Quote
RESSEL Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 miumiu napisał(a):a ja wiem skąd P.M. ma tą sukę "Gwiazdeczkę" co ją porwać chcięli w Meksyku jak pańcia zostawiła zwierzę do pilnowania dzinsów a sama poleciala sie kąpać -cud, ze ją odzyskała oj dziewczynki marketing nam kuleje, trzeba społecznie rozdać ze 2 mioty Dodom i takim tam, się ruch w interesie zrobi ;) :shake: A skąd PM ma tę Gwiazdeczkę, bo bardzo mnie to interesuje... ja też mam sunię z Rosji......:evil_lol: Quote
Recommended Posts