kasiaprodex Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='luka1']Trzeba ją wyciągnąć i może allegro zrobić ale z takim zdjęciem to tylko budę opchnę :evil_lol: oto watek bullka ze zdjeciami http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77673 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77673 Quote
Ziutka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 luka1 napisał(a):Dżina siedzi w boksie z Tango/Niuńkiem i też okupuje budę.:shake: Tak.........dobrali się niesamowicie.......okupują obydwoje swoje budy....a czasami to i w jednej można ich zastać razem. Quote
Ziutka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 W sobotę Dżinka podeszła do mnie do siatki :multi: Powąchała moja rękę i nawet polizała........ale kiedy podeszła Asia z aparatem to od razu uciekła :-(........nie lubi zdjęć....może boi się burzy a jak widzi lampę błyskową to myśli, że się błyska i burza będzie....nie mam pojęcia :shake: Quote
Ziutka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 luka1 napisał(a):Dzina szuka domu Codziennie szuka.........i codziennie nic :-( :shake: :-( :shake: Quote
luka1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dzina bardzo potrzebuje troskliwego domu. Quote
luka1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dzinę ktoś bardzo skrzywdził. Nie podchodzi do krat, chowa się w budzie, odwraca wzrok. Strach. Czy znajdzie kiedyś bratnią duszę? Kogoś kto ją potrafi przekonać że świat nie składa się z samych potworów Quote
luka1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Dziś pierwszy raz widziala ją "bez budy". Machała ogonem i była skłonna podejść gdy zobaczyła Micha-syneczka uryła się glęboko w budzie. Quote
Ziutka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 luka1 napisał(a): była skłonna podejść gdy zobaczyła Micha-syneczka uryła się glęboko w budzie. Może w przeszłości jakieś dzieci jej dokuczały :cool1:....i się teraz ich boi :roll: Quote
luka1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ziuta-23 napisał(a):Może w przeszłości jakieś dzieci jej dokuczały :cool1:....i się teraz ich boi :roll: Może i dokuczały duże dzieci:evil_lol: Micho ma 27 lat :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 luka1 napisał(a):Może i dokuczały duże dzieci:evil_lol: Micho ma 27 lat :evil_lol: O mamuś........myślałam, że to dzieciaczek :evil_lol: :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 I nie myliłaś się, nadal lubi czekoladkę i cukirki :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Dzina chyba mnie zapamiętała bo dziś nawet ogonem machała i podchodziła do siatki na głaskanki. Bedą z niej ludzie. Quote
Ania-Sonia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Dzina była dzisiaj z Bodziulką na spacerku :lol: Quote
Ziutka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Dzina była dzisiaj z Bodziulką na spacerku :lol: Wow..........to wspaniale :multi: :multi: :multi: A jakieś zdjęcia robiłyście :roll: Quote
Ania-Sonia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Myślę, że Bodziulka robiła. Ja zostałam w boksie z Tango, który najpierw się cieszył, ale zdecydowanie odmówił pójścia na spacer. Oba psy podchodziły do nas do krat, cieszyły się, były kontaktowe więc bardzo się ucieszyłam, że jest postęp. Potem Bodziulka poszła z Dziną i mówiła, że sunia bała się tylko na początku. Mam nadzieję, że Bodziulka znajdzie ten wątek :cool3: Quote
Ziutka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ania-Sonia napisał(a): Mam nadzieję, że Bodziulka znajdzie ten wątek :cool3: Chyba będzie ciężko :evil_lol: :diabloti: Quote
luka1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 idziemy rozprostować gnaty i sprawdzić pogodę Quote
BasiaD Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dżinka wracaj na 1 stronkę po domek! Quote
Ziutka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Przypominam, że Dżinka ciągle czeka :-( :-( na swój własny domek. Quote
luka1 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dzinę los potraktował okrutnie. Życie się z nią nie pieści, choć może sytuacja w jakiej jest teraz nie jest najgorszą. Brutalnie wyrzucona przez włascicieli, z wielką determinacją ratowana przez wolentariszki, czeka na lepszego człowieka, który pozwoli jej w spokoju przeżyć do końca u jego boku . Czeka. Skulona w budzie, przerażona gdy ktoś wyciąga do nie rękę, nieśmiało podstawia pysk do głaskania. Zamyka oczy i trwa tak jakby chciała zatrzymać tę chwilę- zapamiętać na dłużej. A póżniej znów odchodzi do swojej budy ze spuszczoną głową. I czeka Quote
Ziutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='luka1']Dżina nadal szuka opiekuna[/quote] Myśle, że najwyższy czas aby już znalazła a tu ani słychu ani widu :shake: :shake: Quote
Ania-Sonia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ja Dzinę codziennie odwiedzam... wirtualnie :oops::-( Quote
Recommended Posts