Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Azja si e pokazuje, ale jakoś nikomu nie wpadła w oko. Nie ma widoku na domek dla tej tolerancyjnej, bezproblemowej suni

Z daszku budy najlepiej widać - czy czasem jakiś domek dla Azji nie wyłania się z oddali.

Oj, jednak chyba nie - biedna Azja nadal czeka.

Posted

Przeczytałam wątek Azji... Jakie to smutne... Jacy ludzie są nieodpowiedzialni...
Tak jak ktoś już poprzednio napisał - chcą od razu psa idealnego. TAK SIĘ NIE DA!!!
Czy na prawdę tak trudno zrozumieć, że każdy pies wymaga odpowiedniego szkolenia i poświęcenia maksimum uwagi przez pierwszy czas pobytu w nowym miejscu??
I tu wcale nie chodzi tylko o pieski ze schroniska i te starsze...
Nasz pies będąc jeszcze szczeniakiem "zdemolował" nam parokrotnie nowe mieszkanie (obgryzione listwy, wydrapane dziury w ścianie, pogryzione drzwi i framugi, przegryzione kable, zjedzone dywaniki...) i CO? MIELIŚMY GO ODDAĆ?? NIGDY!!!!!
Pies też czuje, stresuje się nowymi warunkami. DO CHO***RY PIES TO NIE ZABAWKA!!!
Ech... najgorsze, że to co piszę, akurat wszystkim obecnym na tym forum jest wiadome, a do potencjalnych właścicieli to i tak nie dociera...

Posted

Dokładnie, a psiaki cierpią przez to. Azja wyraźnie nie ma szczęśćia, a to naprawdę urokliwa sunia. Tyle w niej mimo wszystko radości życia. Az nie wiem sk.ąd ją bierze.
dzisiaj wysłałam zdjęcie Azji osobie która szuka psiaka.
Tak bym chciała doczekać dnia, gdy nasza Azjatka opuści przytulisko. I nigdy do niego nie wróci.