Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Początkowo siedziała w boksie sama. Później dołączono do niej bulka, który jest młodym samcem średniej wielkości. Dogadują się dobrze. Czasem nawet siedzą w jednej budzie.

Posted

eurydyka napisał(a):
a moze trzeba poprosic pracownika zeby ja wyciagnal z budy i zabrac na spacer? przeciez ona powinna wiedziec co to spacer?

Dla takich psów spacer to dodatkowy wielki stres. Tak samo było na początku z bulkiem, który jest z nią w boksie. Przez jakieś 3 tygodnie leżał zrezygnowany w budzie, z tą różnicą, że po pierwszym tygodniu zaczął podchodzić do głaskania, ale na spacer nie dało się go wyciągnąć bo się chował i trząsł. Myślę, że trzeba dać jej czas. Ona jest przerażona schroniskiem.

• 2 weeks later...
Posted

beka napisał(a):
Ale cicho u Dziny:(
Ktoś wie co z suniaą??

U Dżiny bez zmian :-(
Domku nie ma :shake:
Nadal wystraszona.....Ona w schronisku zdziczeje na dobre :-(
Dla niej jedyną pomocą jest DS lub DT....

Posted

kasiaprodex napisał(a):
ziuta ubierasz odpowiednie ubranko i idziemy z psiakami na spacer. Onek nie bęzie tak mi dziczał. Powiedzialam sobie że je wyciagne wszystkie to wyciagne: o dwóch mam juz mniej

O mamma mia..:help1::help1::help1:.....to będzie się działo :evil_lol:

No więc tak....:flaming: :wallbash: :modla: :scared: :mdleje: :eek2:

To chyba by było na tyle :eviltong:

Posted

Ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok...ok

Posted

luka1 napisał(a):
No właśnie dopiero teraz dowiedziałm się o tym wątku.
Czy sunia jest w schronisku? Czy pojechała do P.Leszka?

Nie pojechała .U p.Leszka dwa onki które na siebie adoptowałam a trzeci to już niestety zbyt wiele:shake:

Posted

ciotki musimy sie ktoregos dnia wszystkie zebrac i powyciagac na spacery psy ktore długo tam siedza szczegolnie te co tylem do wejscia a przodem do wiat i probic im zdjecia. bo tat to nikt ich nie zauwazy. to takie fajne cielaki do pilnowania

Posted

Tak wygląda pies ufający człowiekowi? Nie, tak wygląa pies dla którego człowiek okazał się bestią. Jak sprawić by odzyskał wiarę w psie przeznaczenie.