Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NOWE WIEśCI....

Pies okazał się suką....weszła na posesje ludzi, którzy mają szrot samochodwy...pan Waldek został o tym powiadomiony i zaniósł suni jedzenia na 3 dni....w piatek mają Ją zabrać do schroniska jeżeli już się oswoi.

• Replies 534
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczynka, hm...ciekawe co by na to powiedziała moja Fajka? Bo co powie TZ to już wiem...że zaczynam zamiast pomagać krzywdzić zwierzaki, kurcze, ale naprawdę martwi mnie los psiuli bez domków
Ziuta 23, wierzę, że znajdziesz jej domek, masz do tego dar i tyle dziewczyno

Posted

Zalosiu kochana obyś miała racje :cool3:.......zrobie wszystko w tym kierunku żeby suńka znalazła domek...będe w niedziele w Azorku to porobie jej zdjęcia i wtedy biorę się za szukanie nowego KOCHAJĄCEGO domku :lol:

Posted

Narazie zero wieści jak sunia się aklimatyzuje na nowym terenie.
Postaram się zadzwonić wieczorem i zapytam pana Waldka czy już choć ciut się oswoiła z tym panem z auto szrotu.....

Posted

w takim razie czekam na wieści, im szybciej domek sie znajdzie tym lepiej dla suni, zobacz Sandra jaki problem z Wilkiem ma kamyk, ten psiak u niego jest naprawdę w kiepskiej kondycji psychicznej

Posted

kamyk na kilka dni olał psa i to chyba pomogło, bo pies przestał sie czuć jak osaczony, teraz jest już lepiej, a jak tam nowa podopieczna Azorka, ma już imię????????????????????

Posted

Zalosiu u nas w Azorku na sunie pani Zyta mówi "Misia" a na psiaki " Misio" :evil_lol: więc teraz zadanie dla Ciebie........wymyśl suni imię :cool3: to będą Twoje pierwsze kroki w Azorku :lol:

Posted

uwierz mi Sandra, że nie chciałabyś, abym wymyślała imię dla psa, bo ja ostatnio mam tak porąbane w tej główce, że nazywam psy w sposób polityczny, we wsi oburzenie, gdy wołam "Kaczyński, do domu", lub "Rokita przestań", czy chcesz abym obwołała azorkową dziewczynkę Zytą, lub co gorzej Begerką:cool3:? A moja Fajka jest hołdem w stronę nikotyny, no pomyśl, czy ja podchodzę to tematu normalnie?:lol:

Posted

asiamm napisał(a):
łomatko :mad:
toż pani ze schroniska ma imię Zyta :evil_lol:

Jutro się Asiamm przekonamy co nasza pani Zyta na imię dla naszej suńki :evil_lol:...........tzn, dzisiaj :eviltong:

Posted

Zdjęcia są, ale ich jakość pozostawia wiele do życzenia. Mogłam zrobić tylko takie w boksie. Jakby ktoś ją wyprowadził to by były lepsze...

Sunia jest nieśmiała. Podchodzi ale tylko na chwilę. Odwraca wzrok. A dzisiaj przyjechał do schroniska pan, u którego była wcześniej :)

Posted

[quote name='beka']Śliczna biedulka. Może Dżina?

Po długiej :cool3: i bardzo przemyslenej :eviltong: konsultacji z Asiamm :razz: pragniemy Cię Beatko powiadomić, że właśnie zostałaś matką chrzestną naszej małej Dżiny :loveu:.......a co za tym idzie.....sunia oczekuje Twoich odwiedzin w naszym AZORKU :evil_lol:

Posted

kasiaprodex napisał(a):
Wezmiecie mnie ze sobą?;)

Cóż za pytanie.........pewnie, że weźmiemy....będzie nam barddzdzdzdzdoooo miło, że odwiedzisz naszego Azorka :loveu: