Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
Dżina siedzi w boksie z Tango/Niuńkiem i też okupuje budę.:shake:

Tak.........dobrali się niesamowicie.......okupują obydwoje swoje budy....a czasami to i w jednej można ich zastać razem.

Posted

W sobotę Dżinka podeszła do mnie do siatki :multi:
Powąchała moja rękę i nawet polizała........ale kiedy podeszła Asia z aparatem to od razu uciekła :-(........nie lubi zdjęć....może boi się burzy a jak widzi lampę błyskową to myśli, że się błyska i burza będzie....nie mam pojęcia :shake:

Posted

Dzinę ktoś bardzo skrzywdził. Nie podchodzi do krat, chowa się w budzie, odwraca wzrok. Strach.
Czy znajdzie kiedyś bratnią duszę? Kogoś kto ją potrafi przekonać że świat nie składa się z samych potworów

Posted

luka1 napisał(a):
była skłonna podejść gdy zobaczyła Micha-syneczka uryła się glęboko w budzie.

Może w przeszłości jakieś dzieci jej dokuczały :cool1:....i się teraz ich boi :roll:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Może w przeszłości jakieś dzieci jej dokuczały :cool1:....i się teraz ich boi :roll:

Może i dokuczały duże dzieci:evil_lol: Micho ma 27 lat :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
Może i dokuczały duże dzieci:evil_lol: Micho ma 27 lat :evil_lol:

O mamuś........myślałam, że to dzieciaczek :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Dzina była dzisiaj z Bodziulką na spacerku :lol:

Wow..........to wspaniale :multi: :multi: :multi:
A jakieś zdjęcia robiłyście :roll:

Posted

Myślę, że Bodziulka robiła. Ja zostałam w boksie z Tango, który najpierw się cieszył, ale zdecydowanie odmówił pójścia na spacer. Oba psy podchodziły do nas do krat, cieszyły się, były kontaktowe więc bardzo się ucieszyłam, że jest postęp.
Potem Bodziulka poszła z Dziną i mówiła, że sunia bała się tylko na początku.

Mam nadzieję, że Bodziulka znajdzie ten wątek :cool3:

Posted

Dzinę los potraktował okrutnie. Życie się z nią nie pieści, choć może sytuacja w jakiej jest teraz nie jest najgorszą. Brutalnie wyrzucona przez włascicieli, z wielką determinacją ratowana przez wolentariszki, czeka na lepszego człowieka, który pozwoli jej w spokoju przeżyć do końca u jego boku . Czeka. Skulona w budzie, przerażona gdy ktoś wyciąga do nie rękę, nieśmiało podstawia pysk do głaskania. Zamyka oczy i trwa tak jakby chciała zatrzymać tę chwilę- zapamiętać na dłużej. A póżniej znów odchodzi do swojej budy ze spuszczoną głową. I czeka

Posted

[quote name='luka1']Dżina nadal szuka opiekuna[/quote]

Myśle, że najwyższy czas aby już znalazła a tu ani słychu ani widu :shake: :shake: