Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podałam swoje namiary, bo nie wiedziałam co pisać, ale dobrze byłoby gdybym znała jakieś namiary do ciebie. Tak na wszelki wypadek gdyby ktoś strasznie chciał psinę przygarnąć.;)

Ach, teraz doczytała się nr. tetefonu do cieie. Dopisze do ogłoszenia.

Posted

czy schronisko jest uprzedzone, że Sonia jest nadal do oddania? Na innych stronach ogłoszeniowych nadal jest ogłoszenie "Dżiny" więc może ktoś dwonic do schroniska. Muszą wiedzieć co odpowiadać, a tak zbędą człowieka informacją że sprzedana.

Posted

tak choroba jest zdjagnozowana, (jako coś ze stawami) nie było prześwietlenia, nie wiadomo na ile są uszkodzone stawy.

Nie jest to cos co dyskwalifikue Sonie z życia. Na spacerach (niezadlugich) ona zachowuje się normalnie... problemy sa jak za długo chodzi, przy wejściu na schody, i jak się zasiedzi.

Posted

[quote name='Kotti']tak choroba jest zdjagnozowana, (jako coś ze stawami) nie było prześwietlenia, nie wiadomo na ile są uszkodzone stawy.

Kotti to jak to jest z tą diagnozą?
Co to znaczy coś ze stawami?
zapalenie, zwyrodnienie?
Da sie to leczyć?
I na jakies podstawie została postawiona diagnoza skoro nie było rentgena????
Lekarz na nią spojrzał i powiedział to jest choroba stawów???

Może trzeba pójść do drugiego lekarza i przede wszystkim zrobić porządne badania.

Jak ktoś sie nia zainteresuje to co powiemy mu że ma coś ze stawami????

Posted

tak- lekarz powiedział (a raczej dwóch lekarzy- bo z obcięciem pazurów byłam u innego weta) że widać, że to jest jakiś rodzaj zwyrodnienia. widac to po sposobie chodzenia?
Jak obaj to odkryli- nie pytaj mnie. I jeden i drugi orzekł o konieczności prześwietlenia.
Beka- cóź- mnie niestać na dokładne badania, na prześwietlenia itp. przykre, ale prawdziwe.

Posted

Wiesz trochę jestem zdziwiona zwłaszcza że koszt rtg to ok. 50 zł.
Jak bierzesz psa, zwłaszcze ze schronu i to jeszcze dużego psa to musisz się spodziewać wydatków.
Wygląda na to że zupełnie nie przemyślałś tej decyzji.
A jakby zachorowała za rok np?
To co byś zrobiła???