Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kotti napisał(a):
TAK- sunia zostaje
Kasiu- czytaj uważnie- to zauważysz co napisałam- TAK? że Sunia dostała leki przeciwzapalne, a dodatkowo suplemaet diety- wspomagający chrząstki.

to jakie leki zalecił wet i na jak długo? Mozna cos wiecej typu czy to tabletki, zastrzyki przez okres ..... bo rozumiem ze do tego karma typowo wet.

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sulfridin 3,5 mg
Tolfedine 3,0 mg (doraźnie)

Tolfedine 60 mg. (miesiąc po 2 tabletki dziennie) potem- zobaczymy...
Caniviton forte plus (na stałe)

więcej pytań? na maila poproszę (na forum raczej nie zamierzam zaglądać)
na głupie pytania w stylu "czy zamierzam sunię leczyć" nawet nie zamierzam odp :)

Posted

Przeczytałam cały wątek od deski do deski (zajęło mi to chyba ze 3 godziny ;))

Ja się cieszę, że sunia zostaje u Was ... :lol::lol::lol:

U mojej teściowej jest suka, taki mix kaukaza z czymś mniejszym ... i tak właśnie suka wygląda - niższy przód psa jest w innym kolorze, wyższy tył, każda próba wstania to ból.

Już od małego Balbina miała problemy z chodzeniem (obecnie ma 8 lat), ale jakieś 4 lata temu odkryliśmy Relifex, który diametralnie zmienił jej życie :lol:, nie tylko chodzi ale i biega.

Kotti jak masz możliwość skontaktowania się z wetem który ustalił leczenie Soni, spytaj czy byłby dla niej odpowiedni.
Lek na receptę nie jest drogi, a jakby co receptę mogę skombinować.

Posted

Dziękuję za zainteresowanie losami SONI :)
Sońka jest psiakiem rozpieszczanym- niestety :D
Wszystko - i Jej chorona i "rzucanie się na współlokatora" - poruszane tutaj- aczkolwiek nie będące dla mnie wyznacznikiem heh - sry cokolwiek nie sądzicie :) ale... ElMan to mądry człowiek :) poradziliśmy sobie z tym :) ... I ważniejsze - dla zdrowia suni - chodzenie po schodach układa się OK :)

Oj Game Game- niereformowalny Psych... :) zapraszam na kawe :) piszesz i piszesz Dzina (hmmm Ona tego pod pseudo Dzina i Tak nie czyta :P heheheh- Prawda?)
Widzisz... mi przykrości nie sprawiasz, tyle, że Sonia ni kuta nie wie co to znaczy :/
ZAPRASZAM DO NAS :) Poważnie- ZAPRASZAM - i (KIEDY? - PLS MAILA- TUTAJ NIE BYWAM CZĘSTO) zawołaj ją Sońka - zaraz wtuli Ci pyszczysko- i będzie szczęśliwa,że ma ŁOŚKA do drapanek :)
Tak czy inaczej- jest ok :) Leki dostaje, Dominuje wkoło psy (suczki) - suki na osiedlu- nie kocha ich... Kocha male psy

... Kotow nadal nie kocha- Uch.... reka wisi mi na ścięgnach :D ... z tego szarpania się z nią i z jej "miłością do kotów" (a kotów u nas dostatek :D)
ale... jest kochana... :) mało inteligentna- ale kto mówił, że psica musi mieć iloraz ? :)
.... I nic innego mi nie pozostaje- jak na Nowy Rok- życzę każdemu takiej psicy :)

PS. naprawde- jeśli ktoś che znać stan zdrowia Sońki- piszcie mi maile tutaj zaglądam żadko...
Na maile odpisze na pewno :)
BUZIAKAAAAAAAAAAAAAAAAAKI

Posted

o ...
styl i język?
Hmmm
ponoć TY tu jesteś (jak sama powiedziałaś) - DYPLOMOWANYM
PSYCHOLOGIEM :)

coź... nie zawsze ambicje zawodowe i chęci idą w parze... prawda?

Bywa :)