asiamm Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Byłyśmy w weekend. Zachowuje się tak samo jak dotychczas. Czyli ucieka wzrokiem i chowa w budzie :( Quote
asiamm Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Początkowo siedziała w boksie sama. Później dołączono do niej bulka, który jest młodym samcem średniej wielkości. Dogadują się dobrze. Czasem nawet siedzą w jednej budzie. Quote
eurydyka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 a moze trzeba poprosic pracownika zeby ja wyciagnal z budy i zabrac na spacer? przeciez ona powinna wiedziec co to spacer? Quote
asiamm Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 eurydyka napisał(a):a moze trzeba poprosic pracownika zeby ja wyciagnal z budy i zabrac na spacer? przeciez ona powinna wiedziec co to spacer? Dla takich psów spacer to dodatkowy wielki stres. Tak samo było na początku z bulkiem, który jest z nią w boksie. Przez jakieś 3 tygodnie leżał zrezygnowany w budzie, z tą różnicą, że po pierwszym tygodniu zaczął podchodzić do głaskania, ale na spacer nie dało się go wyciągnąć bo się chował i trząsł. Myślę, że trzeba dać jej czas. Ona jest przerażona schroniskiem. Quote
beka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Ale cicho u Dziny:( Ktoś wie co z suniaą?? Quote
Ziutka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 beka napisał(a):Ale cicho u Dziny:( Ktoś wie co z suniaą?? U Dżiny bez zmian :-( Domku nie ma :shake: Nadal wystraszona.....Ona w schronisku zdziczeje na dobre :-( Dla niej jedyną pomocą jest DS lub DT.... Quote
Ziutka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Byłyśmy dzisiaj z Kasiąprodex w Azorku.........niestety sunia nadal w schronisku....:-( :-( Quote
kasiaprodex Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 może je poprost przenieść w inne miejsce Quote
Ziutka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 kasiaprodex napisał(a):ziuta ubierasz odpowiednie ubranko i idziemy z psiakami na spacer. Onek nie bęzie tak mi dziczał. Powiedzialam sobie że je wyciagne wszystkie to wyciagne: o dwóch mam juz mniej O mamma mia..:help1::help1::help1:.....to będzie się działo :evil_lol: No więc tak....:flaming: :wallbash: :modla: :scared: :mdleje: :eek2: To chyba by było na tyle :eviltong: Quote
Ziutka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok Quote
kasiaprodex Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ziuta a porozmawiaj aby je przenieś w inny boks. bez tej wiaty aby bardziej widoczne Quote
Ziutka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Pogadam w weekend............jak nie zapomnę :evil_lol:.....wiesz, że już mam sklerozę :eviltong: Quote
Ziutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dżinka nadal w schronie :shake: :shake: Zero jakiegokolwiek zainteresowania sunią :-( :-( Siedzi bidulka z bullkiem : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6585482#post6585482 pod wiatami..........nawet nie wie jak wygląda świat........bo naprzeciwko niej.......inny boks z innymi psiakami...:placz: :placz: Quote
kasiaprodex Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 luka1 napisał(a):No właśnie dopiero teraz dowiedziałm się o tym wątku. Czy sunia jest w schronisku? Czy pojechała do P.Leszka? Nie pojechała .U p.Leszka dwa onki które na siebie adoptowałam a trzeci to już niestety zbyt wiele:shake: Quote
Ziutka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Luka ...........Dżina jest pod wiatą z naszym bulkiem w boksie........po prawej stronie bodajże 4 boks :roll: Quote
kasiaprodex Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ciotki musimy sie ktoregos dnia wszystkie zebrac i powyciagac na spacery psy ktore długo tam siedza szczegolnie te co tylem do wejscia a przodem do wiat i probic im zdjecia. bo tat to nikt ich nie zauwazy. to takie fajne cielaki do pilnowania Quote
luka1 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Trzeba ją wyciągnąć i może allegro zrobić ale z takim zdjęciem to tylko budę opchnę :evil_lol: Quote
luka1 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Tak wygląda pies ufający człowiekowi? Nie, tak wygląa pies dla którego człowiek okazał się bestią. Jak sprawić by odzyskał wiarę w psie przeznaczenie. Quote
kasiaprodex Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='luka1']Trzeba ją wyciągnąć i może allegro zrobić ale z takim zdjęciem to tylko budę opchnę :evil_lol: bullek ma swój watek i dzina też Quote
Recommended Posts