Ziutka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 NOWE WIEśCI.... Pies okazał się suką....weszła na posesje ludzi, którzy mają szrot samochodwy...pan Waldek został o tym powiadomiony i zaniósł suni jedzenia na 3 dni....w piatek mają Ją zabrać do schroniska jeżeli już się oswoi. Quote
Zalosia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 dziewczynka, hm...ciekawe co by na to powiedziała moja Fajka? Bo co powie TZ to już wiem...że zaczynam zamiast pomagać krzywdzić zwierzaki, kurcze, ale naprawdę martwi mnie los psiuli bez domków Ziuta 23, wierzę, że znajdziesz jej domek, masz do tego dar i tyle dziewczyno Quote
Ziutka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Zalosiu kochana obyś miała racje :cool3:.......zrobie wszystko w tym kierunku żeby suńka znalazła domek...będe w niedziele w Azorku to porobie jej zdjęcia i wtedy biorę się za szukanie nowego KOCHAJĄCEGO domku :lol: Quote
beka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Ziuta trzeba ja obserwować czy przypadkiem szczenna nie jest... Quote
Ziutka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ok Beka, bede miała na uwadze......w niedziele będę w schronisku to pogadam i sama obejrze sunie...zdjęcia zrobie też. Quote
Ziutka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Narazie zero wieści jak sunia się aklimatyzuje na nowym terenie. Postaram się zadzwonić wieczorem i zapytam pana Waldka czy już choć ciut się oswoiła z tym panem z auto szrotu..... Quote
Zalosia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 w takim razie czekam na wieści, im szybciej domek sie znajdzie tym lepiej dla suni, zobacz Sandra jaki problem z Wilkiem ma kamyk, ten psiak u niego jest naprawdę w kiepskiej kondycji psychicznej Quote
Zalosia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 kamyk na kilka dni olał psa i to chyba pomogło, bo pies przestał sie czuć jak osaczony, teraz jest już lepiej, a jak tam nowa podopieczna Azorka, ma już imię???????????????????? Quote
Ziutka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Zalosiu u nas w Azorku na sunie pani Zyta mówi "Misia" a na psiaki " Misio" :evil_lol: więc teraz zadanie dla Ciebie........wymyśl suni imię :cool3: to będą Twoje pierwsze kroki w Azorku :lol: Quote
Zalosia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 uwierz mi Sandra, że nie chciałabyś, abym wymyślała imię dla psa, bo ja ostatnio mam tak porąbane w tej główce, że nazywam psy w sposób polityczny, we wsi oburzenie, gdy wołam "Kaczyński, do domu", lub "Rokita przestań", czy chcesz abym obwołała azorkową dziewczynkę Zytą, lub co gorzej Begerką:cool3:? A moja Fajka jest hołdem w stronę nikotyny, no pomyśl, czy ja podchodzę to tematu normalnie?:lol: Quote
beka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Zyta - fajne imię dla dziewczynki. Prawie tak samo dobre jak Tradycja :) Quote
asiamm Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 łomatko :mad: toż pani ze schroniska ma imię Zyta :evil_lol: Quote
Ziutka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 asiamm napisał(a):łomatko :mad: toż pani ze schroniska ma imię Zyta :evil_lol: Jutro się Asiamm przekonamy co nasza pani Zyta na imię dla naszej suńki :evil_lol:...........tzn, dzisiaj :eviltong: Quote
Ziutka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Oczywiście dzisiaj porobimy zdjęcia suni.......może wtedy będzie łatwiej o domek dla niej :shake: Quote
asiamm Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Zdjęcia są, ale ich jakość pozostawia wiele do życzenia. Mogłam zrobić tylko takie w boksie. Jakby ktoś ją wyprowadził to by były lepsze... Sunia jest nieśmiała. Podchodzi ale tylko na chwilę. Odwraca wzrok. A dzisiaj przyjechał do schroniska pan, u którego była wcześniej :) Quote
asiamm Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 wrzuciłam ją na onkowy wątek Anashara wymyślcie jej jakieś imię bo Anashar prosi o imiona psów Quote
Ziutka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='beka']Śliczna biedulka. Może Dżina? Po długiej :cool3: i bardzo przemyslenej :eviltong: konsultacji z Asiamm :razz: pragniemy Cię Beatko powiadomić, że właśnie zostałaś matką chrzestną naszej małej Dżiny :loveu:.......a co za tym idzie.....sunia oczekuje Twoich odwiedzin w naszym AZORKU :evil_lol: Quote
beka Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 No jak tak to muszę przyjechać. Dżina trzymaj sie malutka Quote
Zalosia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Dżina znajdzie domek, śliczna, smutna, dostojna, wilczyca jak się patrzy Quote
kasiaprodex Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 beka napisał(a):No jak tak to muszę przyjechać. Dżina trzymaj sie malutka Wezmiecie mnie ze sobą?;) Quote
Ziutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 kasiaprodex napisał(a):Wezmiecie mnie ze sobą?;) Cóż za pytanie.........pewnie, że weźmiemy....będzie nam barddzdzdzdzdoooo miło, że odwiedzisz naszego Azorka :loveu: Quote
Recommended Posts