Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no aktualnie mamka jestem ja i moja mama :P Emi nie wykazuje zainteresowania szczeniakami... z tego co wyliczyłam to maluchy maja juz prawie 4 tygodnie? wiec można zacząc już je karmić tak z miseczki? no i oczywiste pytanie czy jest ktoś chetny na szczeniaczka????

Posted

Szczeniorki urodziły się dokładnie 16 czerwca więc w sobotę będą miały dokładnie 4 tygodnie.
Pewno,że mogą się już uczyć jeść z miseczki.

Posted

Cuuudne :)
Szczeniaki powinny już przechodzic na jedzenie z miseczki. Będzie z tym niezły ubaw zanim się nauczą!
Trzeba też zająć się ich zdrowiem - koniecznie odrobaczyć, ew. podać surowicę - to juz wet powinien się wypowiedzieć.

Posted

Ponowię pytanie - czy maluchy zostały odrobaczone??? Między 2 a 3 tyg. życia trzeba po raz pierwszy odrobaczyć - specjalną pastą dla szczeniaków, do kupienia u weta.

Posted

tak szczenięta są odrobaczone, jedza juz same z miseczki ładnie im ząbki rosną... Jeden szczeniak ma dom... natomiast białasek szuka kochającego domku.... CZY JEST KTOS CHETNY?????

Posted

Sugarr wróciła!
Miałam wstępnie chętną osobę na białaska, ale potrzebne są nowe zdjęcia... Ząbki już mają!? Nie mogę uwierzyć, że mnie tyle ominęło :( Stęskniona jestem za nimi ogromnie. Przepraszam za takie małe udzielanie się, przepraszam, że nie wysłałam tego mleka, ale po prostu nie dałam rady, musiałam bardzo pilnie wyjechać, a nawet nie wiedziałam kiedy wrócę.
Bardzooo proszę o zdjęcia maluszków!

Posted

mam super wiadomość maluchy już w nowych domach...znaczy sie oby dwa w tym samym domku :) jest to rodzina która mieszka w duuuużym domku, niedawno zdechła im suczka która mieli ponad 15 lat... wczoraj wzieli brązowego a ponieważ strasznie użekła ich historia maluchów dzisiaj wzieli równiez białaska, naprawde maluchy nie mogły trafić lepiej, chociaż każde z nich ma już osobne posłanie to jednak śpia razem, to są pieski nierozłączki chociaz brązowy (Kubuś) jest bardziej samodzielny białasek jak w pobliżu nie widzi brata tio siada i tak straszliwie piszczy ze aż sie żal robi... zdjęc niestety na razie nie mam poniewaz dopiero wrocił moj brat a on miał aparat, ale postaram sie zrobić zdjęcia tak szybko jak bedzi sie dało... a szczeniaczki mają już ząbki narazie tak w połowie wyrosnięte , i już bardzo ładnie jedza z miseczek...

Posted

grunge13 brawo! Ale fajnie :)
Żeby tylko nowi opiekunowie podołali dwóm szczeniorkom. Bo to niezłe wyzwanie jak braciszkowie zaczną rosnąć i rozrabiać.
Trzymam mocno kciuki!

Posted

Ja mam chętną od września na jedno z tych maleństw, skoro dwa cuda w nowych domkach, to może któryś z rodzeństwa? Tylko aktualne zdjęcia mi potrzebne.