Martika&Aischa Posted June 21, 2014 Author Posted June 21, 2014 dziewczyny zobaczcie bo warto!!! http://www.pudelek.tv/video/Drastycz...amochodu-5823/ Quote
Maciek777 Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 [quote name='Martika@Aischa']dziewczyny zobaczcie bo warto!!! http://www.pudelek.tv/video/Drastycz...amochodu-5823/ Wbrew Twoim zaleceniom też pozwoliłem sobie to obejrzeć:evil_lol: Pomysł bardzo ciekawy, ale moim zdaniem za mało szokujący bo dzisiaj to już nic normalnego do ludzi nie przemawia:shake: Mogło to dziecko chociaż pobiec z płaczem za samochodem:roll: Quote
Martika&Aischa Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 Maciek777 napisał(a):Wbrew Twoim zaleceniom też pozwoliłem sobie to obejrzeć:evil_lol: Pomysł bardzo ciekawy, ale moim zdaniem za mało szokujący bo dzisiaj to już nic normalnego do ludzi nie przemawia:shake: Mogło to dziecko chociaż pobiec z płaczem za samochodem:roll: to fakt !!!! wierzę jednak że choc do wybranych głów ta reklama dotrze i da im do myślenia ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 Nasz Bonifacy idzie dziś do weterynarza na szczepienie :) mam nadzieję że nie będzie panikował i stanie na wysokości zadania ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Rachunek za wczorajsze szczepienie. Nasz chłopak skradł serce Pani weterynarz :) Quote
Martika&Aischa Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Aldrumka napisał(a):a co z tym domkiem w Warszawie ? Aldrumko już od przyszłego tygodnia nasz chłopak będzie mieszkańcem stolicy :) Quote
Maciek777 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Martika@Aischa napisał(a):Aldrumko już od przyszłego tygodnia nasz chłopak będzie mieszkańcem stolicy :) Super:multi: Martika@Aischa napisał(a): Rachunek za wczorajsze szczepienie. Nasz chłopak skradł serce Pani weterynarz :) A może jednak pani weterynarz zawalczy o niego:cool3: Jaki on spokojny na tych zdjęciach:) I to w drodze do lecznicy:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted June 27, 2014 Author Posted June 27, 2014 Maciek777 napisał(a):Super:multi: A może jednak pani weterynarz zawalczy o niego:cool3: Jaki on spokojny na tych zdjęciach:) I to w drodze do lecznicy:evil_lol: To naprawdę wzór kota :) wczoraj Pani wet chciała mu jeszcze osłuchać serduszko ale tak mruczał z radości że się nie dało:) Quote
Maciek777 Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Martika@Aischa napisał(a):To naprawdę wzór kota :) wczoraj Pani wet chciała mu jeszcze osłuchać serduszko ale tak mruczał z radości że się nie dało:) Kto by pomyślał:) Moja kocica wczoraj podrapała mnie i weta:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 i ostatni rachunek z dnia 16.06. za odrobaczenie Bonifacego w kwocie 8 zł :) chłopak jest odpchlony ...odrobaczony ...zaszczepiony :) założona została również książeczka zdrowia :) Quote
Aldrumka Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 jakie zalotne spojrzenie w drzwiach kratkowanych Quote
Martika&Aischa Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 Aldrumka napisał(a):jakie zalotne spojrzenie w drzwiach kratkowanych w Bonifacym nie można się nie zakochac ;) w nowym domku nasz Pan Bonifacy będzie Olkiem ;) Quote
Maciek777 Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Martika@Aischa napisał(a):w Bonifacym nie można się nie zakochac ;) w nowym domku nasz Pan Bonifacy będzie Olkiem ;) Aleksander:) Sasza:eviltong: Quote
Martika&Aischa Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 Maciek777 napisał(a):Aleksander:) Sasza:eviltong: i pomyślec że w tak krótki czasie nasz Pan Kot był Zuzą :diabloti:...Bonifacym ....Dagmarek ...Myszkinem aż w końcu został Olkiem Aleksandrem ;) Quote
Maciek777 Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Martika@Aischa napisał(a):i pomyślec że w tak krótki czasie nasz Pan Kot był Zuzą :diabloti:...Bonifacym ....Dagmarek ...Myszkinem aż w końcu został Olkiem Aleksandrem ;) A na którekolwiek imię reaguje?:) Oby nie na Zuzę:evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 Maciek777 napisał(a):A na którekolwiek imię reaguje?:) Oby nie na Zuzę:evil_lol: wyjąłeś mi to z ust :cool3: w DT reaguje na Myszkina :) Quote
Maciek777 Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Martika@Aischa napisał(a):wyjąłeś mi to z ust :cool3: w DT reaguje na Myszkina :) A jakoś mało o tym imieniu się tu pisało:roll: Chyba nigdy:hmmmm: I znowu będzie przechrzczony;) Quote
Martika&Aischa Posted June 28, 2014 Author Posted June 28, 2014 Maciek777 napisał(a):A jakoś mało o tym imieniu się tu pisało:roll: Chyba nigdy:hmmmm: I znowu będzie przechrzczony;) bo dla mnie to po prostu nasz Bonifacy a nie tam jakiś Dagmar czy Myszkin ;) Quote
Maciek777 Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Martika@Aischa napisał(a):bo dla mnie to po prostu nasz Bonifacy a nie tam jakiś Dagmar czy Myszkin ;) Znałem kota Bonifacego. Chociaż nazywałem go Pankracym;) Też był kocim ideałem:) Był...:( Quote
Martika&Aischa Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 Chłopcy i dziewczynki zapraszamy również na luksusowy bazarek :smile: naprawdę warto :smile: Link http://www.dogomania.pl/forum/thread...-Nowego-Miasta PERFUMY 100% oryginał zakupione w Sephora NOWE TOREBKI UBRANIA, BUTY, APASZKI Quote
Martika&Aischa Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Nasz Bonifacy - Olek już w domku :) Kot rezydent próbuje się z nim zaprzyjaźnic ale Olek jest na razie bardzo bardzo nieśmiały ;) Ja jednak mam nadzieję że chłopcy się dogadają :) Koszt transportu pokrył DS :) Quote
Maciek777 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Martika@Aischa napisał(a):Nasz Bonifacy - Olek już w domku :) Kot rezydent próbuje się z nim zaprzyjaźnic ale Olek jest na razie bardzo bardzo nieśmiały ;) Ja jednak mam nadzieję że chłopcy się dogadają :) Koszt transportu pokrył DS :) Jakie dobre wieści:) Powodzenia na nowej drodze życia, Kocie:p Trzymam kciuki za szorstką, męską przyjaźń;) Quote
Recommended Posts