Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musi gdzieś być ktoś kto potrzebuje bliskości takiego psa. Nie ma takiego psa który nie ma gdzieś swojego człowieka - problem w tym by się spotkali. Manitou Dżiny, przyprowadż człowieka, który jej szuka, który da jej miejsce przy swoich nogach i pozwoli położyć pysk na swoich kolanach.Który ciepłą ręką potarmosi jej uszki i powie "zostań ze mną na zawsze".

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boziu....Ona wychodzi....niewiarygodne a tak niedawno to jedna wielka koopa nieszczęścia :shake:.........i czesanko rzeczywiście by się niuni przydało :roll:

Posted

Dzina zaczęła znowu wierzyć człowiekowi. Nie bez znaczenia jest to że brałyście ją na spacer. Przekonała się że może być inaczej, że człowiek nie tylko krzywdzi. Teraz trzeba jej domku.

Posted

Niestety nie moja to zasługa a dziewczyn które poświęcają swoje niedziele na wizyty a Azorku. Ja tam wpadam jak po ogień, robię kilka zdjęć i zawsze obiecuję sobie przyjazd na dłużej.

Posted

luka1 napisał(a):
Niestety nie moja to zasługa a dziewczyn które poświęcają swoje niedziele na wizyty a Azorku.

Ciotka......Ty nie bądź taka skromna :mad: :mad: :mad:
Kto robi allegro......foty....ogłoszenia....i nie gadaj że nic nie robisz bo manto :diabloti: :diabloti: :mad: :mad:

Posted

Właściwie to ja tak ogólnie propagandowo do wszystkich. Ale jak chcesz to chyba nikt nie będzie ci żałował :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jeszcze jakiegoś szceniaka dołożą :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
Ale jak chcesz to chyba nikt nie będzie ci żałował :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To niestety niemożliwe :placz: :placz: :placz:
Z Kasi kocicą żaden pies nie wygra :evil_lol:..........no chyba, że mniejszy od niej........ale wtedy też ma napady wściekłości i nie radziłabym :diabloti:.......Ona nawet potrafi rzucić się na człowieka :crazyeye:........a waży z 10 kilo i ma 13 lat..........to diabeł wcielony :diabloti:

Kasiu nie bij :eviltong:.........ale to prawda przecież :diabloti:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
To niestety niemożliwe :placz: :placz: :placz:
Z Kasi kocicą żaden pies nie wygra :evil_lol:..........no chyba, że mniejszy od niej........ale wtedy też ma napady wściekłości i nie radziłabym :diabloti:.......Ona nawet potrafi rzucić się na człowieka :crazyeye:........a waży z 10 kilo i ma 13 lat..........to diabeł wcielony :diabloti:

Kasiu nie bij :eviltong:.........ale to prawda przecież :diabloti:

prawie prawda a wazy 6 kg:angryy: jedyne przed czym zwiewala do tej pory to Tomek u mnie na tymczasie. zagadka za 100 punktów kto lub co ma (ł) na imie Tomek?:evil_lol:

Kiedys jakis pies wszedl do ogródka i wtedy teściowa (sama ma psa-pudla) biegnie z krzykiem "Kaska dawaj kota obcy pies na ogródku):evil_lol: