jola&tina Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Advenio, dzięki za wiadomości i troskę o sunię. Quote
jola&tina Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Czy jest szansa na jakieś wiadomości o suni???? Myślę, że brak wiadomości to dobra wiadomość, ale .... Quote
BORYSboxer Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Tak sobie myślę,że koeżanka założycielki wątku była sunią zainteresowana może Tamb tu nie zagląda i nie wie,że suczka złapana... może trzeba wysłać do niej pw.?! Quote
tamb Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Wiem wszystko, suczka dalej u Pani Renaty w przytulisku. Koleżanka pomaga finansowo ale ani ona ani ja nie mamy możliwości jej zabrać. Po fakcie nie komentujmy, nic nie zmienimy ale są szczeniaki. Quote
BORYSboxer Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Aha,ale polityka... A czy jest gdzies ogłaszana gdzie można ją zobaczyć?! Quote
tamb Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Najlepiej jest zadzwonić do P. Renaty i odwiedzić sunię jakby ktoś miał blisko. Numer do Pani Renaty Cieślik 519467659. Przy okazji można by było zobaczyć warunki w jakich przebywa. Pani Renata powiedziała, że jest zbyt dzika na ogłaszanie w tym momencie. Kiedy się boi gryzie. Nie jest już na ulicy, koleżanka finansuje jej pobyt. Nic więcej na taką odległość nie da się zrobić. Bardzo trudna sytuacja polegająca tylko na zaufaniu. Quote
BORYSboxer Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Co prawda od czasu do czasu przejezdzam koło Słupska,ale raczej sa to godziny gdzie przytulisko pewnie nieczynne, ale advenio deklarowała wizytę wiec moze była... Dzięki za wieści Tamb ;) Quote
jola&tina Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Najważniejsze, że sunia i młode są zaopiekowane i bezpieczne a nie błąkają się po ulicy. Advenio, gdybyś miała jakieś wiadomości to, proszę Cię, pisz! Quote
malagos Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Najważniejsze, że sunia i młode są zaopiekowane i bezpieczne a nie błąkają się po ulicy. Advenio, gdybyś miała jakieś wiadomości to, proszę Cię, pisz! Ale źle, ze te szczeniaki są na świecie, nie tak powinniśmy działać.... Quote
tamb Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Nie cofniemy tego. Na odległość pomoc nie zawsze jest taka jakbyśmy robiły to własnymi rękami. Cieszmy się, że nie jest na ulicy. Quote
BORYSboxer Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 I jak tam, coś wiadomo, moze sunia juz znalazla domek...?! Quote
Recommended Posts