Marzena&Gusti Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 :(Przykro mi... Potrzebny domek! Quote
Marzena&Gusti Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Zrobi ktoś banerek?Najlepiej tej wielkości co galeria Gustawa-to zamiast niego by był... Quote
Kotti Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Hop po domek... a banerek - jeśli ktoś miły- poprosimyyyy :( Quote
Kotti Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ta psina potrzebuje domku- to wspaniały, kochany pies... Czy ktoś ma domek ? albo mieszkanie na parterze? i pusty kawałek podłogi? i jedną rękę wolna do drapania za uchem? Quote
Marzena&Gusti Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Ewaa banerek bardzo ładny-jutro poproszę Tygre żeby mi go ustawiła:) Quote
Kotti Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Masz racje Luka- nie masz szczęścia- a to kochana psina :( HOPPPP Jeśli ktoś chce psa spokojnego, sporego- ale kanapowca- to właśnie Sonia... Quote
luka1 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dżina szuka domku. Narazie siedzi w ciepłym mieszkanku, ale nie może tam długo pozostać. Prosimy o pomoc. Quote
kasiaprodex Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Kotti napisał(a):Wieści od weta: Sonia dziś dostała kolejne zastrzyki (2- take same jak poprzednio). Jest poprawa i to jest super. Wet kazał zrobic prześwietlenie. Dał mi namiary na Pana, który dobrze zna się na stawach i na pewno zrobi to prześwietlenie dobrze i dobrze je opisze. Sońka dostała jeszcze w gratisie kilka tabletek osłonowych na stawy. :) Dopiero po opisie prześwietlenia będzie można myśleć o dalszym leczeniu. Jak to powiedział "nie będzie nam wypisywał recept na drogie weterynaryjne leki- bo tak mu się wydaje..." , po co mamy płacić za Jego "wydawanie" - chce mieć pewnosć i zobaczyć jakie tam są ubytki- a wtedy określi dalsze leczenie. Martwiłam się, że ona nie chce zazbytnio jeść, i że taka chudzinka, ale wet mnie uspokoił :) Powiedział, że jest po prostu szczupła i TAK MA BYĆ- żeby tuczeniem dodatkowo nie obciążać stawów. Uffff czy coś juz wiadomo jak ma wygladac dalsze leczenie gdyz o tym trzeba informowac w ogloszeniach czy osob które były by zainteresowane adopcja Quote
luka1 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Sonia czeka na dom, w którym pozostanie do końca Quote
luka1 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Sonia, moja ulubiona - kto jej da szansę? Quote
Kotti Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 właśnie wróciłyśmy ze spacerku- schody :( schody :( schody :( czy ktos mieszka bez schodów? ma jedną rękę wolną do drapania? ... i chce przytulić Sonię? Quote
luka1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ludzie to taki kochany pies, co jest winny że ktoś zaniedbał jej zdrowie? Quote
Kotti Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Kilka słów o psicy- mądra... grzeczna... spokojna... o charakterze kota ;) - spać, spać, leżeć, drapać... Taki duzy kanapowiec Do dzieci- spokojna (wczoraj sprawdzone)... córeczka koleżanki głaskała ją, pieciła... drapała za uchem- a jak przestawała- Sońka tylko głowa w górę z zaptaniem w oczach "dalej drapiesz?" :D Do innych piesków spokojna, grzeczna- wszystkie kocha i ze wszystkimi chce się bawić, powąchać... Wcielenie aniła w psiej skórze. Wiem, bo rodziców Saba notorycznie i z uporem osła pokazuje Soni "kto tu rządzi", a Sonia NIC! tylko merda ogonem i podejmuje 1200 prób przyjaźni! Uospobienie spokoju, KTO MA DOM DLA SUNIECZKI? Quote
Recommended Posts