Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasiaprodex napisał(a):
zagadka za 100 punktów kto lub co ma (ł) na imie Tomek?:evil_lol:

:hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm:..........hmmm...Tomek :diabloti:........to wielka zagadka dla mnie.......może żółw :evil_lol: :evil_lol:...........albo jakiś ogromniasty ONek....ale nie, nie ONek bo przecież Ona się rzuca na wszystko co od niej większe........nie mam pojęcia kogo się bała :cool3:
PISZ CIOTKA :mad: :mad:

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz co........chciałam to napisać ale mówie....eee tam...takiego zwierza by się kicia bała a tu proszę bardzo :cool3: :cool3: :cool3:
Ta Twoja kocica mnie zadziwia i za każdym razem kiedy sobie o niej pomyślę to mi się śmiać chce........jest niesamowita wręcz :diabloti:

Posted

luka1 napisał(a):
Ech Dzina, one straszą jakimś tam kotem, przecież ty jesteś ponadto. A z kocicą może właśnie znalazłybyście współne tematy.

Tylko szkoda że z moja nie:placz::placz::placz:Moja w szczegolności nie znosi onków jakby wiedziala że mam do nich słabość

Posted

No Dżiny na świnkę morską nie da się przerobić, ale może da się kocicy wmówić, że to taka duża świnia morska? Przecież ona nie wie, że nie ma takich świń - encyklopedii chyba nie dajesz jej czytać.

Posted

luka1 napisał(a):
No Dżiny na świnkę morską nie da się przerobić, ale może da się kocicy wmówić, że to taka duża świnia morska? Przecież ona nie wie, że nie ma takich świń - encyklopedii chyba nie dajesz jej czytać.

a myslisz że nie próbowałam.:placz: Ona nie taka glupia świnia to swinia a onek to onek

Posted

Moje zwierzaki inaczej reagują na przybyszów. Koty siedzą wtedy wyżej- na regale na ławie, na parapecie i obserwują. Jakoś nigdy nie dochodziło do spięć między psami i kotami. Jedynie Kacper prowokuje awantury bo nie znosi innych psów w domu - chyba boi się konkurencji.

Posted

Piękna Dżina przebywa w boksie z Tango. Teraz kiedy zaczęła odważnie stawiać kroki, kiedy wyszła z budy jak ze skorupy, teraz powinna dostać od losu prawdziwy dom. A los ma Dżiń w d..ie. :mad:

Posted

Przydałyby się fotki bo trzeba uzupełnić galerię schroniska. Ja z czasem jestem różnie jak go mam to lecę do schronu.
Teraz mój Kacper zachorował i nie wiem czy mogę go samego zostawić :placz:. Nic nie wiem - mam doła