Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka nie pisze, bo nie ma o czym :cool3: Wszystko idzie świetnie, czekam z niecierpliwością na otwarcie oczek i na czas, kiedy będzie można je karmić tylko raz w nocy :)
Jutro jak będę miała dobre światło w pokoju to wam podrzucę jakieś fotki, ale i tak nie będzie widać jak rosną. Trash (brązowy) już sobie pewnie ładnie waży, ale niestety nie udało mi się załatwić odpowiedniej wagi :(

Posted

Trzymaj się Ciotka . Wyśpisz się jak szczylki pójdą do nowych domków :evil_lol:
Może skocz z nimi do pobliskiego sklepiku , to je zważą na wadze .........jak nikt nie będzie widział :cool3:

Posted

No dobra ciotki, macie te zdjęcia wreszcie :)
Rano nie miałam głowy, bo Portos miał kastrację, potem goście, a pies jakby śnięty, także takie zdjęcia wyszły raczej średnie

Oczka po częsci otwarte :)

Uchy kłapciuchy

I razem

Posted

Słuchajcie!
Będę musiała jechać do Wiednia 20.07 i nie wiem kiedy wrócę... Portek jedzie ze mną, ewentualnie zostaje u brata, ale z maluchami nie mam co zrobić :cry:

Nie pomyślcie, że nagle zachciało mi się jechać na wczasy, mam tam rodzinę i niestety są problemy, muszę jechać pomóc cioci i posiedzieć z wujkiem, który jest ciężko chory :cry:
Po raz kolejny głośnik w telefonie mi umarł, ale jak tylko to opanuję będę dzwonić do Buni, maluszkom trzeba znaleźć nową mamkę:( Będą miały już ponad miesiąc, może to będzie jakieś ułatwienie...
Mam znajomą, której mama kocha zwierzęta i też często im pomaga, może uda się ją namówić. Po 35 dni życia już można odstawić buteleczkę.