kasiaprodex Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Kotti']chwilka- mamy wizyte- na "po Świetach" u DOBREGO Doktora (ktory nie twierdzi, że przesadzam ze ma zaniki w lapach- rtg wet- potwierdzil- ze MA!) Telefonów, maili- zero Z Panem- kontakt na zasadzie- jak wróci ze szpitala- zadzwonie do niego w piątek- zresztą to nie zmieni sytuacji, ze Sonia jedzie z nami- chyba, ze Pan bedzie bardzo, BARDZO! chciał i będzie dostępna osoba co pomoże w tych umowach itp. Bo Sonia to super psiak- i na taką osobę zasługuje! pewnie ze super psiak i byle komu nie oddamy. Quote
Ziutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kotti napisał(a): i będzie dostępna osoba co pomoże w tych umowach itp. Agnieszka czyli Grubba Rybba jest nadal "aktualna" do pojechania z Tobą i Sońką....więc o to się nie martw ;) Quote
Kotti Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 wiem, że Aga nadal "aktualna"- tyle, że zdaję sobie sprawę, że są Święta- kazdy lata po sklepach itd (jak będzie akcja - "Pan chce- zadzwonię- Gruba Rybka pozwoliła mi zapisać swój nr i dzwonić do niej jak by co... " - wolę zabrać Sońke ze sobą- niż... oddać ot tak... Quote
Kotti Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 .. i ciul z kotem :) (jeny jak to brzmi) ale ona jest tak grzeczna i kochana, ze wiem, że przełknie jakoś to... i nawet z kotem zawrze układ (jak nie- będzie w naszym pokoju siedziała) KOt to demlolator, domokrążnik i dominator... (jak "anioł" z "Alternatywy 4)... Sam otwiera wszelkie drzwi... ale Sonia- nie podskoczy do klamki.. :( Quote
luka1 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Sonia szuka domu, a kot niech wszystko przemyśli i sobie radzi jak nie chce być przekąską. Quote
Kotti Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Sonia dostała (chyba) swój pierwszy w życiu kaganiec- massakra ! Metalowym- biła nas po nogach, obijała sobie pysk!... a na koniec obraziła się :DD Miękkim- chciała ściągać- ale... pogodziła się z losem- i też się obraziła... Po prawie godzinnej debacie z Panią ze sklepu zoologicznego doszłyśmy do wniosku, ze lepszy będzie - na początek- taki miękki No nic, idę ją "oddobrażać" smakołykiem :)) Quote
luka1 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Na wszelki wypadek schowaj kaganiec tak by go nie mogła sięgnąć - mój Pajda ze złości chyba, zjadł cały zostawił tylko zapięcie. Quote
Kotti Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Wisi obok smyczy- nie sięgnie :) ale dzięki za radę ;) Quote
Ziutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Kotti napisał(a): No nic, idę ją "oddobrażać" smakołykiem :)) No i jak tam poszło odrobaczanie "smakołykiem" :cool3: :cool3: :cool3: Quote
luka1 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ziutka napisał(a):No i jak tam poszło odrobaczanie "smakołykiem" :cool3: :cool3: :cool3: odOBRAŻANIE - :lol:, nie ma to nic wspólnego z robalami :lol: Quote
Kotti Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 off top- ale nie mogę się powstrzymać : HAHAHA- padłam! Quote
Ziutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ciotki nie śmiać się :diabloti::mad: Myślałam o "odobrażaniu" a napisałam te bardziej znane mi "odrobaczanie" a raczej samo się pisało :evil_lol: Quote
Kotti Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 i tak : HAHAHA (bo sie popłakałam :D) Poszło- nieźle ... ;) a dokończył moj brat- który na wcześniejszej Wigilii u moich Rodziców(bo jutro wyjeżdzamy) , bo drapał Sońkę... i drapał... a ona dawała Mu wszelkie dwie przednie łapy - w systemie- lewa- prawa, prawa- lewa... byle tylko "łosiek"* nieprzestawał :) Słownik by Kotti i Radek :D *łośki- wszelkie "obce" osoby co przychodza w odwiedziny (lub psiaki je odwiedzają) i psiiii są przez nie drapane a łośki zajmują sie nimi ponad miarę - zdrobnienie wielce sympatyczne :) Quote
kasiaprodex Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ziutka napisał(a):No i jak tam poszło odrobaczanie "smakołykiem" :cool3: :cool3: :cool3: oj slepa ciotka Quote
Ziutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 kasiaprodex napisał(a):oj slepa ciotka :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
luka1 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 No i trzeba będzie teraz ciotkę Ziutkę drapać żeby ją odobrażać ( nie czytać odrobaczać):evil_lol: Quote
Kotti Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Wszystkiego naj naj na te Święta... Tony śmiegu, Pierwszej Gwiazdki... Spokoju i radości, kawałka opłatka dla psiaków... I mało robali- żeby od(O/Ro)brażać nie trzeba było za często ;) po powrocie- (czwartek)- opisze nasze zakręcone kocio- psie Święta :) Quote
Ziutka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Times New Roman]Pogodnych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w radosnej atmosferze wśród Najbliższych oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2008 Życzy Sandra - Ziutka [/FONT] Quote
luka1 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Sońka ucałuj teściową i nie ruszj kotecka Quote
Marzena&Gusti Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wesołych i Spokojnych Świąt!! Pięna Soniu pokaż się rano w ten wyjątkowy dzień.... Quote
luka1 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ciekawe czy kot teściowej jeszcze ma coś do powiedzenia - zkładając że nie został spożyty. Quote
GameBoy Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 jak sunia po świętach? wróciłyście już do Wawy?? Quote
Recommended Posts