luka1 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Musi gdzieś być ktoś kto potrzebuje bliskości takiego psa. Nie ma takiego psa który nie ma gdzieś swojego człowieka - problem w tym by się spotkali. Manitou Dżiny, przyprowadż człowieka, który jej szuka, który da jej miejsce przy swoich nogach i pozwoli położyć pysk na swoich kolanach.Który ciepłą ręką potarmosi jej uszki i powie "zostań ze mną na zawsze". Quote
BasiaD Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Dżinka hopaj na górę po swojego "Ludzia", niech Cię wreszcie zobaczy! Quote
luka1 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 nie miałam czasu jej wyczesać, ale nawet teraz widać, że to piękny pies, już nie chowa się do budy - radośnie wita podchodzących ludzi. Quote
Ziutka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Boziu....Ona wychodzi....niewiarygodne a tak niedawno to jedna wielka koopa nieszczęścia :shake:.........i czesanko rzeczywiście by się niuni przydało :roll: Quote
luka1 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 strasznie się cieszyła że wreszcie może wyjść z boksu. To nie ten sam pies, którego widziałam kilka tygodni temu. Jest śmiała i wesoła Quote
luka1 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Dzina zaczęła znowu wierzyć człowiekowi. Nie bez znaczenia jest to że brałyście ją na spacer. Przekonała się że może być inaczej, że człowiek nie tylko krzywdzi. Teraz trzeba jej domku. Quote
beka Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Kochana sunia :) Lika1 dzikuję Ci ..... To Twoja zasługa że Dżina sie zmienia.. Quote
luka1 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Niestety nie moja to zasługa a dziewczyn które poświęcają swoje niedziele na wizyty a Azorku. Ja tam wpadam jak po ogień, robię kilka zdjęć i zawsze obiecuję sobie przyjazd na dłużej. Quote
Ziutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 luka1 napisał(a):Niestety nie moja to zasługa a dziewczyn które poświęcają swoje niedziele na wizyty a Azorku. Ciotka......Ty nie bądź taka skromna :mad: :mad: :mad: Kto robi allegro......foty....ogłoszenia....i nie gadaj że nic nie robisz bo manto :diabloti: :diabloti: :mad: :mad: Quote
eurydyka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 alez to piekna sunia, szczegolnie jak sie przestaje kulic Quote
luka1 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ona już się nie kuli na widok człowieka. Macha radośnie ogonem i podstawia się do głaskania. Czas na dom, w którym nie będą jej już krzywdzić. Quote
kasiaprodex Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 moja smyczka odpoczeła to widze ze trzeba ja do roboty zapedzic Quote
luka1 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Widziałam ją w dniu gdy była na spacerku - to ją odmieniło, wyprowadziło z budy. Widziałam tą radość w oczach psiny. Quote
luka1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ja ją wyczeszę a ty ją weżmiesz do domu. ok? Quote
kasiaprodex Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 luka1 napisał(a):Ja ją wyczeszę a ty ją weżmiesz do domu. ok? luka a Ty mowisz o moim domku? Quote
luka1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Właściwie to ja tak ogólnie propagandowo do wszystkich. Ale jak chcesz to chyba nikt nie będzie ci żałował :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jeszcze jakiegoś szceniaka dołożą :evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 luka1 napisał(a):Ale jak chcesz to chyba nikt nie będzie ci żałował :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To niestety niemożliwe :placz: :placz: :placz: Z Kasi kocicą żaden pies nie wygra :evil_lol:..........no chyba, że mniejszy od niej........ale wtedy też ma napady wściekłości i nie radziłabym :diabloti:.......Ona nawet potrafi rzucić się na człowieka :crazyeye:........a waży z 10 kilo i ma 13 lat..........to diabeł wcielony :diabloti: Kasiu nie bij :eviltong:.........ale to prawda przecież :diabloti: Quote
luka1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 No dobry kotek - obronny :evil_lol: A nie jest przypadkiem w takie czarne pręgi albo z taką dużą grzywą? Quote
kasiaprodex Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ziuta-23 napisał(a):To niestety niemożliwe :placz: :placz: :placz: Z Kasi kocicą żaden pies nie wygra :evil_lol:..........no chyba, że mniejszy od niej........ale wtedy też ma napady wściekłości i nie radziłabym :diabloti:.......Ona nawet potrafi rzucić się na człowieka :crazyeye:........a waży z 10 kilo i ma 13 lat..........to diabeł wcielony :diabloti: Kasiu nie bij :eviltong:.........ale to prawda przecież :diabloti: prawie prawda a wazy 6 kg:angryy: jedyne przed czym zwiewala do tej pory to Tomek u mnie na tymczasie. zagadka za 100 punktów kto lub co ma (ł) na imie Tomek?:evil_lol: Kiedys jakis pies wszedl do ogródka i wtedy teściowa (sama ma psa-pudla) biegnie z krzykiem "Kaska dawaj kota obcy pies na ogródku):evil_lol: Quote
Recommended Posts