kasiaprodex Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Kotti napisał(a):TAK- sunia zostaje Kasiu- czytaj uważnie- to zauważysz co napisałam- TAK? że Sunia dostała leki przeciwzapalne, a dodatkowo suplemaet diety- wspomagający chrząstki. to jakie leki zalecił wet i na jak długo? Mozna cos wiecej typu czy to tabletki, zastrzyki przez okres ..... bo rozumiem ze do tego karma typowo wet. Quote
Kotti Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Sulfridin 3,5 mg Tolfedine 3,0 mg (doraźnie) Tolfedine 60 mg. (miesiąc po 2 tabletki dziennie) potem- zobaczymy... Caniviton forte plus (na stałe) więcej pytań? na maila poproszę (na forum raczej nie zamierzam zaglądać) na głupie pytania w stylu "czy zamierzam sunię leczyć" nawet nie zamierzam odp :) Quote
Cheritka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Oglądajcie nas dziś na TVN o godz 19,45 w programie ''Uwaga'' http://www.dogomania.pl/forum/showth...47#post9199647 Quote
lamia2 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Przeczytałam cały wątek od deski do deski (zajęło mi to chyba ze 3 godziny ;)) Ja się cieszę, że sunia zostaje u Was ... :lol::lol::lol: U mojej teściowej jest suka, taki mix kaukaza z czymś mniejszym ... i tak właśnie suka wygląda - niższy przód psa jest w innym kolorze, wyższy tył, każda próba wstania to ból. Już od małego Balbina miała problemy z chodzeniem (obecnie ma 8 lat), ale jakieś 4 lata temu odkryliśmy Relifex, który diametralnie zmienił jej życie :lol:, nie tylko chodzi ale i biega. Kotti jak masz możliwość skontaktowania się z wetem który ustalił leczenie Soni, spytaj czy byłby dla niej odpowiedni. Lek na receptę nie jest drogi, a jakby co receptę mogę skombinować. Quote
Kotti Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Dziękuję za zainteresowanie losami SONI :) Sońka jest psiakiem rozpieszczanym- niestety :D Wszystko - i Jej chorona i "rzucanie się na współlokatora" - poruszane tutaj- aczkolwiek nie będące dla mnie wyznacznikiem heh - sry cokolwiek nie sądzicie :) ale... ElMan to mądry człowiek :) poradziliśmy sobie z tym :) ... I ważniejsze - dla zdrowia suni - chodzenie po schodach układa się OK :) Oj Game Game- niereformowalny Psych... :) zapraszam na kawe :) piszesz i piszesz Dzina (hmmm Ona tego pod pseudo Dzina i Tak nie czyta :P heheheh- Prawda?) Widzisz... mi przykrości nie sprawiasz, tyle, że Sonia ni kuta nie wie co to znaczy :/ ZAPRASZAM DO NAS :) Poważnie- ZAPRASZAM - i (KIEDY? - PLS MAILA- TUTAJ NIE BYWAM CZĘSTO) zawołaj ją Sońka - zaraz wtuli Ci pyszczysko- i będzie szczęśliwa,że ma ŁOŚKA do drapanek :) Tak czy inaczej- jest ok :) Leki dostaje, Dominuje wkoło psy (suczki) - suki na osiedlu- nie kocha ich... Kocha male psy ... Kotow nadal nie kocha- Uch.... reka wisi mi na ścięgnach :D ... z tego szarpania się z nią i z jej "miłością do kotów" (a kotów u nas dostatek :D) ale... jest kochana... :) mało inteligentna- ale kto mówił, że psica musi mieć iloraz ? :) .... I nic innego mi nie pozostaje- jak na Nowy Rok- życzę każdemu takiej psicy :) PS. naprawde- jeśli ktoś che znać stan zdrowia Sońki- piszcie mi maile tutaj zaglądam żadko... Na maile odpisze na pewno :) BUZIAKAAAAAAAAAAAAAAAAAKI Quote
GameBoy Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Twój język i styl wypowiedzi pozostawiają co najmniej dużo do życzenia mam nadzieje, że Sońce-Dżinie nic nie jest i jest szczęśliwa Quote
Kotti Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 o ... styl i język? Hmmm ponoć TY tu jesteś (jak sama powiedziałaś) - DYPLOMOWANYM PSYCHOLOGIEM :) coź... nie zawsze ambicje zawodowe i chęci idą w parze... prawda? Bywa :) Quote
GameBoy Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Kotti napisał(a):o ... styl i język? Hmmm ponoć TY tu jesteś (jak sama powiedziałaś) - DYPLOMOWANYM PSYCHOLOGIEM :) i co z tego?? Quote
Recommended Posts