Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kotti']chwilka- mamy wizyte- na "po Świetach" u DOBREGO Doktora (ktory nie twierdzi, że przesadzam ze ma zaniki w lapach- rtg wet- potwierdzil- ze MA!)
Telefonów, maili- zero
Z Panem- kontakt na zasadzie- jak wróci ze szpitala- zadzwonie do niego w piątek- zresztą to nie zmieni sytuacji, ze Sonia jedzie z nami- chyba, ze Pan bedzie bardzo, BARDZO! chciał i będzie dostępna osoba co pomoże w tych umowach itp.
Bo Sonia to super psiak- i na taką osobę zasługuje!

pewnie ze super psiak i byle komu nie oddamy.

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kotti napisał(a):
i będzie dostępna osoba co pomoże w tych umowach itp.

Agnieszka czyli Grubba Rybba jest nadal "aktualna" do pojechania z Tobą i Sońką....więc o to się nie martw ;)

Posted

wiem, że Aga nadal "aktualna"- tyle, że zdaję sobie sprawę, że są Święta- kazdy lata po sklepach itd (jak będzie akcja - "Pan chce- zadzwonię- Gruba Rybka pozwoliła mi zapisać swój nr i dzwonić do niej jak by co... " - wolę zabrać Sońke ze sobą- niż... oddać ot tak...

Posted

.. i ciul z kotem :) (jeny jak to brzmi) ale ona jest tak grzeczna i kochana, ze wiem, że przełknie jakoś to... i nawet z kotem zawrze układ (jak nie- będzie w naszym pokoju siedziała)
KOt to demlolator, domokrążnik i dominator... (jak "anioł" z "Alternatywy 4)... Sam otwiera wszelkie drzwi... ale Sonia- nie podskoczy do klamki.. :(

Posted

Sonia dostała (chyba) swój pierwszy w życiu kaganiec- massakra !
Metalowym- biła nas po nogach, obijała sobie pysk!... a na koniec obraziła się :DD
Miękkim- chciała ściągać- ale... pogodziła się z losem- i też się obraziła...
Po prawie godzinnej debacie z Panią ze sklepu zoologicznego doszłyśmy do wniosku, ze lepszy będzie - na początek- taki miękki

No nic, idę ją "oddobrażać" smakołykiem :))

Posted

Ciotki nie śmiać się :diabloti::mad:
Myślałam o "odobrażaniu" a napisałam te bardziej znane mi "odrobaczanie" a raczej samo się pisało :evil_lol:

Posted

i tak : HAHAHA (bo sie popłakałam :D)
Poszło- nieźle ... ;) a dokończył moj brat- który na wcześniejszej Wigilii u moich Rodziców(bo jutro wyjeżdzamy) , bo drapał Sońkę... i drapał... a ona dawała Mu wszelkie dwie przednie łapy - w systemie- lewa- prawa, prawa- lewa... byle tylko "łosiek"* nieprzestawał :)

Słownik by Kotti i Radek :D
*łośki- wszelkie "obce" osoby co przychodza w odwiedziny (lub psiaki je odwiedzają) i psiiii są przez nie drapane a łośki zajmują sie nimi ponad miarę - zdrobnienie wielce sympatyczne :)

Posted

Wszystkiego naj naj na te Święta...
Tony śmiegu, Pierwszej Gwiazdki...
Spokoju i radości, kawałka opłatka dla psiaków...
I mało robali- żeby od(O/Ro)brażać nie trzeba było za często ;)

po powrocie- (czwartek)- opisze nasze zakręcone kocio- psie Święta :)

Posted

[FONT=Times New Roman]Pogodnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w radosnej atmosferze wśród Najbliższych oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2008
Życzy Sandra - Ziutka

[/FONT]