Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta psina potrzebuje domku- to wspaniały, kochany pies...
Czy ktoś ma domek ? albo mieszkanie na parterze? i pusty kawałek podłogi? i jedną rękę wolna do drapania za uchem?

Posted

Kotti napisał(a):
Wieści od weta:
Sonia dziś dostała kolejne zastrzyki (2- take same jak poprzednio).
Jest poprawa i to jest super.
Wet kazał zrobic prześwietlenie. Dał mi namiary na Pana, który dobrze zna się na stawach i na pewno zrobi to prześwietlenie dobrze i dobrze je opisze.
Sońka dostała jeszcze w gratisie kilka tabletek osłonowych na stawy. :)
Dopiero po opisie prześwietlenia będzie można myśleć o dalszym leczeniu. Jak to powiedział "nie będzie nam wypisywał recept na drogie weterynaryjne leki- bo tak mu się wydaje..." , po co mamy płacić za Jego "wydawanie" - chce mieć pewnosć i zobaczyć jakie tam są ubytki- a wtedy określi dalsze leczenie.

Martwiłam się, że ona nie chce zazbytnio jeść, i że taka chudzinka, ale wet mnie uspokoił :) Powiedział, że jest po prostu szczupła i TAK MA BYĆ- żeby tuczeniem dodatkowo nie obciążać stawów. Uffff

czy coś juz wiadomo jak ma wygladac dalsze leczenie gdyz o tym trzeba informowac w ogloszeniach czy osob które były by zainteresowane adopcja

Posted

właśnie wróciłyśmy ze spacerku- schody :( schody :( schody :(
czy ktos mieszka bez schodów? ma jedną rękę wolną do drapania? ... i chce przytulić Sonię?

Posted

Kilka słów o psicy- mądra... grzeczna... spokojna... o charakterze kota ;) - spać, spać, leżeć, drapać... Taki duzy kanapowiec
Do dzieci- spokojna (wczoraj sprawdzone)... córeczka koleżanki głaskała ją, pieciła... drapała za uchem- a jak przestawała- Sońka tylko głowa w górę z zaptaniem w oczach "dalej drapiesz?" :D
Do innych piesków spokojna, grzeczna- wszystkie kocha i ze wszystkimi chce się bawić, powąchać... Wcielenie aniła w psiej skórze.
Wiem, bo rodziców Saba notorycznie i z uporem osła pokazuje Soni "kto tu rządzi", a Sonia NIC! tylko merda ogonem i podejmuje 1200 prób przyjaźni!

Uospobienie spokoju, KTO MA DOM DLA SUNIECZKI?