Dinka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ach.! Czyli nie jestem taka glupia. xDD Chyba. :evil_lol: Quote
Margolka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Azja, widzę, ze pozazdrosciłaś Mundziowi i sama zorganizowałaś imprezkę na wątku:evil_lol: Tak trzymaj, dziewczyno:multi: Quote
Talcott Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Imprezkę? oooooooo:loveu::loveu::loveu: Quote
Margolka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Azjatka to śliczna dziewczyna. kto ją przygarnie, na pewno nie pożałuje:loveu: Quote
supergoga Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 To ja już zeznaję pod odpowiedzialnością, gdzie Azjatka wstawiona: allegro http://www.allegro.pl/item443248388_mloda_pelna_zycia_azja_pilnie_szuka_domu.html alegratka kupsprzedaj 4łapy eurocity cafeanimal i nasza strina Fundacji Tyle dałam radę. Jesli możecie pomóc, to byłoby superowo. Quote
Margolka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Azja, ciotki o tobie nie zapominają:loveu: Quote
Dinka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Azjo... Juz dwa razy wrocilas z adopcji... Juz dwa razy zaznalas milosci czlowieka... A potem...? Potem stracilas to... Oddali Cię... Do zimnego boksu... Pewnie pytasz sie: Dlaczego? Dlaczego AZ DWA RAZY czlowiek-istota, ktorej potrzebujesz zostawila Cie... Pytasz: Co ja zrobilam...? Czy zasluzylam na schron...? Czlowieku... Wlascicielu...Czemu dwa razy zlamales moje serduszko, ktore dla Ciebie bilo mocniej? Czy ja na to zasluzylam? Czy bylam az tak zlym psem? Czy nie bylam odpowiednia? CZEMU? Quote
Rene@Rabik Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Bo tak naprawdę nie chceli mieć w niej przyjaciela tylko bezwolne zwierzę Quote
Rene@Rabik Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Czeka na słowjego człowieka - Azja z Buku k/Poznania Quote
Margolka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Azja, uszka i ogon do góry! Gdzieś tam błąka się twój człowiek i nie może do ciebie trafić. Trzeba mu dobrze drogę oświetlić, aby dotarł do ciebie jak najszybciej:loveu: Quote
Rene@Rabik Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Naprawdę nie wiem czemu niektórzy mówią, że jesteś głupim psem - bo się zawsze cieszysz, bo jestes usmiechnięta i zadowolona, bo jestes nieagresywna do małych i duzych - to według nich brak inteligencji :mad: Następnym razem zamiast ciebie użrę ich w d... w ramach potwierdzenia IQ :diabloti: Dla mnie jestes wspaniałym psem, nie zmieniaj się - wszystkich i tak nie zadowolisz :shake: Quote
Talcott Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Jejciu kto tak mówi sam sobie wystawia świadectwo!!:angryy::angryy::angryy: Nie " użeraj" ich Cioteczko bo szkoda ziąbtów i jeszcze jakiego parcha bys dostała:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rene@Rabik Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Też prawda, moze roznoszą jakies choróbsko :diabloti: Quote
Talcott Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Chroniczną głupotę na przykład - Brrr tfu!!!!:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts